Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TVH

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány nap alatt ugye mekkorát tud változni a kormány véleménye? Eddig védték a kereskedelemben dolgozó családokat a vasárnapi munkavégzéstől, még tegnap is valószínűleg arról beszéltek két közbeszerzés maguk között való kiosztása közben mekkora nagy hősök is ők a kormány tagjai akik így kiállnak a…..
TVH 2016.04.12 13:23:00
@Kivlov: Miért is????
TVH 2016.04.12 13:24:21
@Kivlov: Neked lehet, hogy semmitmondó, de több millió embernek lényeges.
Sokan mondogatják a vidéket Budapestre cserélők közül, hogy jó lenne néha otthagyni kicsit a fővárosi rohanást, és a forgalmas mindennapokból kiszakadva legalább egy hétvége erejéig újra a tiszta vidéki levegőt szívni. Hát nekem most egy jó nagy szippantás jutott: egy tradicionális disznótoron volt…..
TVH 2016.03.29 06:40:50
@Vén motoros: Igazad van, ettől függetlenül a malacot 8-kor is meg lehet ölni. :)
Bár fáradtan, kialvatlanul a pálinka is hatásosabb.
Amikor Friderikusz Sándor megfogalmazta azt a közleményt, amiben megszakított minden kapcsolatot a számára vállalhatatlanná vált TV2-vel, minden bizonnyal végiggondolta a következményeket is, vagy ha nem, akkor az ügyvédje vélhetően felhívta a figyelmét arra, hogy érvényes szerződésből, egy…..
TVH 2016.03.25 15:01:58
Gyakorlatilag minden héten átadnak valahol egy kormányablakot, és a sikerkommunikáció alapján, ha valami, akkor ez az közigazgatási integrált ügyfélszolgálati rendszer végre igazán pöpecül működik az országban. Kár, hogy a hétköznapi tapasztalatok mást mutatnak. (A levél címzettjei közül Lázár…..
TVH 2016.02.23 23:24:59
@Dikusz: Nyilván nem fogalmaztam jól. Arra próbáltam (én is) rávilágítani, hogy kirakat az egész kormányablak. Ha nincs aki intézze az ügyeket (8-ból 3 munkahely üzemel) akkor a bürokrácia sebessége nem fog változni. Gizike meg kávézzon meg nyitás előtt, ne nyitás után fél órával tűnjön el 20 percre és 3 kávéval a kezében jöjjön vissza, mert ez irritáló.
Alig kezdődött el a tavaszi ülésszak, a kormány megint úgy gondolta, hogy az átláthatóságot növelni, a korrupciót pedig csökkenteni képes civil kontroll utolsó eszközét, a közérdekű adatigénylés lehetőségeit szűkíteni szükséges.  Ezért benyújtották a postai szolgáltatásokról szóló törvény…..
TVH 2016.02.23 19:49:26
@conmorientes: Pont ez az. Nem sajnálni kell, hanem tenni ellene. Elmenni (majd) szavazni és nem rájuk!
TVH 2016.02.23 23:05:58
@conmorientes: Nem kioktatólag, főleg nem támadólag írtam amit .... inkább általánosságban. Úgy érzem nem is vetted annak.
Sajnos, egyet kell értsék veled, jelenleg nincs kire, illetve bárki másra, mert a további teljhatalmat nem szabad állandósítani. Tudom, sok minden megváltoztatásához, visszafordításához újra 2/3 kéne. De akkor most már nincs visszaút ebből a rombolásból?
Elég kreatív módja az autótolvajok kreativitásának szemléltetésére az alábbi printsorozat. Ti találtatok már téglákat a kerekeitek helyén? Ha igen, biztosan átérzitek a Sherlock koncepciójának súlyát, amely egyébként lopásgátlók forgalmazásával foglalkozik.    ..
TVH 2016.02.12 07:34:22
Az angol The Graham Norton Show című talkshow-ban van egy szegmens, amiben behívják az utca (gondosan előszűrt) emberét, beültetik egy nagy piros székbe, és elmondatnak vele egy vicces sztorit. Ha a műsorvezető Norton és vendégei jónak ítélik, elmehet, ha nem, a szék felborul, ő meg kiesik belőle. A…..
A korábban a Story Magazint vezető Ómolnár Miklós által létrehozott Ripost.hu úgy döntött, hogy a saját újságírójukat adják el Kiszel Tünde fiatal hódolójának, majd jól meg is írták ezt. ..
TVH 2016.02.02 08:14:07
@Világvevő: Jogos. Szerencsére kezd eltűnni a "köztudatból."
Bár a Fővárosi Választási Bizottság korábbi határozata teret engedett a budapesti olimpiai rendezésről szóló népszavazási kezdeményezésnek, a Kúria döntése azonban ezt megváltoztatva megtagadta a népszavazási kérdések hitelesítését. Maga az indoklás egyenesen nevetséges,…..
TVH 2016.01.29 15:12:25
@Wasfék: Erős túlzás a "fele".
Tizenkettedik alkalommal értékelte az évet Gyurcsány Ferenc. Ez önmagában is figyelemre méltó teljesítmény. Tizenkét év a magyar politika élvonalában (és főleg a magyar baloldalon!) nagy idő. Ha a konkurenciára nézünk: az MSZP forgószínpadán pár évente cserélődnek a molylepke-tehetségű…..
TVH 2016.01.25 10:26:28
@Emília Röszkei: Ez a te véleményed, ne általánosíts! Lesz itt még meglepetés az orbánistáknak.
A Taxiplusnak nem erőssége a leendő vagy volt ügyfelekkel való kommunikáció, ez világosan látszik a honlapról, ahonnan a fenti képet fotóztuk, a Facebookról, és az alábbi panaszlevélből is, amire fél év alatt még csak válaszolni sem sikerült. Kedves Homár, aktuális a…..
Már mindannyian gondolkodtunk rajta, ugyan mire szolgálhat az a kis zseb a farmeren. A Quora-n most előtúrtak egy 2014-es bejegyzést a Levi's vállalati blogjáról, amelyből végre fény derül a textilipar egyik legnagyobb rejtélyére. Ezt a zsebet nem másnak találták ki, mint a zsebórának. Az …..
Vannak filmek, amelyeknek nem tesz jót az idő. Ez az alkotás is ebbe a kategóriába tartozik, sajnos. Hatalmas siker volt a bemutató idején, szép emlékeket őrzök róla, sokszor láttam, és mindig jól szórakoztam rajta. Kamarás Iván kigyúrt felsőteste és szemrevaló popsija…..
Az egyik mai Híradóban a szilveszteri, kölni erőszakos eseményekről igyekezett még egy bőrt lehúzni a köztévé, csak éppen a fenti videóval elég nagy lukra futottak. (A teljes anyag itt látható, screenshotoljuk is, hátha belenyúlnak.) A videó valóban megrázó képsorokat mutat, csak éppen nem…..
TVH 2016.01.12 15:09:23
Az éves várakozások, prognózisok nagyjából arra jók, hogy utólag lehessen magyarázni a hülyeséget, többségük nyilván nem jön be. Nem csak a gazdaságban, a politikában is a váratlan események okoznak általában felfordulást, nyilván így lesz ez 2016-ban is. Ezzel együtt…..
TVH 2016.01.08 05:05:16
@Nevoeiro66: Nem érted? Boldogok a lelki szegények.
Nagy áttörés történt a köztévében az újévnek ezen a fagyos reggelén. Mivel az M1-et sokan azzal vádolják, hogy minden ott kiejtett és kiírt betűt alaposan megvizsgálnak, jóváhagyatnak, előzetesen cenzúráznak, és hogy a vendégek csak alapos szűrés után kerülhetnek be,…..
TVH 2016.01.04 02:43:57
@városjáró: Annyira kellett már egy ilyen jellegű megjegyzés. Ez is igazolja, hogy mindenki magából indul ki.
Nehéz elhinni, de mégis igaz, hogy a magyar társadalom a kilencvenes évek elején kitermelt magából két olyan embert, akik tudatosan felvállalták a bűnöző életformát és összeállva kegyetlen rablógyilkosságokat követtek el az ország területén. Donászi Aladár és Bene László gengszternek tekintette…..
Nagy leépítések történnek az MTVA-nál, aminek köszönhetően a közmédia megvált a Ridikül beszélgetős műsort is vezető Jakupcsek Gabriellától. A Blikk mai száma azt írja, hogy a műsorvezetőnő teljesen belebetegedett a hírbe és már a hangja is elment. Azt is elmondta a…..
TVH 2015.12.23 16:37:06
@rockjano: Intelligencia. Ez a tulajdonság, a mai vezetők számára ismeretlen fogalom. Akár politikai, akár munkahelyi vonalon. Sajnos.
Valahol Budapest külterületén szinte vadonatúj, 0-km-es Roverek sorakoznak egymás mellett, amiket az idők során benőtt az elburjánzott növényzet...
TVH 2015.11.25 21:46:59
@kokal: Mindegy miről szól egy cikk, csak egymásnak lehessen esni. És még Gyurcsány elő sem került.
Az X-Faktor harmadik élő adása alatt végig azt vártam, hogy azok az érzelmek, amiket megszállottan keresnek a mentorok egymás versenyzőiben (mert a sajátjaikban mindig megvannak, jóhogy), bennem mikor törnek már felszínre, de az istennek nem jött semmi az utolsó 10 percig, és akkor…..
A szigetelőszalagot is oldja a gázolaj  - Itt vagyok a Rakparton és megállt az autó – búgta a telefonba feleségem. A legjobb hely az elakadásra. Másodszor csinálja, rutinja van benne.  Érdekes a közlekedőtársak reakciója, a villogó elakadásjelző és a kocsi mellett…..
Kirúgták Ómolnár Miklóst, a Story és a Best bulvármagazinok főszerkesztőjét, akit a magyar bulvárújságírás egyik megteremtőjének tartottak. Utódja Szalai Vivien lesz, aki eddig is a Story magazinnál dolgozott, de főleg bulvárkönyveivel, többek között a Stohl Andrásról és…..
TVH 2014.06.26 18:01:54