Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fluffer

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összegyűjtöttük a legszebb magyar nőket, akik szerintünk sminkben vagy anélkül is nyugodtan kimerészkedhetnek az utcára, hiszen nem keltenek életre egy madárijesztőt azért, mert reggel nem fejeltek bele a sminktáskába. Liptai Claudia Sarka Kata Tóth Gabi Szabó…..
Svájcról elég sok sztereotípia él az emberekben, és mint az már csak lenni szokott, ezek egy része butaság, más része viszont közelít a valósághoz. Mert miközben a pontosságuk és a becsületességük irigylendő, azon azért inkább mosolyogni lehet, amikor a mélygarázsban…..
ekho grafikái Budapest wasteland 2014.07.30 10:48:12
Ha újabb hódfej farigcsálás, akkor újabb kép ;) Ezúttal kicsit másképp alkottam, mint ahogy szoktam, de ne szaladjunk ennyire előre. A Galaktika kiadó pályázatára készült a Budapest wasteland (ha valakinek van használható magyarosított verziója a címre akkor ne tartsa magában,…..
Fotó: KZ Kibérelni valószínűleg csilliárdokért lehetne, ha lehetne egyáltalán, viszont bekuckózni be lehet ide is ingyen és bérmentve (bár felteszem az ilyen helyek is fel vannak osztva a hajléktalanok közt, nem feküdhet akárki akárhova). Mármint ide: Bányászlány képe…..
Rob Nail nem érti, Kalifornia miért áldoz dollármilliókat gyorsvasútra, miközben az ott székelő Google vezető nélküli autókat dob néhány éven belül a piacra. Mit keres egy nemzetközi think-tank első számú vezetője Budapesten, és mit tanácsol a magyar fiataloknak?…..
Emelje fel a kezét az, aki, hallott már Rogán Antalról. Most azok engedjék le, akik nem hallottak a vagyonnyilatkozatáról. Jól van, Obersovszky fiam, kimehetsz. És ha lehet, a büdös életbe' a lábadat be ne tedd egyetlen olyan intézménybe se, aminek bármilyen köze is van a…..
RETROspect listáján régi rajzfilmsorozatokat gyűjtöttünk. Most jöjjön 4 olyan ikonikus darab, ami ma is látható a tévében. Nem kapunk részesedést a FOX-tól, a több tőlük felkerült mű csak a véletlen műve. :) 1. Family Guy Magyarországon talán 4-5 éve lett igazán…..
Modorosblog Vannak még emberek... 2014.03.01 13:56:07
Újabb lista, egyszerűen imádjuk őket: ilyen még úgyse volt. Nyelvésznek és Atlétásnak köszönöm szépen.   // //   Aki szerint külföldre menni egyfajta kudarc, nem pedig a globális világ csodás lehetőségeinek kihasználása Akik (férfiként) növesztik a…..
Modorosblog A kisember 2011.02.10 06:00:00
A kisember függ. Függ az államtól, a munkahelyétől, a banktól, a rokonoktól, a társadalomtól - egyedül saját magától nem. Minden oldalról kiszolgáltatva érzi magát, de egyúttal nem is kíván ezen változtatni, hiszen ő ehhez kevés. Kisemberségébe beletörődött - nem ér…..
Naiv ügyfél most először találkozott kamu parfümmel a magyar interneten, és egyúttal azt is megtudta, hogy a garancia csak a bontatlan termékekre vonatkozik. Azt meg hogy? Én hosszú-hosszú évek óta a netről rendelem a parfümöket magamnak és a családomnak is, ezidáig nagy…..
Építésekor Észak-Kína Dubaiának is nevezték. A térség fürdik a gazdagságban, közel van az értékes természeti erőforrásokhoz, mégis évek óta szinte lakatlan. Nem gazdasági okokból, nem is a szennyezettség miatt. Egyszerűen nem tudják meggyőzni az embereket arról, hogy oda…..
Űbermegabréking! A Metallica kiadta első kislemezét ahhoz az albumhoz, ami a soundtrackje lesz a hamarosan mozikba kerülő Metallica Through the Never című térhatású mozifilmnek! A klasszikus Master Of Puppets dalt lehet meghallgatni teljes egészében, úgy, ahogy még az soha nem…..
Nagyot néztem fél évvel ezelőtt, mikor a vakon levezetett furmintozás végén lelepleződtek a borok, és az általam harmadik helyre tett és felettébb kedvelt versenyzőről kiderült, hogy a sor legolcsóbb tétele. A történethez hozzátar- tozik, hogy korábban már kóstoltam a bort,…..
James Cameron elmehet a picsába... Ha olyan embert akartok látni, aki tényleg a legjobb a saját területén, sőt, igazi zseni, ám mindezt csendes visszafogottsággal élvezi ki, hát íme a számítógépes játékok istene, akit mindenki olyan ismer, aki az utóbbi 20-30 évben komolyabban…..
A Művelt Alkoholista Furmintszonda 2010.03.08 06:00:00
[A vörös és fehér visszavonulása nyomán támadt űr betöltésére veterán kommentelőnket, Octopust kértük föl. A plasztikus és pontos borleírások alapján úgy tűnik, hogy jól döntöttünk. Fogadják szeretettel a szűzposztját!] Mindenki furmintot kóstol mostanság, megtettük…..
Üdv mindenkinek! Erdélyi vagyok, fél éve költöztem Budapestre, párom miatt, aki magyar állampolgár és itt is él; több diplomám is van, odahaza pedagógusként dolgoztam, angol nyelvet oktattam, iskolaigazgatóként is tevékenykedtem az utóbbi 2 évben, több nyelvet beszélek, és…..
autózz! Hóból is megárt a sok 2010.02.02 15:06:00
Tudom, tudom, szar szóvicc, de ahogy nézem, nem is én alkalmaztam először a blog.hu történetében. A hétvégén jó sok hó esett az országban mindenfelé, TG az e témával kapcsolatos küzdelmeit és tapasztalatait osztja most meg veletek. Már régóta olvasgatom blogjukat, ha időm…..
Olvasónk még mindig nem érti, hogy a 144-es busz vezetője miért szólt, és mutatott be neki vasárnap este, hisz semmi rosszat nem tett, csak figyelmes volt. Direkt ott nyitott ajtót, ahol nem ült senki, hogy az indulásig ne fázzanak az utastársai: Kedves BKV! Mindjárt a levelem…..
A Másfélmillió lépés Magyarországon-ról szóló cikksorozatunk első részéből olvasóink megtudhatták, hogyan született a sorozat ötlete, miben állt a két évig tartó előkészítő munka, hogyan kezdte meg a stáb a forgatást és a túrát, milyen technika állt az operatőrök és…..