Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ciklon Bé importör

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tervek szerint 8 önálló fejezetből álló, összefoglalt megoldási javaslat-csomagot tárok most a Mandiner olvasói elé. A hazai cigány közösségek felzárkózásának előmozdítása érdekében szeretném elérni a hazai pártokat, kormányzati szereplőket, helyi és megyei döntéshozókat, és általában bárkit, aki…..
1944. augusztus 2-áról 3-ára virradó éjszaka lemészárolták az Auschwitzban még életben lévő, 2897 cigány rabot. Recenziómban a Ha szaladok, agyonlőnek ha megállok agyonvernek. Az európai roma holokauszt című kiadvánnyal foglalkozom, amely mérföldkőnek bizonyulhat. Széles…..
Két nappal ezelőtt arra gondoltam, és arra nézve fogalmaztam meg költői kérdést, vajon lehetséges-e, hogy Göncz Árpád temetése kizárólag Göncz Árpádról szóljon? Kérdésem, egyben kívánságom-óhajom meghallgattatott. Bár csak a Duna Televízió közvetítését követve…..
Ciklon Bé importör 2015.11.09 12:11:57
@jágör68: Ja abbol felvetelbol, inkabb ugy nezki, hogy arpibacsi volt maganyos, mert az egesz orszag gyulolte mar 92-ben is.
Napok óta nem alszom eleget. Nem áll le az agyam. Aggódom. Kétszáz százalékon pörgök, megoldást keresek, a pro- és kontra érveken morfondírozom. Elemzek, fontolgatok, továbbgondolok. Sokszor elszörnyülködöm mások primitívségén és elszigeteltségén, másszor pedig a szívem…..
Ciklon Bé importör 2015.09.05 14:16:23
@bértrollbosszantó_kovi1970: Az oseidet, inkabb Telaliv kornyeken keresd.
Aki nem látta az "Amikor a farok csóválja" című amerikai filmszatírát, az nem érti ezt a bevándorlás-ellenes kampányt. A filmbeli történet a következő. Az újraválasztásáért küzdő elnök szénája nem áll jól, üzenetei nem mennek át, ráadásul szexbotránya is…..
Ciklon Bé importör 2015.06.09 18:32:04
Szilágyi B. András és Szerencsés Márton Dániel írása.   Szögezzük le az elején: ha a Saul fia húsz, esetleg harminc évvel ezelőtt készült volna el, nem kritikai siker, hanem botrányfilm lett volna. Nem azt olvasnánk, milyen csodálatos, milyen újszerű. Hiteltelenség,…..
  Embermese: nőkről, akiknek nem maradt semmijük Ki tudja elképzelni, hogy nincs semmije? Na, nem úgy, mintha ott állna az Appelplatzon. Hanem csak úgy, a maga egyszerűségében, megalázottságában, elvesztve miden hitét, emberi, női minőségét, testét, az arcát, és minden belső meggyőződését. Minden…..
      Először Sebestyén Balázsék viselkedtek ízléstelenül, aztán Maksa Zoltán. Magyarországon sajnos még mindig nem veszik komolyan a nőket érő bántalmazásokat, erőszakot. (És persze a férfiakat értet sem!) Most szeretnénk mutatni nektek egy igazán kedves filmecskét,…..
„Teljes csend honolt a teremben. Az emberek még a lélegzetüket is visszafojtották” – emlékezett vissza a hatmillió zsidó kiirtásában kulcsszerepet játszó Adolf Eichmann ügyében hozott ítélet felolvasása előtti pillanatokra Gideon Hausner izraeli főügyész. A két bíró…..
Ciklon Bé importör 2014.12.16 16:14:32
@vittore: "Nekem is kicsit elegem van a téma állandó napirenden tartásából, de teljesen mindegy hogy 1000 vagy 1.000.000"

Azert nem teljesen mindegy, en speciel jobban orulnek, meg egy nullanak.
Most már biztosak lehetünk abban, hogy ősszel az egész nyugdíjrendszer át lesz alakítva és nagy valószínűséggel jön a gyerekszám szerinti nyugdíj - Varga Mihály ugyanis kijelentette: tekintettel arra, hogy a nyugdíjrendszer jó és stabil, a kormány nem fog ahhoz hozzányúlni.…..
Nem dolgozna együtt szívesen sem romákkal, sem melegekkel, sem testi fogyatékkal élőkkel a magyar munkavállalók jelentős része - olvasom a Gemius és a Nyitottak vagyunk közösségi kezdeményezés által nemrégiben végzett felmérés eredményét. Igen, a magyar munkavállalók zömét…..
Egy újabb remek videó Oroszország útjairól. Ezúttal egy gyalogos második születésnapját sikerült lencsevégre kapnia egy autósnak. A gyalogos az út mentén sétálgatott, amikor egy daru az útra zuhant.  ..
Csókolózás nagyon fontos, szögezzük le mindjárt az elején. Csók nélkül nincs szerelem, nincs kapcsolat. Csók az alapja nő és férfi közötti intimitásnak. Van-e jobb dolog, mint egy elsőosztályú csókolózás? Na de hogyan csókolózzunk, hogy az jó is legyen? Micsoda marhaság,…..
Ciklon Bé importör 2014.07.01 11:57:11
Libertarian Cigánytéma reloaded 2014.04.28 00:00:00
Nem is a magyar liberálisok lennének, ha nem csaptak volna égbekiáltó hisztit a gyulai bírósági ítélet miatt. No nem azért, mert a teljesen nyilvánvalóan megfélemlítő célú masírozást és a fajmagyarokon kívül mindenki kiirtását a t. bíróság nem tartotta erőszakos…..
Ciklon Bé importör 2014.04.28 21:54:45
“Remélem, nem vagyok trollakodó!”   Ez meg mi? Troll köpött a levesedbe? Netán Te magad vagy a köpködő troll?   A blogbejegyzések alatti bántó megjegyzések - mi több nem ritkán kisregények - gazdái sokszor fantázianevek mögött bújkálnak.   De kik ők valójában?…..
A száraz, semmitmondó közvélemény-kutatásoktól megkérgesedett lelkünk következtében manapság már ritkán kapjuk fel a fejünket egy-egy eredmény láttán, tegnap a Tárkinak azonban úgy tűnik mégiscsak sikerült felkavarnia a leülepedett iszapot a poshadt politikai állóvíz…..
Ciklon Bé importör 2014.02.28 08:59:32
@Gérard Duchemin: "hogy a jobbik egy ocsmány, fasiszta párt? "

A vilag legrosszabb fasiszta partja is egy millioszor jobb az mszp-nel.
Amugy sem tudom mi bajod a fasizmusssal. Az egesz vilag szerint, nalunk minimum 4 eve fasizmus van, es meg se tortent semmi rossz. Ennek alapjan a fasizmus egyaltalan nem rossz dolog.
Balogh Csaba, takarodj! - Ez a legújabb magyar nemzeti minimum, amit tehetünk.  Miközben Magyarországon évek óta egy szélsőjobboldali, neonáci párt van a parlamentben, Szlovákiában pedig ősszel került megyei elnöki székbe egy neonáci, a világ nemrég a holokausztra…..
Egy friss tanulmány szerint 2020-as évek közepére a globális bányaipar energiaigényének körülbelül 8 százalékát megújuló energiával fogják kielégíteni. Ez nem tűnik soknak, de rögtön változik a kép, ha hozzátesszük, hogy ma a megújuló energia aránya a bányászathoz…..
Ciklon Bé importör 2014.02.21 20:22:43
Forrás: Europress-AFP Andrey Stenin Egyszerűen hihetetlen, ami ukrajnában történik. Nagyon durván elszabadultak az indulatok, a tüntetésnek már több halálos áldozata is van, valamint többszáz sérültje, mindkét oldalon. Összeszedtem a netről némi képanyagot, hogy érezzétek a…..
- jelentette be Gyurcsány Ferenc, miután Bajnai hátrébb, Mesterházy előrébb lépett, és újra tárgyalnak az ún. baloldali összefogásról, amiben már a DK is szerepet kaphat. A hír hallatára Gyurcsány megszakítja külföldi nyaralását, és hazajön. Ennek nyilván örülnek a…..