Regisztráció Blogot indítok
Adatok
W Joe

0 bejegyzést írt és 1917 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb frontok nyittattak a Bajnai-ellenes kampányban: nem csak BKV-buszokon, hanem óriásplakátokon is feltűnik Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet közös fotón árbázoló alkotás.Emlékeztetésül közölném, hogy körülbelül két évvel vagyunk a választás előtt, nincs napirenden…..
Izgalmas és kreatív feladattal örvendezteti meg a médiaoktatás iránt érdeklődőket az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az egylőre H95 néven futó médiaértés-oktató központ legfőbb céljait már megfogalmazta: ez lesz az a hely, ahol bárki játszva…..
Lám, lám ... és egyesek azt mondják, hogy Matolcsy Gyuri be van havazva, mert döglődik a gazdaság, sok a tennivaló... hát nem! A jó Gyuri mindenre figyel, még arra is, hogy Schmitt Pál, illetve a volt elnökök juttatásai sarkalatos, vagyis kétharmados törvény legyen. Az egyszerű…..
Amikor úgy 1994 környékén a Dallas című ikonikus sorozat Bobby Ewing nevű karaktere kilépett a zuhanyzóból, sok magyar tévénéző érezte úgy, hogy iszonyatosan átvágták. A dallasi olajmilliomos dinasztia egyik sarját ugyanis egy évaddal, azaz nagyjából 30 epizóddal ezt…..
sorok között BKV vonaljegy: 880.- 2012.05.30 07:00:00
Tegnap este egy baráti beszélgetés közben merült fel a BKV helyzete, és kiváncsi lettem, hogy vajon mennyibe kerülhet egy vonaljegy valójában. Tisztában vagyok azzal, hogy 320 forintért lehet részem a felejthetetlen, és gyakran izgalmakkal teli utazásban, de én azt szerettem volna…..
W Joe 2012.05.30 09:36:33
@porthosz: Hát ez az. Ha betarthatatlanok a törvények, akkor nem csoda, hogy nem tartják be, vagy elmennek oda, ahol betarthatók.
Már postán vannak a negyedik nemzeti konzultáció kérdőívei, hamarosan mindenki megkapja a borítékot a kérdésekkel.A korábbi konzultációkon az íveken egy egyedi kód volt található, amely össze volt kapcsolva a címzettel, így ha visszaküldted, akkor bekerülél a Nagy…..
Nívó Hisztiország 2012.05.22 09:26:00
Szia! Hogy vagy? Lehet pár kérdésem? Te is 40 %-os THM-re vetted a tévédet? Hiszen csak párezer forint volt a törlesztő havonta, és a szomszédnak is volt már! Aztán persze sírtál, hogy a sok hitel miatt nem marad pénz másra. Te is 1500-ért adtad el az 5000-ért vett OTP…..
A múltkori helyszínekre bontott hogyvoltozás nagyon bejött a nyájas hallgatóságnak is, így most is ezt a módszert követjük - egy kis csalással, de ez majd csak a végén derül ki (és üt majd nagyot remélhetőleg). Deres Ott folytatjuk, ahol abbamaradt a történet, Theon arra ébred…..
W Joe 2012.05.15 13:55:37
@meotisz: Ezek egy rész a könyvben máshogy van, vagy jobban van részletezve :)

Ezek mondjuk annyira nem zavarnak a sorozatban, de azért jó lenne, ha a sorozat is olyan logikus lenne mint a könyv.

Az a baj, hogy beleírnak apró módosításokat, de a következményeivel nem foglalkoznak. A könyvben az a jó, hogy minden apró dolognak jelentősége lehet, és minden karakter abszolút hihetően cselekszik a személyiségének, motivációinak, és a körülmények függvényében.
Ez sajna a sorozatban néha nem jön át, mert nem mindegyik forgatókönyvíró érzi annyira a karaktereket. Nem néztem utána melyiket ki írta, de érezhetők a különbségek az egyes epizódoknál.
W Joe 2012.05.15 18:06:37
@Neoprimitív: pláne előre kitervelten, orvul. Meg ha lett volna értelme.
Egy nagyon ráérő júzer megszámolta a Trónok harca egy-egy epizódjára jutó csöcsök számát, és egy helyes kis infografikát is gründolt hozzá. ..
W Joe 2012.04.26 17:36:53
Kövér László nyilatkozott a HírTV Péntek8 című műsorában és ez az interjú már nálam is beütött.Ez a nyilatkozat szerintem minden magyar nyilatkozat közül a legundorítóbb, legvisszataszítóbb.Akár azt is mondhatta volna, hogy: „miénk a hatalom, mi vagyunk az istenek, ti…..
"Bayer Zsolt kollégánkon, a Magyar Hírlap főmunkatársán sikeres műtétet hajtottak végre, jelenleg is kórházban ápolják. Állapota javul. Az ő nevében is köszönjük olvasóink szeretetteljes érdeklődését, aggódó jókívánságait, amelyeket kérünk, hogy a Magyar Hírlap…..
A napokban csak úgy röpködnek az új adónem-tervezetek kormányzati részről, kicsit olyan, mintha prémiumot dobott volna fel Viktor, hogy melyik minisztériumi közgazdasági zseni tud kijönni a legextrémebbel. Ugye az egykulcsos adó legalább annyira érinthetetlen, mint maga Matolcsy…..
W Joe 2012.04.21 14:01:25
@vezereger: Nekem sok ismerősöm pont az ilyen futóversenyek miatt kezdett futni. Mert látta, hogy volt ilyen, mentek szurkolni barátnak. Lefutottak ők is egy mini távot, aztán megtetszett nekik és elkezdtek készülni jövőre a nagyobb távra, és már nem feltétlenül a belvárosban.

Inkább az ilyeneket kéne támogatni, mint a focit. Az emberek nem sportolnak, és ezen nem segít, ha focistadionokat építenek.

Egyébként ha jól tudom 1-2 év múlva a belvárosba amúgy is csak jópénzért lehet majd behajtani, úgyhogy nem lesz nagy különbség, ha pár órára 2x-3x egy évben lezárnak egy útvonalat hétvégén.
Nem akarom elrontani senki szórakozását jóelőre, de ez a rész igazán csak azoknak volt élvezhető, akik olvasták a második kötetet (csak az érdekesség kedvéért, ezt a részt a Királyok csatája 2., 15., 18., 20., 21., 23., 24., 25., 26., 29. és 45. fejezeteiből kalapálták össze,…..
Na jó, tegnap még bárki azt hihette, hogy csak a véletlen göcsörtös ujja írta a tévéműsorba, hogy Palimadár, Védd magad!, de mára akkora ösztökélést kapnak az összeesküvés-elméletek hívei, hogy a gumiszoba fala adja a másikat...
Schmitt Pál lemondott, a kormánypártok hamarosan megnevezik és megválasztják az utódját. Messziről nézve végül minden úgy történt, ahogy ilyen esetekben szokott. Az elmúlt napok fordulatos, önellentmondásoktól hemzsegő eseményei – amelyek átgondoltságukban leginkább a…..
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
Nívó Miben bízik Schmitt? 2012.03.30 18:29:00
Itt állunk a nagy bejelentés előtt, pénteken délután hatkor, és egyre csak olyan hírek jönnek, hogy Schmitt valószínűleg nem mond le. Megpróbál 1-2 nap alatt fordulatot hozni a megítélésében.Pedig a helyzet igen egyszerű: lebukott, elvették doktori címét, kb. az egész ország…..
Schmitt Páltól csütörtökön elvették doktori címét. A köztársasági elnöknek pénteken több nyilvános szereplése is lett volna, de mindet lemondták. Ma mindenki azt szeretné tudni, mi lesz Schmitt Pál döntése. Az utca emberét kérdeztük, a köztársasági elnök mondjon le,…..
  A köztársasági elnök doktori címe körüli vibrálás igazi, minőségi kontenttel látja el a hazai politikabuzi szcénát. Eddig a Demokrata Kör produkciója tuti befutónak tűnt a Nagy Plágiumügyi Tartalomversenyben, de szerencsére akad olyan baloldali műhely, ami felveszi…..
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
W Joe 2012.03.27 10:35:53
@vladys73: Ez 1992-ben is plágiumnak számított. Sőt, általánosságban akkor még szigorúbban bírálták a diplomákat, nem volt ekkora tömegtermelés. Ez egy sima diplománál se lett volna elég, a más munkájának ellopása, és sajátként feltüntetése akkor sem jogosított kisdoktorira. Aki azt mondja, hogy igen, az hazudik.
A Warnernél készülő Szex és New York-előzménysorozat, a The Carrie Diaries (Carrie naplói) három szereplőt is talált a napokban, köztük Sarah Jessica Parker elődjét, a rá cseppet sem emlékeztető (értsd: nem lófejű) AnnaSophia Robbot. A pilot a The CW megrendelésére készül,…..
Egy érdekes álláshirdetésen akadt meg a minap a szemem. A BKV jegy- és bérletpénztárost keres, havi bruttó 110 ezer forintos fizetésért: __________________________ Nem oly régen, a minimálbéres posztsorozatunk kapcsán rengeteg támadás érte blogunkat, mondván, hogy…..