Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HoLa

9 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindössze 13-14 fokot mutatott a hőmérő, amikor a Mokka riportere, Csehi András péntek reggel élőben jelentkezett be Oszter Sándorék diósjenői házából. Ahogy a riportból kiderült, Oszterék nagyjából egy-vagy többmillió forintos kazánja (nem derül ki, melyik) bedöglött, azóta fagyoskodnak, a felesége…..
December elején új sorozatot indít a TV2, méghozzá olyan színészek szereplésével, mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván és Fenyő Iván...
Hétvégén nagyot ment az MTVA egyik riportere, aki a Bajai Halászléfőző fesztiválról kissé furcsán, galuskásan beszélve jelentkezett be, és le is keverték menten, mert hát égő volt kissé nézni a vergődést (a riportalanyok meg trollkodtak is egy sort a legendás népszopás-baki felemlegetésével…..
HoLa 2017.07.10 11:21:27
Izomautók 2016 TOP 10 sportautói 2016.05.14 15:30:11
Igaz ugyan, hogy még csak az év elején tartunk, de mi azért összeállítottunk egy listát azokból az izomautókból, sportautókból, amelyek megítélésünk szerint a 2016-os év legjobbjai...lehetnek. Találunk közöttük izomautókat is, de egyszerű közúti autókat is, amelyek megjelenésre lehetnének akár…..
HoLa 2016.05.16 08:52:21
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
HoLa 2014.02.22 13:22:19
@Nyekenyóka: Sima tényközlés lett volna. Felsorolhatsz nyugodtan bárhonnan bármennyi embert, de itt most Kuncze van terítéken, összehasonlítás nélkül. Mondjuk nem új a dolog, mindig is az volt.
Amikor az első évaddal bemutatkozott a Homeland, kicsit óvatos voltam, legalábbis az első pár epizód erejéig, mert nem tudtam elképzelni Claire Danes-t CIA-ügynöknek, Danien Lewist meg amerikai tengerészgyalogosnak. Mandy Patinkint viszont simán bevettem CIA-főnöknek, mert a pali…..
HoLa 2013.12.17 21:12:31
@dm996: Most én nem láttam jól, hogy Brody ott maradt az irodában a hamutállal agyonvert és párnával megfojtott góré felett vagy Te vitted tovább fejben a sztorit addig, amíg rá nem törtek az őrök és agyon nem lőtték? Milyen kinyírásra gondoltál?
Egy jó Ibra csula! ..
Most szombaton, (06.08) eleridjetek a Műhely Galériába Klement Csaba kiállításának megnyitójára, mert egy, azt mondom, kettő, igen fasza rajzokat és animációs filmeket csinál. Mert a dííínóók miatta nem haltak ki és mert nagyon cigányképű a macskája. És mert tényleg…..
HoLa 2013.06.07 14:59:38
no emisszió Panda és Góliát 2013.01.03 11:25:26
Túlragozni vagy túlértékelni, de alábecsülni sem szeretném azt a meglepő hírt, miszerint az angol Top Gear című tekintélyes, befolyásos autós szaklap az új Fiat Panda 4x4-et tüntette ki a Top Gear Awards a 2012-es év szabadidőjárműve díjjal. A döntőbizottság indoklása…..
HoLa 2013.01.04 09:04:28
@Kuruttya: James May nem csak szereti, de tulajdonosa is egy Pandának.
Rossi csak egy van, gondolnánk, de nem: a motoros szakma kettőt is jegyez. Valentino nálunk is ismert, hisz minden idők egyik legsikeresebb versenyzője, de Robertót inkább a customok szerelmesei emlegetik: az olasz motorépítő finom stílusa közismert. Legújabb építése a…..
HoLa 2012.12.29 21:40:25
A japók zseniálisak ebben a sztájlban. Csak ők knucklehead-eket meg ironhead-eket használnak alapnak, berugókarral, kicsit koszlottabb kinézettel.

www.youtube.com/watch?v=_RjhTqiF9KE

Szerintem zseniálisak és motoros túrákra is elmennek, vagyis kemény a seggük. :-)

Azért a Rossi-féle sem rossz, kicsit kifinomultabb - ha valakinek az kell.
Ha egyszer a sors úgy hozza, hogy egy börtönbe zárják Gene Simmonst és a Linkin Parkos Chester Bennington, akkor létrejöhet a rocktörténelem legcukibb rács mögötti love storyja. A Linkin Park énekese ugyanis egy rádiós interjúban azt mesélte, hogy első találkoza példaképével,…..
HoLa 2012.12.15 16:00:49
@agymosott: Neked kéne utána nézni. Bogyónak van igaza. Amúgy a Kiss frontemberével ütősebb lenne a sztori, mivel Paul Stanley atombuzi.
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
HoLa 2012.11.23 12:20:48
@Din Serpahis: "Elegünk van belőletek büdös nyuggerek, tönkretettétek, eladósítottátok az országot, most meg az EU legmagasabb helyettesítési rátáját fizettetitek velünk. "

Akkor köszönd meg szépen az édesanyádnak/apádnak, meg a nagyanyádnak/apádak, hogy Neked most ennyire szar, ha van neked olyan. Gondolom téged sem a hévízi buszpályaudvaron találtak. Bár lehet.
Rihanna nem az a kimondottan szemérmes típus, sőt meglehetősen exhibicionista, imádja mutogatni magát. Így gondolom semmilyen problémát nem okozott neki, hogy szinte teljesen meztelenül kellett pózolnia az amerikai GQ magazin decemberi számának címlapjához, amelyen az énekesnő…..
HoLa 2012.11.14 10:14:42
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
HoLa 2012.10.18 22:29:01
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Ez miből is derült ki? Ja, bocsánat, most látom: te egy színvonalas, "jó igényessen" fröcsögő blogot üzemeltető (?- utolsó fröccsögés júliusban) blogger vagy! Ne haragudj, Te mindent tudsz. Igazad van. További jó gyalázkodást!
Subba Kamuzott a Story Magazin 2012.06.14 14:25:00
A Story Magazin már régóta arról híres, hogy ingyen elviszi nyaraltatni az amúgy tökunalmas életű magyar celebeket, hogy aztán négy oldalon keresztül arról ömlengjenek, hogy xyz mennyire jól érzi magát a barter üdülésen. Persze a külföldi hírességeket már nem tudják ilyen…..
¡HoLa!   Már évek óta figyeljük, most közzé is tesszük! Minden, ami csula. Rögtön egy helyes srác nem annyira klasszikusával, a Franck Ribéry-féle szórtcsulával indítunk.…..
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..
HoLa 2012.05.25 10:08:41
@Moan: Biga, mi? Három évvel ezelőtt volt friss Jason Mraz-tól lopott - mindent. Koppintás az egész ember, a zenével együtt.

www.youtube.com/watch?v=b2fuhUamqAg

Érdemes a feltöltés dátumát megnézni.

Lang Györgyinek ki tetszett? Biga, Tóth Gabi - szerinte ők eredeti produkcióval álltak ki? A válogató után egy nappal már mindenhonnan lehetett olvasni (akinek meg van egy kis jártassága a popzenében, az meg úgyis hallotta azonnal), hogy ki melyik számot lopta el. Most ébredt fel? Ő aztán tényleg sok mindent letett az asztalra és sok díjat nyert a csodálatos Pa-Dö-Dö-vel. Szerencsére eltűntek a süllyesztőben.
HoLa 2012.05.25 10:13:42
@lazarvagyok: Király testvérek? Hagyjuk már! Amerika szintű? Az bizony, híg fos. A tipikus "nemzetközi szintű", aztán még Magyarországon sem kell senkinek.
Az Égéstér 12. részének kommentposztja...
HoLa 2012.04.19 22:07:50
+
Régen volt már stratégiai-fejlesztős játék, így jöjjön Orsi találata, a Rebuild. "Simsbe oltott statégiás-menedzselős játék a zombiapokalipszis után. Kb onnan indul ki, ahonnan a Walkind Dead (és végig meg is marad ez a hangulat): nincs felmentősereg, ki kell találni, hogyan…..
HoLa 2012.02.22 12:49:07
CFMOTO V3 A világ legcsúnyább choppersport robogóját küldte át nekem Árpád, de szerintem nem is néz ki rosszul, csak elsőre nem értettem, hogy rádiós vagy vezetékes távirányító van-e hozzá. V5 A kínainak néha fura dolgokat gyártanak, és itt most nem csak a gagyira gondolok.…..
Tegnapelőtt, szilveszter éjszakáján, mielőtt elindultam volna bulizni, olvastam a hírt az Indexen, hogy kordont épít a Parlament köré a rendőrség. Durván hangzott, lecsekkoltam a hvg.hu-t, ott is megtaláltam az anyagot (ez a link már a cikk korrigált változatára mutat). Pár óra…..
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..