Regisztráció Blogot indítok
Adatok
padregas

30 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Felhívásunk kérdezz-felelek-posztja.UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel gyorsan megtudtuk a bérsisak, transzponder (köridő méréshez) és a komplett box bérleti díját, íme:         Bukósisak – kb. 25-30 darab áll…..
Az úgy kezdődött, hogy kimentem a Driftgarage-ba, közösen feltalálni a bukócsövet. Mindjárt kész a gyerek, nem ölhetem meg magam, mielőtt meg tudná nézni apa vén verseny-Datsunját rendesen. Íme a mozgókép: És egy halk szusszanással kiengedtük a súlyos nördség…..
A cím idézet C. G. Jung: A termeszek töredezett tudatalattija című munkájából, és egyben a legutóbbi látogatásom tökéletes összefoglalója. Hetek óta készülök kirakni ezt a videót a Hangyász aktuális állásáról, csak nem jutottam oda a munkától. És persze az…..
Nagy nap ez a mai. A társadalmi megállapodás szerint Jézus születését ünnepeljük, hogy a napfordulóba és Mithrász istenbe most ne is menjünk bele. Van azonban valami, ami számunkra még a pannóniai Ízisz-kultusznál is fontosabb: a karácsony szent estéjére időzített, évi rendes…..
Mexico - Yucatan Chichen Itza 2008.12.20 00:54:00
 ..
Mexico - Yucatan Celestun 2008.12.19 03:01:00
 Ismet egy-ket giccses keppel jelentkezunk, ezuttal Celestunbol. Celestun egy almos kis halaszfalu a Yucatan eszak-nyugati partjan. Egyetlen nevezetessege a paratlan noveny es allatvilaga. Pelikanok, kormoranok, flamingok, mosomedvek, magrove erdok... a kepek magukert beszelnek. Motorcsonakba…..
Akumal - ahol snorkeleztunk es orias teknosokkel usztunk.Adi neni mindig isteni quasedillat keszit nekunk. Mizol-Ha, Palenque mellett. Palenquebe 12 orat buszoztunk ejszaka, de megerte... A hegyek-dombok kozt az oserdoben kristalytiszta vizesesben furodtunk. Agua AzulMa pedig fantasztikus…..
Mexico - Yucatan Tulumi ruinak 2008.12.14 00:45:00
           ..
Mexico - Yucatan Hidden world 2008.12.13 00:39:00
 Consuelo ma iskitett magaert: Ma reggeli turank a kozeli cenotekhoz vezetett, ahol eszmeletlen barlangokban buvarkodtunk.   ..
Mexico - Yucatan Coba 2008.12.12 00:15:00
A reggel a felhok ellenere csodasan indult... Consuelo neni fantasztikus reggelijevel.Az elso fogas gyumolcs salimajd a masodik sonkas sajtos burritos... amit frissen turmixolt banan-papaja-narancs-ananasz-level kisertunk, nyami...Mivel kicsit huvos volt, a strandolas helyett inkabb egy kozeli…..
Mexico - Yucatan Cancun Tulum 2008.12.11 01:22:00
 Remesen hosszu volt az ut, kb. 42 ora amibol 17 ora repules...... de a Marriott strandjan kipihentuk magunkat. olyan turkiz, hogy el sem hiszem es kuzdunk a hullamokkal es persze pozolunk is neha iden a Ritzben varjuk a karacsonyt... :)  panaderia Posada los…..
Belsőség A zöldséges 2008.06.13 04:38:00
A magyar autós közbeszéd a kilencvenes évek elején két autóra hegesztette rá letéphetetlenül a zöldséges jelzőt: a W123-as, fekvőlámpás Mercire, és a 924-es Porschéra. Egy szociológus vagy kultúrantropológus fain doktori disszertációt írhatna az ártalmatlannak tűnő…..
padregas 2008.06.13 16:24:14
Branko legnagyobb örömére elérkezett a várvavárt nap! Vasárnap délelőtt verőfényes napsütésben durvábbnál durvább verdák közt vártuk, hogy felhajthassunk A PÁLYÁRA. Igaz, az autó volt már jobb formában is, és a bőröndök meg 3 utas súlya sem könnyítette a gyorsulást,…..
Mexico - Yucatan Vincent bácsi 2008.05.03 00:00:00
Utolsó nap Vincent bácsi képeit tekintettük meg. Mivel Van Gogh mindkettőnk egyik nagy kedvence, élvezettel merültünk bele a tárlat nyújtotta vizuális örömökbe. Szívfájdalmunk csak annyi volt, hogy több kedvenc képünk nem itt, hanem a világ más híres múzeumaiban lett…..
Délelőtt Edamba látogattunk. Sajtpiac nem volt épp, de egy kisebb séta kellemesnek bizonyult. Bár hozzá kell tenni, hogy Branko a sétákat eltérőképp értékelte....mivel egész út alatt bottal közlekedett. A lába így is fájt, a tenyerét meg feltörte a bot fogantyúja...De ha már…..
Csütörtök reggel új reményekkel telve indultunk tovább Amsterdamba. A Ring-projektet sem adtuk fel, elhatároztuk, hogy vasárnap a hazaúton visszatérünk még.Pár száz kilóméter autózás után a határt átlépve a táj is teljesen megváltozott. A német rendezettséget felváltotta a…..
Házinénink, Bärbel bőséges reggelijének elfogyasztása után, szerda reggel elautóztunk a Ringhez, hogy kezdetét vegye a szülinapi futam, ám a kapunál rossz hírek fogadtak. "A pálya rendezvény miatt zárva." Extrém kellemetlen volt a hír, mivel egész utunkat e nap köré…..
Történetünk azzal a hétfői nappal indult, amikor Brankonak maga alá fordult a lábfeje és többszörösére dagadt a bokája, úgy, hogy alig bírt ráállni. A "láb-motívum" visszaköszönni látszott, mert a vietnámi utat Szandi lába sínylette meg...Itt a blogon eltitkoltuk…..
Időjárás Nürburgban :((..
Mexico - Yucatan Saigon este 2008.02.14 12:14:53
kedvenc pincernoinkutolso  vacsora, avagy ezt is jol kifoztuk...ma reggel repulore szalltunka magasbol visszatekintveSaigonban mindenki a TET-re, azaz a Hold ujevre keszul, mindent viragdiszbe boritottakJade pagodaJa, es interjut adtam a vietnami tv-nek... : )...ez nem vicc, majd…..
                                     Itt szoktunk vasarolni...     Holnaputan veget er a…..
Mexico - Yucatan Hajokirandultunk 2008.01.31 07:07:07
Tegnap hajokirandultunk egesz nap. `Szarugy`3szor megalltunk korallok kozt snorkelezni...
Kb. 150km motorozas utan faj ulni a gep elott.  Nehol leomlott a regi hid, ott gallyakbol utanaepitett hidakon kelhettunk at.Ilyen ferfias arcu sellok uszkalnak mifelenk:Egy lavornyi csikohal... ..
Mexico - Yucatan Vegre kepek 2008.01.23 06:42:09
sao beach 2-3 naponta szallast valtunk... mezitlab a homokban : )Most a Beach Club nevu helyen lakunk 3 napig. Eszaki szel.: 10,1853 Keleti hossz.:103,9661 Sunset chill.....