Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onkyo

2 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Fotó: Filep László   Kanapén Éjszaka tíz körül lehet. Szombat van és farsangi buli, de sokan - ahogy mi is - nem törődünk ezzel. Miért is öltöznénk be egy vetkőzős buliba? Az előbb a bárpultnál ittam egy kávét, de így is rendkívül álmosnak érzem magam. Lehet, hogy csak most jön ki rajtam az…..
   Fotó: Varga Zsolt   Az egyik swinger klubban vagyunk és már éjjel egy óra is elmúlt. Egy párral a felső szinten volt egy maszatolós próbálkozásunk, de már hazaindultak. Nem volt csók és párcsere sem! Eddig ez a mérleg és tulajdonképpen nincs is ezzel semmi bajunk. A társalgóban nézelődünk,…..
A legaktuálisabb témát venném előre, habár így belevágunk a lecsóba, de mindegy. Ez pedig a partner keresés, ha te vagy az aktív kereső. Mi jelenleg hármas felé hajlunk, abban is a két pasi felállás. (Hogy miért, az megér egy másik cikket) Nagy tapasztalatunk még nincs, az a kevés is Swinger…..
Nyitott Kapcsolat Kezdőknek Első 2016.07.04 14:00:00
Kedves Olvasók! Első bejegyzésemben szeretnék néhány szót szólni, hogy miért is indítottam ezt az oldalt. Elsőnek is magamról:Harmincat nemrég kezdtem, házas, boldog és nyitott a szex minden terén. A blogot egy összefoglaló ötletládának szánom azoknak akik szintén hasonló gondolkozásúak, esetleg…..
Eddig egyedül jártam klubba, de szerencsére sosem maradtam egyedül, társaság és partner nélkül. Hosszas hezitálás után barátnőmnek is meséltem az élményeimről, ill. elolvastattam vele az eddigi klub látogatásaimról szóló beszámolókat. Nem ítélt el, sőt felkeltettem az…..
"De ő... öhm, nem buzi?" elnézést, hogy nem politikailag korrekt a kérdés megfogalmazása. "Nem hiszem. Vannak emberek, akik nem élik meg a szexualitásukat. Se így, se úgy." És tényleg vannak ilyen nők és férfiak. "Brumimaci szélmalomharca a magány ellen Gondoltam, én is…..
Onkyo 2014.09.17 16:18:07
ritkán válaszolok, de nagyon felhúztam magam ezen az íráson. A te általad felsorolt "180 meg autó" dologban csak az önbizalom dologgal értek egyet. És ott is van több féle. Voltunk asszonnyal DL-ben, sajnos nagyon sok volt a szingli pasi ezért nem igazán éreztük jól magunkat, sajnos a zártra pedig órákat vártunk, de ki nem jött senki, de amit neked tovább akarok mondani, hogy 2 féle pasi nyomult erőteljesen feleségemre (persze az is vicces volt, hogy senki nem merte leszólítani amikor mellette voltam, de ahogy 2 métert távolodtam egyből 3an cuppantak rá):

1: kellemes, beszélgetős, nyitott, érezhetően művelt akivel jó dumálni így ismeretlenül is, még akkor is ha külsőleg neked nem jön be (bár később mondta asszony, hogy inkább vele 10szer mint a másikkal). Ez egy jó önbizalom, le merem szólítani, és az eszemet és személyiségemet is megmutatom, nem csak a testem.

2: "hey nem akarsz feljönni? Úgy meg duglak, hogy mint még soha senki" számomra ez a tahó önbizalom, nem egészen tudom ez kinek jön be, de nőket ismerve kevés lehet ez a szám, csak ha tényleg egy bizonyos élő vibrátorra vágynak. Ilyen ne legyél

+1: aki odajön és szó nélkül el kezd fogdosni téged. Lehet tud izgató lenni, ha olyan a pasi, de asszonynál olyanok próbáltak akik látszólag kiéhezett, csorgó nyálú Zombiek voltak, akik nem tudnak mit mondani a nőnek és ösztönből fenékhez nyúlnak és közben röhögnek. (ha jól veszem ki, te ezt akarod majd kipróbálni)

Én megértem, hogy "lúzer" vagy, főleg azért mert te mondod magadat annak nem tudom hány mondaton belül és minden mondat arra tér ki, hogy te bizony az vagy, de nekem inkább olyan "lúzer vagy" aki nem mer cselekedni, még akkor sem ha az a fránya galamb már kopogtat a fogadon, hogy engedd be.
Pl a "hajó dugás", a nálad is bénább azért kapott valamit, mert oda mert menni (és fogadok nem kellett sokat tennie, hogy nyalhasson vagy fogdossák a farkát, csak le kellett tolnia a gatyáját); vagy a zárás előtti szopás. Ha azt mondják menj oda és le fog a nő szopni és te azért nem mész, mert csak 15 perced van. És utána jön a "óóóó ha előbb látlak meg BABY!!!, akkor ez meg az és csillagok az égről" duma.

És most visszavonulsz a barlangodba (nem azért mozdultál ki, mert egész életedben ott voltál és már unod?) és nyalogatod a sebeidet?
Bocs, de milyen sebeket? Próbálkoztál bárkinél is igazán vagy csak tisztes távból figyelted, hogy a többiek mit csinálnak?
Neked nem lehetnek sebeid, akkor lenne, ha teljes testtel bepróbálkoztál volna és utána kidobnak szép szóval. De te csak fejben próbálkoztál és ott egyből meghátráltál.

Őszintén ha nem változtatsz magadon nagyon sürgősen akkor nagyon szar lesz a maradék életed. Ha nagyon nem megy egyedül akkor állj be valamelyik szektába vagy csoportba vagy bármibe. Azok egyetlen nagy előnye, hogy sok sok számkivetettet befogadnak és testvérként kezelik, sőt akár talán szerelemre is találsz.

Bocs ha eltértem a témától, de ez nekem nem Swinger klub élmény cikk volt, hanem egy cikk a "nem tudom mit kezdjek magammal" sarokból.
"Harmincas éveiben járó férfi vagyok, csodálatos, szerető feleséggel! Panaszra nincs okom, nyilván a hétköznapok, olykor nehezek, kinek nem. De. Pár éve észrevettem magamon valami furcsát. A szexuális életünk szerintem rendben van, eléggé kísérletezgetők vagyunk, klubban is…..
Onkyo 2014.07.22 10:10:53
@csaba12346: Erről az egyik komikus jut eszembe, valahogy így ment:
Életemben már jó néhány puncival játszottam és volt olyan amit szerettem, de volt olyan is amit nem. De farokkal csak eggyel játszottam, a sajátommal, viszont azt nagyon szerettem.
Szóval ha statisztikát és százalékokat nézünk, akkor a farkakat jobban szeretem mint a puncikat.

Szerintem az író teljesen normális, aki nyitott szexuálisan és minden félét kipróbál, az elér egy idő után ide. Nekem is vannak fantáziáim, még nem éltem velük, de nem mondom, hogy nem fogok. Aktívan nem keresek, de ha teszem azt a szituáció oda visz, és olyan a hangulatom is, akkor kipróbálom. De ahogy az író is mondta, csak farok, nem pasi. És ez szerintem nem melegség, hanem egyszerüen szex. Mert ahogy egy álló, meredező farkat néz az ember az 100% a tiszta szexualitással köti össze, nem pedig azzal, hogy "de cuki a pasi". (plusz nálam egy picit ez a lenyelem, hova süljek kérdés a csajoktól is foglalkoztat és zavar, hogy elvárok tőlük valamit amit én soha nem tapasztaltam)
Soha nem voltam oda az esküvőkért. Amikor kiskoromban a szüleim elvittek biztos, hogy nagyon unatkoztam, vagy valami olyat tettem, amiből balhé lett. Manapság viszont csak piálni lehet. Miközben azon tűnődtem, hogy minek jöttem el, semmi szükségem az ilyen "és mi újság van…..
Gondoltuk megnézünk egy szerdai napot, ha már Pesten vagyunk. Élmény dús volt, pedig nem voltak sokan, talán hét pár és néhány szóló férfi. Kilenc órára értünk és éjfél körül már eljöttünk. Mindig volt valahol akció, noha a párok nagyon tartózkodóak voltak. Volt egy…..
Onkyo 2014.05.20 10:29:48
Alapból tetszett az írás, de azért egy kis "álljunk meg egy szóra" bennem is bennem van.
Ez Swinger, és habár még nem vagyok tapasztalt róka benne, de azt tudom, hogy szabályok vannak mindenkinél, és ez lehet nagyon vékony, borotvaélen táncolós kiskapus, vagy halál komoly 10 parancsolat. De a különleges benne, hogy egyik párnak sem ugyanaz.
Mi is amikor mentünk, előtte lefektettünk minden szabályt, mit lehet és mit nem, és még ha összeomlik az ég, akkor is ragaszkodunk ehhez az értékhez, mert felnőtt ember tudja, hogy abban a helyzetben, amikor teszem azt egy bomba nő elcsábítja a fejedet és a füledbe súgja, hogy most rögtön akar téged, akkor nem fogsz tudni gondolkozni, hogy mi is legyen, zavarná e a páromat? (te esetedben a fekete farok az elcsábító, bár nekem nem volt világos, hogy lett is e belőle valami, vagy csak szeretted volna, hogy történjen, de férjed nem. Ha így volt, akkor így helyes, ha ezt beszéltétek meg és persze ha ugyanezt elvárod tőle is. Ha meg nem így volt, akkor egy kicsit önzőnek tartalak főleg az olyan írással mint:
"Persze az jól esett volna Neki, hogy jól meg van dugva ...és én????")

Szóval a lényeg, amit akartam mondani (főleg a kommentereknek), hogy mindenkinek más a szabálya és ezt el kell fogadni. Valaki csak bámészkodni akar, valaki mindenkivel le akar feküdni és senkit nem lehet elítélni emiatt. Az a kérdés, hogy akkor minek megy Klubba az meg mindenkinek a saját dolga, amit az életben mindenre alkalmazhatnánk. (Minek van TVd ha reklámokat bámulsz, minek van könyves polcod ha 2 éve nem olvastál, minek mész el egy buliba ha nem akarsz táncolni, minek iszol jó bort, ha nem tudod értékelni, minek írsz ide ha elveted a swingert stb stb.)

És a törökhöz vissza térve, nem ugyan az a kultúra, más a felfogásuk, és lehet megbeszélte a csaj a dolgot vele, viszont lehet arra számított, hogy egy kis nyalakodás után annyira elborul az agya, hogy úgy is belemegy. Nem jött be neki. De őt is sajnálom, mert lehet tényleg csak egy jó pasit akart, mert az övé nem tudott teljesíteni. Legközelebb talán ne csak a pár egyik tagja nézze át a "szerződést" és akkor nem lesz meglepetés.
Szia Andi, hát mi is átestünk az első klub élményen, érdekes volt, főleg másnap és azután: nem tudtunk másról beszélni. Köszönjük még egyszer az ajánlást, nekünk elsőre bejött. Parázás megvolt, a "mit vegyek fel, egy göncöm sincsen" is asszony részéről, nagy levegő…..
Onkyo 2014.04.30 19:43:44
Köszönjük a biztató szavakat, jó olvasni, hogy nem mindenki "durr bele mindenkivel" alapon kezdte :)
És hogy nem ítéltek el, hogy láttam nem tetsző részt is az egészben. Bár mára már minden megszépült.

@Enchantée: Erre a blogra és első élményeidre én is kíváncsi lennék

@gallusz: A fényre én is haragudtam, igazából 1-2 ágyon kívül alig volt jó világítás, bár ez éppen asszonynak jött be.
Most voltam harmadszor swingerklubban. Először kíváncsiságból mentem, nagyobb társasággal, de végül is ’akció’ nem lett belőle, csak ittunk, táncikáltunk és hazamentünk. Kíváncsiak voltunk. Pár hónappal később a párom és egy barátja beszélt rá hogy menjünk el,…..
Onkyo 2014.03.18 13:09:45
Hehh, ez a poszt vicces volt, főleg a kommentek.
Csak én érzem úgy magam, hogy akik végig követik az egészet, és fáradhatatlanul erkölcsölnek és "erkölcstelen, hazug és szemét" jelzőkkel illetik azt amit ők nem ismernek, vagy titokban vágynak rá nagyon nem boldog emberek?
Amikor én éppen boldog vagyok, madarat lehetne fogatni velem, akkor vagyok a legtoleránsabb mindenkivel. Amikor boldogtalan vagyok mindenkibe bele tudnék kötni.

Kovi a legjobb a leg-leegyszerűsítettebb definiciójával, mintha a földön csak fehér és fekete lenne, de gondolom ő bármit csinál az fehér, ami meg nem tetszik neki az meg fekete. Bár jó tudni, hogy ő abba a kategóriába sorolja magát, hogy puncit lát akkor elborul az agya és dug. Vagy csak én vagyok ilyen 10-ből 1 kategória, hogy egy punci láttára még higgadtan tudok gondolkozni?

Fogyasztóinak meg szerintem csak rossz napja van, és tombolni akar, de azért érezhető, hogy számára egy pl homoszexuális az az utolsó szemét, káromkodik össze-vissza, szid mindenkit, de ha valaki vele csinálja akkor ő van legjobban felháborodva.

Egyébként Gallus igazat adok neked. Nekem nem tetszett, ahogy elment az író swingerezni. Én tényleg nyitott vagyok minden új élményre, ha valakinek swinger a drogja akkor elfogadom, de az őszinteség hiánya nagyon fel tud idegesíteni. Összeveszek partneremmel, felidegeskedem, megvárom, míg elalszik és utána lelépek swingerezni, persze azt hazudva, hogy baráttal találkozom. Ez engem kiakasztana. És egy pici dícséret tőled Andi azért érződött, még ha nem is nyíltan.
De ezt be lehet tudni a férfiak és nők különböző hozzáállásához úgy általában. :)

Andi, még több posztot, látom végre beindúlt a dolog és egyre több a swinger poszt! Tavasz van? :)
Igyekszem nem nagyon elszállni ezzel a poszttal. Az úgy volt, hogy megrémültem, hogy mennyire béna vagyok az ágyban, mármint én ász vagyok, de a testem nem egészen olyan, mint amilyen arcát mutatta korábban. Nem csoda, hogy így reagál, ha leszoktatom a szexről... Szóval elhatároztam, hogy…..
Szia Andi, lehet hogy kicsit hosszú lesz a levél, előre is elnézést érte. Igazából nem is tudom, hogy hol kezdjem, mit érzek az első swingeres élményem után... Eltelt egy hét múlt péntek óta és most kezdenek leülepedni, megérlelődni a dolgok bennem. Egy hete pénteken…..
Ma találtam az alábbiakat, gondoltam megosztom veletek. Úgy látszik, ez után a vitákkal teli hétvége után, különösen érzékenyek a receptoraim a témára. Nem mondom, hogy engem száz százalékosan meggyőzött (97%), de egy-két pillanatra bele tudtam képzelni magamat a helyzetbe…..