Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Royal Clinics Budapest

61 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy bizonyos kor felett mindenki szeretne fiatalabb arcbőrt, de természetesen megszenvedni nem szeretnénk miatta. Szerencsére nem is kell! ..
Ha olyan makacs bőrproblémákkal küzdünk, mint pigmentfoltok, ráncok, megereszkedett bőr, vagy pattanások utáni piros foltok, akkor érdemes megpróbálkozni a retinollal. Ahogyan a  hialuronsav, úgy a retinol is bőrgyógyászati készítményekben kezdte pályafutását. Mára a retinolok és retinoidok egyre…..
Érdemes-e belevágni a végleges szőrtelenítésbe vagy maradjunk inkább a megszokott átmeneti megoldásoknál? Körüljártuk a témát! A szőrös női lábak utoljára az őskorban lehettek széles körben elfogadottak, az ókorból ugyanis már többféle szőrtelenítési módszer is maradt ránk – többek közt a…..
Az antioxidánsok nagyon sokfélék lehetnek, vannak köztük természetes eredetűek és szintetikusak is. A közös tulajdonságuk az, hogy felveszik a harcot a szabadgyökökkel szemben, egyfajta védőpajzsot alkotnak és hatástalanítják őket. A szabadgyökök által okozott károsodás számos betegség forrása és az…..
Professzionális biomolekuláris hidrogél maszk kezeléssel szépülhetünk! A professzionális kozmetikumok világának legdinamikusabban fejlődő márkája, a floridai IMAGE Skincare lapmaszk újdonságai zselés állaguknál fogva valódi újdonságot jelentenek a maszkok kategóriájában...
Egyetlen helyen szeretnénk rengeteget belőlük: a fejünkön – másutt viszont többnyire meggyűlik a bajunk a szőrszálainkkal. Főleg amikor beköszönt végre a jó idő és közeledni látszik a fürdőruhaszezon.Lehet persze naponta borotválni, egyéb módon megszabadulni tőlük, mégis az lenne a legjobb, ha…..
Az esztétikai kezelések jövőjét a legjobban bevált módszerek továbbfejlesztése mellett a különféle hatékony technológiák ötvözése jelenti. A jövő pedig már el is érkezett a Maximus TriLipo kezelések formájában, melyek a nem invazív alakformálás és bőrfeszesítés legfejlettebb megoldását képviselik! A…..
Nem is gondolnánk, milyen sok nőnek okoz gátlásokat intim területeinek külleme vagy milyen sokak számára jelentenek frusztrációt a szüléssel vagy korral járó kellemetlen változások. Kényes téma, sőt szinte tabutéma a női intim testrészekhez való viszonyunk és a változásaikkal járó testi-lelki…..
Még a bőrünk számára optimális hidratálókrém kiválasztása sem egyszerű döntés, hát még a legmegfelelőbb arcfiatalító beavatkozásé! A legnépszerűbb orvos-esztétikai kezelések listájának élén jó ideje a botox és a hialuronsavas ráncfeltöltés áll. Ennek megfelelően rengeteg információ fellelhető…..
Sajnos mindannyian tapasztalhattuk, hogy a testsúlyból határozottan nehezebb leadni, mint felszedni. Sőt, vannak helyek, ahonnan szinte lehetetlen…..
Royal Clinics Új év, új bőr 2017.01.03 13:18:22
Az év végi rohanás, az ünnepekkel járó felfokozott tempó, a nagy evés-ivás-pörgés után eljött a lassulás, méregtelenítés, bőrmegújítás ideje. A magunkra szánt idő kamatostul megtérül! Az év végével járó stressz, a napfény hiánya, a vitaminokban szegényebb étrend a tél derekára megteszi hatását és a…..
Ha reggel a tükörből nem az az arc néz ránk vissza, amire számítottunk – ha bőrünk fakó, fáradt, megereszkedett vagy foltok, gyulladások csúfítják – itt az idő, hogy kipróbáljunk valami igazán látványos kezelést! Mindannyiunkkal előfordulhat, hogy úgy érezzük, hiába az igyekezet és a legjobb…..
A hialuronsavas töltőanyagoknak immár az 5. generációja jelent meg a hazai piacon is, mely a tudományos fejlesztéseknek köszönhetően nemcsak többet tud, de tartósabb és biztonságosabb is a korábbiaknál. Az LG-t leginkább az elektronikai szektorból és telekommunikáció területéről ismerhetjük, pedig…..
Bármennyire is fogadkozunk, hogy idén biztosan nem napozunk fényvédő nélkül és nem mulasztjuk el az esti krémezést, a bőrápolási rutinunkon ismét csorba esett. A nyaralás előtti készülődésben, a nyaralás alatti programkavalkádban és a hazaérkezést követő kapkodásban a rendszeres arc- és testápolásra…..
Sajnos az idő nem kíméli egyetlen porcikánkat sem. Ahogyan az arcbőr megereszkedik, a kontúrok elmosódnak, úgy gyengül a kötőszövet a test minden pontján. Az arcbőrünket hatóanyagokkal, kezelésekkel ösztönözzük a támasztószövet megerősítésére, testünk körvonalait sporttal, az izmok megerősítésével…..
A várandósság alatt kimondhatatlan boldogsággal tölti el a kismamát a szíve alatt fejlődő új élet - ugyanakkor kimondatlan aggodalmakkal a várandóssággal járó testi változások. Pedig fontos, hogy az újdonsült édesanya jól érezze magát a bőrében, hiszen csak így fogja tudni a legjobbat kihozni…..
Royal Clinics Hány éves a nyaka? 2016.07.18 13:26:31
Az  életkorunkról legjobban árulkodó, ugyanakkor a legnehezebben kezelhető területnek számít nyakunk vékony bőre. Egy új, professzionális termék és egy kíméletes kozmetikai kezelés pontosan ezt a problémát célozza. Egy nő koráról nyakának bőre árulkodik leginkább. Jellemző, hogy az idő előre…..
Rossz tapasztalataim voltak a pedikűrrel, mégpedig egy túlzásba vitt bőrgyalulás során. Napokig fájó talpakon szaladgáltam. Akkor megfogadtam, hogy csak magamnak, csak otthon végzem ezentúl a pedikűrt. Ám ismerősöm rózsás babatalpait látva rászántam magam a kezelésre, amelyet az ő lábain is…..
A legújabb svájci testkezelés, a Mavex Body Shape Lifting a legfejlettebb és leginnovatívabb kozmetikai technológiákat egyesíti, a svájci Alpokból származó értékes növények hatóanyagaival. Hogy milyen lenne egy testkezelés egy tökéletes világban? Egyszerre szabadítana meg a cellulittól és a helyi…..
Minden évben tavasszal ugyanaz a probléma kísért bennünket: hogyan fogunk megszabadulni a téli hónapokban felhalmozódott hájrétegtől a strandszezonra? Szerencsére a villámgyorsan fejlődő orvos-esztétikai technológia egyre hatékonyabb módszereket fejleszt a probléma megoldására.A legújabb…..
Nem tudom mások hogy vannak vele, de én teljesen odavagyok a gömb alakú tégelyekért! Emiatt nem mondhatom, hogy elfogulatlanul kezdtem neki a szemetgyönyörködtető, svájci "fekete gyöngy" krém tesztelésének. A készítmény nevében intenzív méregtelenítést és feszesítést ígért - utóbbit az első…..
Forever young – csendült fel lelki füleimben a sláger, miközben a svájci Mavex professzionális kozmetikai márka Forever névre keresztelt kezelésére készültem, melynek sava-borsa a csodálatos hatású ganoderma gomba. S hogy mitől olyan csodás ez az összetevő? Nos, alaposan utánanéztem! A Ganoderma…..
Royal Clinics Feszesebb test kell! 2016.02.11 15:20:21
Ránk kúszott némi téli háj, szorít a ruha, hurkás a has? Küszöbön a tavasz, elérkezett a cselekvés ideje! Most a papírforma szerint az következne, hogy diétázzunk és mozogjunk rendszeresen, ám ezúttal mégsem innen közelítjük meg a problémát. Szerencsénkre a fogyás előmozdítására, az alakformálásra…..
A bioszálas kontúrterápia újradefiniálja az arcot, növeli a volument, csökkenti a ráncokat. Legújabb változata, a Duo Lifting minden eddiginél látványosabb vékonyszálas bőrfiatalítás! „Tíz évet fiatalodott a bőröm megjelenésében és állagában!” - meséli a beavatkozást az elsők közt kipróbáló…..
Talán végre megérkezik a hó, és vele együtt a mínuszok is. Beköszönt az az időjárás, amikor még jobban oda kell figyelnünk a bőrre. Ilyenkor nem csak az orcánk lesz rózsásan piros a hidegben, hanem sajnos jön a kényelmetlenül száraz bőr érzete az arcon, kezeken és még a lábfejen is. Van, akinél ez…..