Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onkyo

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Fotó: Filep László   Kanapén Éjszaka tíz körül lehet. Szombat van és farsangi buli, de sokan - ahogy mi is - nem törődünk ezzel. Miért is öltöznénk be egy vetkőzős buliba? Az előbb a bárpultnál ittam egy kávét, de így is rendkívül álmosnak érzem magam. Lehet, hogy csak most jön ki rajtam az…..
   Fotó: Varga Zsolt   Az egyik swinger klubban vagyunk és már éjjel egy óra is elmúlt. Egy párral a felső szinten volt egy maszatolós próbálkozásunk, de már hazaindultak. Nem volt csók és párcsere sem! Eddig ez a mérleg és tulajdonképpen nincs is ezzel semmi bajunk. A társalgóban nézelődünk,…..
A legaktuálisabb témát venném előre, habár így belevágunk a lecsóba, de mindegy. Ez pedig a partner keresés, ha te vagy az aktív kereső. Mi jelenleg hármas felé hajlunk, abban is a két pasi felállás. (Hogy miért, az megér egy másik cikket) Nagy tapasztalatunk még nincs, az a kevés is Swinger…..
Nyitott Kapcsolat Kezdőknek Első 2016.07.04 14:00:00
Kedves Olvasók! Első bejegyzésemben szeretnék néhány szót szólni, hogy miért is indítottam ezt az oldalt. Elsőnek is magamról:Harmincat nemrég kezdtem, házas, boldog és nyitott a szex minden terén. A blogot egy összefoglaló ötletládának szánom azoknak akik szintén hasonló gondolkozásúak, esetleg…..