Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filmtrailerhu

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem, hogy van itt olyan, aki velem együtt szintén azokra a bizonyos lélegzetvisszafojtós pillanatokra várt hetek óta, mert most meghallgattattak imáink. Na de nem ugrunk ennyire előre, lássuk, mit vágtak hozzánk. Egy kórházban vagyunk, Bernard éppen egy őrült kalapos fickóról…..
filmtrailerhu 2016.11.16 12:32:45
@BotloB: Hát nekem elég hasonlónak tűnik az a két kés. Visszvonom az előzőt hsz-t, maradok az MiB=William teória pártján. :)
filmtrailerhu 2016.11.16 12:38:18
@BotloB: ez mind csak programozás kérdése. Bernard is tökéletesen meg volt győződve róla, hogy ember, és eképp is viselkedett/beszélt. Az utolsó része pedig lehet egy utalás arra, hogy esetleg Arnold szüleménye?
Passzolom.
De pont ezt tetszik a sorozatban. Lehet gyártani a teóriákat ezerrel.
Gáspár Laci azt mondta, úgy érezte magát a tegnapi napon, mint egy lagzi vagy disznóvágás napján, mármint az izgalmat értve, legalábbis remélem, mert hogy jövök én ahhoz, hogy a nagy nap tiszteletére a halántékára cikkcakkot, a szakállába stratégiai fontosságú szüneteket nyíratott mesterember…..
  Miközben a DC szenved a mozikban legalább azt elmondhatta magáról, hogy tévében odaveri a Marvelt. Eleinte az Arrow, a Gotham vagy a Flash nagyon szép visszajelzéseket kapott, és látszólag itt lépéselőnybe kerültek a Marvellel szemben, akiknek mindössze egy sokszor bénácska, mégis szerethető…..
Csak az nézze meg a videót, akit nem zavar, ha ellőnek(?) valamit az évad második feléből. Nem is írom, le, mit. Folytatás februárban. ..
filmtrailerhu 2016.01.03 12:12:42
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
filmtrailerhu 2015.10.02 12:03:12
@mismásológép: Kíváncsi lennék rá, mi lenne a reakciód, ha mondjuk az éppen teljes erőből rohanó kisgyereked egy kurva nagyot zakózik, te pedig láttad hogy a mellette álló bunkó kitette a lábát, hogy felrúgja.
Gondolom mosolyogva kezet rázná vele, merthát igazából nem ő rúgta fel, ő csak akarta...
filmtrailerhu 2015.10.02 13:01:41
@mismásológép: Ja, az 50 éve férfi kezében meg ott volt a gyereke, amire ráesett.
Tökmindegy, úgy látom neked eszed ágában sincs megérteni a kommenteket (a válaszaid alapján el sem olvasod őket rendesen) csak a saját hülyeségeidet szajkózva okoskodsz.
Nem kell válaszolnod, a részemről lezártam a veled történt magasröptű eszmecserét.
A lassú és nehézkes kezdés és a gyomorrúgással felérő középső részek (lásd: nemi erőszak, gyerekgyilkosság és társai) után nemcsak filmvászonra illő látványvilággal nyűgözte le nézőit a Trónok harca 5. évadának vége, de olyan cliffhangereket kaptunk az arcunkba, hogy…..
Vége a téli szünetnek, a Flash visszatért, bár az előző rész után kicsit hamisan cseng, az „I’m the fastest man alive”. Erre Barry is kénytelen volt rájönni, így a Star Labs csapata segítségével próbálja tréningezni magát jobb teljesítményre. Mindenez magában foglal egy…..
Ezt is megértük: az eredetileg öt évadra tervezett Odaát már a tizediket tapossa: ismét vigyoroghatunk nagyokat bődületesen király rock számokra, miközben a két srác farmerben és favágó-ingekben lő agyon, fejez le, éget el, darabol fel minden démont, vámpírt, vérfarkast,…..
Ez az egész poszt egy rohadt nagy spoiler, szóval nagyon óvatosan a klikkolással. Szóltunk. Fontos karakterhalálok: 9 Meggyilkolták: Joffrey Baratheon, Ser Dontos, Lysa Arryn, Shae, Tywin Lannister Csatában esett el: Ygritte, Locke Párbajban halt meg: Oberyn Csontvázzombik ölték…..
A Nagy Médiaháború hetedik napján az RTL Klub Híradója újabb frontot nyitott, és kicsit megpiszkálta Orbán Viktor lányának esküvőjét is, illetve az ott történt Sajnálatos Események utóéletét, egy olyan csodálatos riportban, hogy azóta is csettintgetünk. Van itt minden, de…..
Eddig halogattam a Penny Dreadful értékelését, asszem nem lehet tovább húzni, pedig szívesen tenném, mert még mindig bízom abban, hogy csak megszeretem ezt a sorozatot. De egyelőre képtelen vagyok. És igen, le vagyok maradva vele, három részt láttam belőle, és valahogy nem tudom…..
Ritka pillanatot mutatott be még a hosszú hétvége előtt a nemrég összegründolt Válasz.hu, a Fidesz színes pártlapja a Heti Válasz Magyar Arckönyvvel turbózott online kiadása: Lázár János épp mosolyogva áldja meg a kisfiát a Parlamentben, és még véletlenül sem távolíttat…..
  A The Walking Dead akkor is az egyik legjobb sorozat a tévében, ha a fanyalgók szerint a) keveset ölnek benne zombikat, b) túl sok a pofázás, c) túl sok a menés, d) túl sok az egyhelyben ülés, e) nem is olyan, mint a képregény. Mindez minket nem érdekel, mert pár kivételtől…..
Csak szólunk, hogy meglegyen, nehogy valaki lemaradjon. Ja, van még más is, de azt csak az ugrás után, mert spoileres. Naszóval az van, hogy az első rész leginkább két szereplőről szól majd, az árkon-bokron át menekülő Carlról és Rickről, de visszatér benne a Kormányzó is,…..
filmtrailerhu 2014.02.06 10:20:25
@sixx: Lehet, de ez elég kézenfekvőnek tűnik. Mégis milyen fontos dolgot veszíthet el valaki, akinek gyakorlatilag semmije sincs? Tartalék megoldásnak max. az önbizalmát, bátorságát, vagy valami hasonló bullshitet tudok elképzelni...

De végül is tökmindegy, úgy érzem fasza kis évadnak nézünk elébe.