Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaladi

13 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CSEPELI ANYA SZÜLŐI SZEMMEL 2016.07.01 01:01:16
Titoktartási nyilatkozat ide, vagy oda, szülői szemmel épp elég az nekünk, amit érzékelünk, vagy látunk...... Tagóvoda vezetőnk mellett dolgozó óvónénink felmondott. Ezzel kapcsolatos észrevételeim hamarosan..... Vajon milyen változásokat kell még feldolgozniuk a gyerekeknek, es vajon számít-e ez…..
CSEPELI ANYA Figyeljetek oda! 2016.06.23 22:06:33
Sziasztok! Az elmult 2 het alatt két ismerősünk italjába tettek drogot. Az egyik eset a Budapest Parkban történt, a másik a Nyugatinal a Jokai utcában lévő koktelbarban (Black&White). Szerencséjük az volt, hogy miutan elkezdtek szédülni,azonnal hivtak a parjukat, illetve annyira maguknál voltak,…..
Ma másfél órás vita után elfogadtuk az új köznevelési koncepciót, ami központosítja az óvodákat. A szülők félnek, hogy milyen hatással lesz ez a gyerekekre, az alkalmazottak meg a székükért reszketve cselekednek... A köznevelési bizottság tegnapi vitája után több…..
CSEPELI ANYA NEM ADJUK FEL !!!! 2015.04.04 00:38:06
Lehet ránk sok mindent mondani, 'lebaloldalizni', de a lelkiismeretünk tiszta, és NEM ADJUK FEL! Gyermekeinkért és óvodáinkért küzdünk. Csak ismételni tudom magunkat, az mellé állunk, aki támogat minket céljaink elérésében. Hogy ez akkora bűn lenne??? Akkor most gondolkodjon el…..
Elérkeztünk egy következő lépcsőfokunkhoz, amikor ismét bebizonyíthatjuk, nem léphetnek át rajtunk, nem léphetnek át a gyermekeinken!!!! Ahogy máshonnan is hallottuk, több helyen is terveznek hasonló átszervezéseket annak ellenére, hogy bizonyított TÉNY, az óvodai munka…..
Holnap, február 26-án délután öt órától a nyilvános képviselő-testületi ülésen  az óvodák egyesítése kerül terítékre a csepeli képviselőknél a Szent Imre téri polgármesteri hivatalban. Nagy a fejlődés, mert Borbély polgármester nem 16. napirendnek dugta el a…..
- Elmentünk, felszólaltunk, mégis győzött az elnyomás, a belátás helyett....... Bábunak néznek minket! Életem első testületi ülésén vettem részt, és az első napirendi pont előtt már a dedóban éreztem magam...erőfitogtatás,  vagdalkozás, ki tud a másikba jobban…..
csaladi 2015.03.02 00:47:22
@BusyWoman: @zskoncz: Sziasztok, köszönöm, hogy írtatok! Létrehoztam egy emailcímet a mai napon: csepelianya@gmail.com, valamint egy csoportot is a facebook-on ( www.facebook.com/groups/734891379942238/?ref=bookmarks ) , amihez várni fogom azok jelentkezését, akik az összevonás ellen vannak. Kérlek, valamelyik elérhetőségre írjatok nekem, és átküldeném az Apuka elérhetőségét, akitől az ívet be lehet majd szerezni.
Ha mégis a blogomhoz csatolt aláíró ívet szeretnék használni, akkor csak a nevet, csoportot, illetve aláírás részét töltsék ki. Egyébként holnap fog beszélni az illetékes hatósággal, hogy az eddig gyűjtött 250 aláírás mellett az újakba se tudjanak belekötni
csaladi 2015.03.01 23:14:07
@zskoncz: Nagyon is van értelme! Jelenleg is folyamatban vannak a gyűjtések. Már máskor is előfordult, hogy visszavontak határozatokat. Bízom abban, hogy jobb belátásra bírjuk őket. Ha jól belegondolunk, gyermekeink a fél gyerekkorukat a pedagógusokkal töltik. Az új rendszerben dolgozóktól, és szülőktől is egyre több rossz véleményt kapok..... Ígérhetem, hogy mindent el fogunk követni, hogy igenis vegyék figyelembe gyermekeink érdekeit is, ne csak a sajátjaikat.
Nem rég arról írtunk, hogy Óriási a felhábododás Csepelen az óvodák összevonása miatt. Úgy tűnik, Csepel városvezetői nem hallják meg a csepeli szülők tiltakozását. Hudák János, a Párbeszéd Magyarországért (PM) csepeli önkormányzati képviselője írja saját Facebook…..
Szabó Szabolcs szerint valódi egyeztetés, a dolgozók és a szülők érdemi megkérdezése nélkül döntött az érintettek feje fölött a csepeli óvodák összevonásáról a kerületi képviselőtestület fideszes többsége. A döntésben pedagógia szempontok sem játszottak szerepet,…..
Több csepeli képviselő laptopján ez a matrica fogadta Csepel polgármesterét A január 26-i képviselő-testületi ülés mély nyomokat hagyott Borbély Lénárd csepeli polgármesterben, Morovik Attila alpolgármesterben és állandó tettestársaikban a Fidesz-frakció hang nélkül…..
Kedves Olvasóim! Telnek a napok, hetek és csak azt mondhatom, mindennél erősebben fogunk küzdeni azért, hogy gyermekeinket megvédjük attól, ami itt Csepelen folyik.... Fazakas Gergely apukával szeretnénk egyeztetni a csepeli óvodák SZMK elnökeivel (ahol nem tudjátok ki az elnök,…..
CSEPELI ANYA Csepeli pazarlások 2015.03.03 01:36:07
Amióta egyre jobban elmélyülök abban, miként is érhetnénk el, hogy a csepeli óvodák kérdése megoldódjon, csak ámulok, mik történnek a szemünk előtt.... Eddig nem néztem híradót, mondván, minek nézzem, úgyis ott vezetnek meg, ahol akarnak. A nettel ugyanígy voltam... minek…..
Kedves Olvasóim! Remélem, holnap 17:00- kor minél többen el tudtok jönni a Polgármesteri Hivatalba, ahol is az utolsó lehetőségünk lesz arra, hogy befolyásoljuk a gyermekeinket érintő, csepeli óvodákkal kapcsolatos döntéseket. A további aláírás gyűjtésekhez mellékelem a…..
csaladi 2015.03.01 22:46:09
Kedves Zskoncz!

Köszönöm, hogy írt.
Létrehoztam egy emailcímet a mai napon: csepelianya@gmail.com, valamint egy csoportot is a facebook-on (
www.facebook.com/groups/734891379942238/?ref=bookmarks ) , amihez várni fogom azok jelentkezését, akik az összevonás ellen vannak. Kérem, valamelyik elérhetőségre írjon nekem, és átküldeném az Apuka elérhetőségét, akinél majd a kérdőívet alá lehetne majd írni.
Várjuk csatlakozásotokat a "Csepeli óvodaegyesítés ellen" csoporthoz, hogy megmutassuk, nem engedünk az elnyomásnak: https://www.facebook.com/groups/734891379942238/ Ahogy ígértem, itt olvashatjátok a rólunk szóló beszámolókat (a hozzászólásokat se mellőzétek, mert lesz olyan…..
Napok óta próbálom összeszedni a gondolataimat arra vonatkozóan, hogy mit is adott nekem az Önkormányzat,a szülőknek megszervezett tájékoztatón...... http://hudakjanos.blog.hu/2015/02/16/mi_lesz_a_csepeli_ovodakkal Köszönöm Hudák Jánosnak, hogy összefoglalta. Lehet én…..
csaladi 2015.02.25 19:32:43
@Váradi Gáborné: Bízunk abban, hogy csütörtökön sikerül jobb belátásra bírni Csepel vezetőit. Köszönjük figyelmét, és véleményét!
Mai nap olvastam a csepel.hu-ra feltett 2015. február 23-i javaslatukat, idézem: " ...hozott határozat alapján lefolytattuk a jogszabályban előírt véleményezési eljárásokat, egyeztetéseket. Az átszervezés folyamatáról tájékoztattuk az óvodák vezetőit és munkavállalóit, a…..
A 2015. február 11. napján tartott a Csepeli Polgármesteri Hivatal által meghirdetett tájékoztató helyett egy fórumon találtuk magunkat, ahol olyan kérdéseket tehettünk fel, amelyekre nem tudtak egyértelmű válaszokat adni, így nagyon egyeztetni sem volt mit. A vezetőket érintő…..
CSEPELI ANYA Előzmények 2015.02.12 08:05:42
1.) Elvileg a legfontosabb a 2015. január 29-i képviselő-testületi ülés előterjesztése: JAVASLAT ÓVODÁK SZERVEZETI ÖSSZEVONÁSÁRA: http://csepel.hu/anyagok/dokumentumtar/Testuleti_anyagok/2015/01.29/14_et_ovodak_szervezeti_osszevonasara.pdf 2.) Az önkormányzat hivatalos…..