Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagykacsa

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Nagykacsa 2014.01.10 09:18:50
A nemetek tisztelik a kozlekedesben resztvevo, esetleg lassabb reakcioidovel rendelkezo autosokat, hiszen a masik autoban levo vezeto lehet, hogy eppen az anyukajuk, vagy a baratjuk anyukaja, aki estere szeretettel, meleg kajaval varja a rokonait.
Egy regi baratom fiatal koraban meghalt motorbalesetben. Gyorsan ment, a teherautos index nelkul bekanyarodott balra, mikor o elozte. Hibazott a teherautos, de ez vajon vigasztalja a halottat es csaladjat? Sajnalom Ot. O is ugy indult el, hogy jol vezet, es nem lesz semmi baja, mint mindenki aki meghalt gyorshajtas miatt. Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy ha igazan jol vezetett volna, akkor lassabban ment volna, mivel a teherauto lassulo mozgasabol kovetkeztetni lehetett a kanyarodasi szandekara. A jo vezeto ezt eszreveszi, mint ahogy azt is, hogy a fenti videon hany ilyen helyzet volt, ami halallal vegzodhetett volna.
Mindenki szamara lehetoseg van 1.5 tank benzin arabol elmenni murepulni. Ott legalisan lehet egy lezart legterben masok veszelyeztetese nelkul akar 300 felett menni. Raadasul 300 felett tudsz bukfencet, vadaszfordulot, legyezot es meg rengeteg mindent csinalni. Ott valodi elmeny er. Nagy sebessegnel is olyan gyorsulasok erhetok el, amellyekre egy auto sem kepes. Akar negativ terheleseket is atelhet az ember. Mindezt legalisan es biztonsagosan. Ezek utan szamomra nevetsegesnek tunik, hogy mi az elvezet abban, hogy ha valaki 230-cal hajt, ott meg a gyorsulas se elvezheto, hiszen ott mar az autok nem tudnak elvezetesen gyorsulni. Persze bukfencet lehet csinalni 230-nal autoval is, de csak egyszer!
Nagykacsa 2014.01.11 14:50:20
@Hun_Fighter:
Egyetertek a mondanivaloddal. En se vagyok ellene a sebessegnek, csak az esz nelkul szaguldozoknak. (Az en irasombol ezt nem lehetett kivenni ennyire jol.) A szomoru az, hogy van aki nem tudja felfogni azt, amit irtal. (Pedig lett volna ra ideje.) Kozben azt hiszi magarol, hogy egy bonyolultabb kozlekedesi szituaciot rogton tudni fog lereagalni, amire nem lesz mar annyi ideje. Ezt nevezik tulzott onbizalomnak. Az is kemeny, hogy ezek nem tudnak masrol beszelni, csak a sebessegrol, ami eleg szuk keresztmetszete ennek a vilagnak, de meg az autozasnak/motorozasnak is. Valojaban sajnalatra meltoak.
Nehany hete olvastam egy nagy igazsagot:
"A hulyek nincsenek tisztaban azzal, hogy hulyek, csak masok eletet keseritik meg."
Jo motorozast!