Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qgiate

6 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Átmeneti kellemetlenség 2012.12.19 06:04:49
Csak bő egy évig kerüljük el Budapest belvárosát, vagy akár le is takarhatjuk a térképen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
qgiate 2012.12.19 15:50:35
@Béla, tudod a Béla: látod, ilyesmi kellett volna a cikkbe. Parkolóházak szerintem is mindenképp kellenek, azzal viszont nem tudok egyetérteni, hogy helyes az aktuális forgalmi rend a Rákóczi úton. Durva ami ott megy!
T Joe nem készült fel eléggé a fapados repülésre, pótdíjat fizethetett extra böröndje után. Ha lemérte volna az otthoni becsekkolásnál a kézitáskáját lézerrel, kiderült volna, hogy egy centivel magasabb a megengedettnél:A Wizzair soha nem merül ki újításokban, ha a pénzedre…..
Tisztelt Munkahelyi(T)error! A napokban attól volt hangos a média, hogy Magyarország egyik legnagyobb hiper cégénél elszaporodtak a rágcsálók. Nevet felesleges volna írnom, gondolom tudják, hogy melyik cégre gondolok. Rögtön a hír után a cég szóvivői cáfolni igyekezték ezt a…..
Számomra nagy nap ez a mai, mivel ma konfettiágyúk kereszttüzében bemutatták a MÁV legújabb mozdonyát, melyből még további 24 db (majd később talán még 25) érkezik.            A post megszületésének kiváltója az…..
A hétfő reggel amúgy sem tartozik a kedvenceim közé, azonban a mai triplán szar volt!Kezdődött azzal, hogy reggel 8 és 10 között vártam a digitv-seket. UPC-vel vagy Digi-vel közös programot szervezni amúgy sem túl jó szórakozás, viszont mar nagyon szerettem volna angol focit…..
Várhatóan október 18-án fog átkelni a Csalagúton az első német nagysebességű vasúti szerelvény. A Deutsche Bahn már régóta tervezi, hogy közvetlen londoni járatokat indítson Németország felől, de ehhez először teljesítenie kell a Csalagútra vonatkozó szigorú…..
Nem kicsit esett le az állam amikor az idei InnoTrans-on bemutatott új dolgokat böngésztem és megláttam, hogy a Siemens milyen metrót fog szállítani a lengyeleknek. Van erről egy egész jó videó a youtube-on:    Érdemes megnézni a metró ajtajainak színjátékát! Remélem…..
Ma reggel a következő "aranyos" párbeszédet csíptem el két Tesco dolgozó között az Újbuda centerben (már nem emlékszem szóról-szóra pontosan, csak kb. ez hangzott el):- Az nem lehet, hogy nem engednek el szabadságra.- Miért, mit csinálsz ha mégsem engednének?- Odaállok…..
qgiate_blog BNV 2010 2010.09.13 11:37:00
Tegnap volt szerencsém a 2010-es BNV-re ellátogatni. Bár így utólag nem tudom szerencsének lehet-e nevezni a dolgot, mert enyhén szólva nem azt kaptam amire számítottam...Pár évvel ezelőtt jártam utoljára a BNV-n, ami egész jó benyomásokat tett rám. Tele voltak az épületek…..
Ha esetleg nem tudná valaki Gyurcsány nem is olyan rég kiadott egy könyvet Gyarapodó Magyarország címmel. A könyv az utóbbi nyolc év MSZP-SZDSZ kormány sikereiről (nyehehehe) szól. Beharangozásképp Feri közölte, hogy "az ország bizony gyarapodott, csak mi más fele…..
qgiate_blog Első bejegyzés :) 2007.12.30 19:37:00
Mostanában úgy érzem, hogy túlságosan sok dolog miatt mérgelődök és valaki ajánlotta, hogy ilyenkor a legjobb kiírni magunkból azt ami idegesít. ..