Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radoznao

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap hallottuk a hírt, hogy valami komolyan készülődik a Guns N' Roses háza táján. Titokzatos twitteres üzenetekről, jólértesült bennfentesekről és családtagokról suttog a zenei sajtó. Mi, a Lángoló Gitárok munkatársai, minden tiszteletünk és szeretetünk mellett nyíltan…..
radoznao 2015.11.13 10:49:39
radoznao 2015.11.13 15:40:41
@arckönyv: és Lars nem tud dobolni.
Éden Loki, azaz Titz Dániel úgy nyerte meg az Éden Hotel harmadik évadát párjával, Barbarával közösen, hogy Péterrel kötött egy véd- és dacszövetséget, és jó reality-szereplők, sőt nyertesek példáját követve nagyon odafigyelt arra, hogy ne lépjen senkinek nagyon a lábára, hiszen a végén a sorsáról…..
radoznao 2015.06.04 10:31:43
@kszanaksz: Pedig ez nagyon egyszerű.
Bence szavazatát Barbi kapta és nem Loki. De Bence el is mondta, hogy azért, mert Barbi volt, aki megmentette őt, ezért szavaz rá.
radoznao 2015.06.04 11:00:17
@kszanaksz: Igen, ezt is mondta, de hozzátette, hogy Barbi volt az aki az 50 valahanyadik napon megmentette, így nem kérdés hova áll.
Az utolsó hét indul, feleim, elválik hamarost a szar a májtól, és kiderül, ki vagy kik nyeri(k) a húszmilliót. Tengerparti képpel kezdünk inkább, és ezen a héten nem baszogatjuk szegény Gólemet tovább, mert teljesen értelmetlen, viccesnek meg már a harmadik hogyvolt óta nem volt…..
Áll ez a derék Gólem a hotel előtt, és sajnálom, de ha egyszer olyan, mint egy telefosott búvárruha, akkor olyan, basszameg, feszülős kék ing ide, zöld gatya oda, és ezen nem segít a kényszeresen megkettőzött t-betűs felkonf, és az idegesen rángatott kis kártya sem, és…..
Emberek, már csak tíz rész van hátra a maratoni évadból - csak a miheztartás végett: a Viasaton 50 részes sem volt egy-egy évad, az amerikaiak heti reality csináltak belőle, szóval lett volna mozgástere a TV2-nek, de hát nem éltek vele. Előkerült a sikkasztással vagy hűtlen…..
radoznao 2015.05.19 20:13:33
@beacska: Szegény Nórit is mennyire védelmezte....
Baszki, hol van Gólem? Ki fogja darabos mozdulatokkal a pofámba nyomni az édenhoteles kis kártyát, aranyló, ízléses, kacskaringós fontbúl előállított felirattal megspékelve? Hát most honnan tudjam meg, hogy divat-e még a tüdőszínű, mellizomig kivágott szűk póló, a bermuda és…..
Hát ezt a jóravaló, de kissé együgyű kopasz fiatalembert már sose eresztik ki a ligetből? Ott áll a fák között, mint egy kék ingbe és barna nadrágba öltöztetett fasz, kapaszkodik a kis cédulájába, hogy el ne szédüljön magától, és már vagy huszadjára mondja el a faél…..
radoznao 2015.05.09 13:41:37
@Anna hercegnő: Csak abba nem gondolnak bele, hogy a kurvaság nem egy nyugdíjas állás. Meddig lehet csinálni 5-8 évig?
Utána elmehet a gyárba a gépszalag mellé. De ezek ország-világ előtt felvállalták a kurvaságukat és így a gyárban nem lesz túl jó soruk.
radoznao 2015.05.11 20:02:26
@mokamini:
-4. azt érzi amit Mariann, a megfelelő időben ki is mondja, (szerintem pl Adri és Nóri is odamondogatott néha, nem játszották meg magukat, ezért sem szerették őket), de mikor már eleve nyerő helyzetben van, mert védettsége van, nem agyhalottazik feleslegesen, mert nem úrinőhöz méltó. És mikor valakit a földre terített, (megjegyzem nem egyenlő feltételekkel (védettség) nem rúg bele mg egyet. Mariann utolsó beszólása Adrihoz.
Ez sem volt úrinőhöz méltó. Sőt nem volt egyáltalán emberséges.
Na hálistennek, veszekedés, bizalmi beszélgetés és számonkérés lesz terítéken, Botox nyugodt, mert nemszilikonsegge be van védve, Patkolt Pecek meg megy randira két pasival. Liget, térdgatya, piros Nike, gagyipóló. Hagyjuk, tényleg. Formabontó hogyvót, az epizód alatti…..
radoznao 2015.05.09 06:34:18
@AkkorlegyenPtr: Annyi lett volna, hogy akkor nem szervezik be Orsit Peti mögé és biztosan Gábor mögé áll. Mármint Orsi.
Persze függ a sorrendtől, de valószínüleg nem lett volna Orsinak annyi esze, hogy az utolsó pillanatban váltson.
Tullképp tényleg ez lett volna az egyetlen esélyük, hogy Orsit kiejtik Adri helyett.
radoznao 2015.05.09 08:32:02
@Sanda.Ipse: De felfogták. Miből gondold, hogy nem? Mert Peti ezt akarta elhitetni? Hét eleje óta tudták, hogy vagy Adri, vagy Tina. Azért, mert Peti és Lki agyhalottnak titulálta őket, még nagyon is tisztában voltak a helyzettel.
Orsira haragudtak, hogy nem tette amit ígért, mert akkor őt ki tudták volna ejteni és megmenteni Adrit. Ez volt a terv. Nem is értem miért gondolta Mariann és Peti, hogy hu, de nagy meglepetést fognak okozni...
Gólem, liget, pálma, milyen már az a póló, kapaszkodj a papírba, mert elesel, tematikázás, ármány, de!, híradókészítés, Gyula nagy napja, úrjézus, nemzeti hírtévénél szarabb nem lehet. Orsival nyitunk, aki az eddigi szűzies viselkedéssel szakítva csöcst villant az…..
radoznao 2015.05.06 12:01:56
@kszanaksz: Olyan túl sok esze sincs. Én meglepődtem mikor ő mondta a leghangosabban, hogy Botoxék menjenek a páros randira, mert ők olyan okosak és gondolkodnak mindenki helyett.
Viszont nekik az elsődleges céljuk Loki kiejtése, ami neki egyáltalán nem lenne jó, mert sokan őt sem vállalnák be. Ezt viszont nem látja át, vagy nem is tud róla.
Másrészt már látta ő is nem egyszer, hogy verik át Petiék a barátokat is, akkor nem értem miért nyalja ennyire a seggüket. Buta liba.
Gólem, nem patak, liget, fák, hipó miatt(?) megszaggatott farmis, fehér igen, tojásfej, párválasztunk, Bence és Loki szarban, P2.0 nem egy taktikai géniusz, meglátjuk. Tina majommal, a fején napszemüveggel alszik, amin csak az csodálkozik, aki nem látta VV Fannit szemüvegben…..
radoznao 2015.05.02 13:44:22
@fosch9: Nem hát, hanem nyilván kiállsz a térre és elmondod mindenkinek, hogy téged majdnem megerőszakoltak. Azok után miután az első embernek akinek elpanaszoltad gyakorlatilag lehülyézett és nem hitt neked.
Soha nem értem meg, hogy emberek hogy tudnak élni úgy hogy egy csöppnyi empátia sincs bennük.
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
radoznao 2015.04.28 10:11:35
@windsor:
Meg kellene nézni még egyszer, de én úgy hallottam ezt az egészet, hogy Peti elővezette, hogy tegnap este bement Nóri hozzájuk és előadta, hogy Gábor megerőszakolta őt, amit ők ugyan nem feltételeznek Gáborról, de akkor mondja el Nóri mi az igazság.
Erre mondta Nóri, hogy ez hazugság. Bár nem tudjuk mit mondott valójában Nóri, de valószínüleg nem ezt.
A másik meg ennyit a megértésről, amit feltételezel azokról, akikhez először bement.
Másrészt elmondta ott is, hogy Gábor szexelni akart erőszakosan, de ő nem. A többiek szerint ez így teljesen rendben van.
Ezek után mit tud még mondani a szegény lány?
radoznao 2015.04.28 15:17:24
@stuff1: Minden jót, sok szerencsét és kitartást kívánok Nórinak. Mellette vagyok!
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
radoznao 2015.04.26 15:07:43
@Mók_Ica:
nórika tagadása pedig a következő napon.... hát elég megdöbbentő.....

Ember legyen a talpán, aki kb 10 ember előtt fényes napvilágnál, mellette az elkövetővel őszintén bevallja, hogy erőszakot követtek el ellene. Hisz erről még sötétben négyszemközt is csak nagyon félve beszélünk.
Na meg talán Nórika is elhitte, amit sokan beletáplálnak a nőkbe, hogy ő a hibás.
Sajnálatos eset, aminek nem lett volna szabad megtörténnie, de a tagadás szerintem normális reakció. valahol biztos úgy érzi az ő szégyene is.
Beton a tőle megszokott vehemenciával és a jól ismert nazálisaival üdvözöl minket a partról egy szál fehér pólóban és egy hosszában csíkos kisgatyában, mint egy aranytestű isten. Azt mondja ma borul a matek, újratervezés indul. Ma Gyula fogja a hátán cipelni a show-t, szóval…..
radoznao 2015.04.10 20:29:56
@Morfologista: Én úgy gondoltam Gyula áll még Barbi mögé és pont azért mondták a végén, hogy Gyulában még sem bíznak. Ha így történne, ahogy írod, akkor Peti elásná magát, mivel megszegte a szavát.
Ezt mondta Lars Ulrich, aki a Rolling Stone-nak hablatyolt még valami olyasmit is, hogy nem akarják szigorúan elválasztani a kreatív folyamatot a stúdiózástól. Hogy ebből mikor lesz bármilyen eredmény, még Ulrich sem tudja vagy csak nem árulja el. Azt viszont már tudja a világ, hogy…..
radoznao 2015.03.05 14:43:13
Az Óriás a fenti feldolgozással úgy odabaszott most az Ossian- és trve heavy metal rajongóknak, hogy csak úgy csattant. Van a magyar metáltörténelemnek egy olyan szűk órája, amit legszívesebben minden igaz hívő elfelejtene, kitörölne a kollektív emlékezetből. 2000-ben történt,…..
radoznao 2015.02.13 10:59:15
Egy hete túlestünk A Dal első adásán, most jöhetett a második 10-es adag. Múlt héten csak úgy kapkodtuk a fejünket a rengeteg baromság láttán, hallatán, most viszont csak egy lemondó vállrántásra futja. Egyszerűen rosszak a dalok, és ha ezeket sikerült 3-400-ból kiválasztani,…..
radoznao 2015.02.01 12:44:50
@Orltran: Köszi, közben már felfedeztem én is a dalaikat.
Az biztos, hogy a legnagyobb erősségük Leander hangja. A zene is igényes, magyar viszonyokhoz képest, de a legnagyobb hiba, amit a zsűri is említett és több dalukban fellelhető a béna szövegek.
Daryl G. kezelte az összes hangszer, Dave C. énekelt, a producer pedig Chris D. volt. Én mindig úgy gondoltam, hogy a lemezzel nem is igazán hangzásbéli gondok vannak, hanem fele olyan hosszúnak kéne lennie. Olyan az album, mintha kétszer pakolták volna rá a dalokat, feleslegesen…..
Nem is tudom, talán 4-5 adásnak kellett lemennie ahhoz, hogy végre tényleg értelme legyen a Rising Starnak. Eljött a párbajok ideje, végre tényleg csak énekelni tudó emberek szerepeltek, akik között kifejezetten erős hangokat is lehetett hallani. A készítők minimálisra, vagyis…..
Egy hét. Ennyit bírt ki az X-Faktor sztájlisztja, hogy ne olyan ruhát adjon Tóth Gabira, amiből bármelyik percben kibuggyanhat a másodlagos nemi jelleg, márpedig a tegnap este megint hiperaktív énjét hozó, az összes fellépő után lelkendezve ugráló és sikongató énekesnő minden…..
Az idei X-Faktor második adását nézve azon tűnődtem, hogy mi az ijesztőbb: Alföldi Róbert sztreccsfarmerbe bújtatott segge, vagy a Micsoda nő egyik mellékszereplőjének – na nem a gyökér eladó a boltban, hanem a nyolcvanas évekbe ragadt ribanc a sarkon karakternek –…..
Indul 2014 első X-Faktor elő showja, amire háromnapi hideg élelem kell, mert az RTL-nél valakinek az a fixa ideája, hogy az elő shownak legalább 4 órásnak kell lennie (nem!). A nyitószám alatt leesik az állam, nem csak azért, mert Bence is énekel, hanem mert mindenki jól szól, idén…..
radoznao 2014.10.20 09:58:53
@hannamontanna:
Egy zenésznek a hangjával és a hangszerekkel kell érzelmeket közvetítenie, nem az arcával. Ha lemezt hallgatsz sem látod a zenészeket, mégis, ha jó a zene átjön az üzenete.
Ez a maszkos dolog nem újdonság, ezt csinálja pl a Slipknot is, persze nem ilyen gagyi maszkokkal. Persze ehhez kell egy olyan személyiség és hang, mint Corey Taylor, de nekik bejött
Még egy zenei sorozat indul egy magyar tévében. Most éppen a Spektrumon, ráadásul rétegműfajról lesz szó. Kizárólag a heavy metalról. A sorozatot az a Sam Dunn készítette, aki az Iron Maidennel és a Rush-sal is forgatott már többször, de a heavy metalról sem ez az első filmje. A…..