Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Warlock and Two Smoking Barrels

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kérdésünk van, amire tényleg gugli nélkül várjuk a válaszokat: Tessék már megtippelni, hogy a 48(!) éve szindikátusi sugárzásban, azaz helyi tévéken és kábelen látható klasszikus sitcom, az I Love Lucy tavaly mekkora bevételt hozott a CBS-nek. Ennyi, egy számot kérünk.…..
Ahogy láthattátok, mostanában elég kevés szó esett a blogon hazai reklámokról és egyáltalán, a hazai reklámszakmával kapcsolatos dolgokról. Pedig ez a téma volt az, ami az addictot igazán érdekessé tette. Ezért úgy határoztam, hogy egy kicsit visszanyúlok a kezdetekhez, és…..
Warlock and Two Smoking Barrels 2014.03.11 14:07:42
Néha a véletlen úgy hozza, hogy olyan listák birtokába jutunk, amik egyébként jól elzárva pihennek egy-egy tévés vezér fiókjában. Most is így történt, megkaptuk azt a nézettségi listát, hogy tavaly január 1. és december 31. között mely csatornákat nézték a 18 év felettiek…..
Warlock and Two Smoking Barrels 2014.01.10 14:45:55
@Tóth Ágas: A 2010-es Foci VB döntője 55,77%-os SHR-t csinált teljes lakosságon. 2 318 934 ember nézte. A nézettségmérés elég pontos.
Piacvezetővé vált a Duna Televízió A karácsony és szilveszter közötti időszakban az ünnepekkor szokásosan magas nézettségi mutatókat is túlszárnyalta a Duna Televízió. December 27-én a Sissi című sorozat befejező részét több mint 900 ezren látták, ezzel abban az…..