Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajnal70

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elfog egy érzés... a hiányérzet, ha arra gondolok, hogy A galaxis őrzői csak DVD-n jelenik meg itthon, ám ahogy mondani szokták, szegény ember vízzel főz, Magyarországon meg Disney-filmet DVD-n néz. Vagy feltúrja az Amazont vagy az iTunest vagy a satöbbit. Már ha nem akar csalni.…..
Annak köszönhetően, hogy Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) a Viadal után a Mészárlás végkimenetelébe is erősen belepiszkál, kitörölhetetlenül forradalmi jelképpé válik, és az ennek nyomán Penam-szerte kitörő lázadásokra a Kapitólium durva megtorlóakciókkal felel.…..
A héten jelent meg DVD-n, BD-n és kétféle BD3D-n a tavalyi év egyik legnagyobb durranása, amely tényleg akkorát szólt - kritikailag és bevételileg egyaránt -, hogy talán még az űrből is látszott. A Gravitáció a holnap este (nálunk hétfő hajnalban) szétosztásra kerülő…..
Nos, ha hihetünk az internet-keresőknek, akkor jó eséllyel a világon elsőként nálunk (és a DVDExtrán) tekinthetitek meg videón, hogy is fest majd a Gravitáció fémdobozos (futurepakes) változata. És ez az a kiadvány, melyet még akkor is érdemes beszerezni, ha nincs és a…..
Hajnal70 2014.02.09 13:12:25
@Zalaba_Ferenc:

add oda a feliratot és fent lesz : )