Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bucimaci1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma végigszáguldott a Facebookon, hogy aki egy csoportban tag, de nem volt aktív, azt törli a Facebook a csoportból. Igaz ez? A felvetés jogos. A csoportok az aktív kommunikációról szólnak, aki nem aktív, az minek van ott? De jobban belegondolva, ez mégsem lenne annyira jó. Sokan csak olvasni,…..
bucimaci1 2019.01.19 17:12:40
A dolog úgy kezdődött, hogy hazajöttem. Lehet, hogy nem életem legjobb ötlete volt, de már a fene se bírta tovább külföldön. Aki nem honvágyas, maradjon, semmi gond. De nekem nem volt már való. Valahogy elhittem, hogy érettségivel, két nyelv folyékony tudásával, kiváló…..
bucimaci1 2014.03.19 07:36:35
Ne igyunk kólát mert egészségtelen, igyunk csapvizet, az egészséges. De ne igyunk hideg csapvizet, mert szívrohamot vagy rákot kapunk. De még jobb ha nem is csapvizet iszunk, hanem ásványvizet - az sokkal egészségesebb. Ajjaj, ásványvíz!!! Hát abban egy csomó méreg van. Ja nem is,…..
bucimaci1 2014.01.07 19:50:10
@Tiszta Képet: Az előttem kérdezőket kiegészítve:

"A vízművek ráadásul még mérgező anyagokat is adagol a vízhez, például klórt és alumíniumot, olyan vegyi anyagot aminek a szervezetünkben semmi keresnivalójuk..."

Kíváncsi lennék, hogyha kivonnánk minden KLÓR molekulát a szervezetedből, mert nincs ott "keresnivalója", meddig idéznél még ehhez hasonló áltudományos gyöngyszemeket?!