Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sigmund.F

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves Barátaim Naplóm! A szartenger közepén ülünk egy gyorsnaszádban ladikban, és hamarosan még az a vacak fűnyírómotor is felmondja a szolgálatot, amivel eddig evickéltünk. Kell egy új, nagyon, de legalább egy pár evező, különben belefulladunk a bűzbe. Jobban teljesít…..
 Kedves Naplóm! „Hol van a miniszterelnök?“ - azt kérdezi, miközben nyomnom kéne a gombot... Közöd, ha szabad visszakérdeznem? És hol volt Mesterházy Attila, ha megtudhatom? És a Feri, na az hol volt? Ez ám a tökös ellenzék, mondhatom, a Schiffer legalább kitiltatta magát,…..
Sigmund.F 2014.02.07 20:56:57
@Jóképességű Takarítónő: Félig rosszul. :) Meghosszabbították a szavatosságukat.
Sigmund.F 2014.02.07 20:58:34
@Autszajder: Igen, szerintem is ezt akarhatta kiadni magából többek közt.
Sigmund.F 2014.02.07 20:54:49
@Mária: Választ ld. a "Megírom a naplót" c. bejegyzésben. A lényeg annyi, hogy én itt igazából illegálban teszem közzé a Viktor naplóját. Számítógépet tényleg csak kirakatban látott eddig, a zinternetről meg azt hiszi, valami olasz kaja, olyan mint a rizottó, csak más. Remélem nem tudja meg, mit művelek itt, ne szóljatok neki...
Kedves Naplóm! Sok minden fog még történni Felcsúton, üzenem a politikai ellenfeleinknek. Mert hiába csinálnak ezekből a kérdésekből politikai ügyet, az élet már csak olyan mifelénk, hogy a karaván halad, és haladni fog a jövőben is. A kutyák meg ugatnak, és ugatni fognak a…..
Kedves Naplóm! Megy már a panaszkodás pár napja, mert Fricz Tamás azt merte írni a Nemzetben (és meg merte magyarázni szóban a Gellértben), hogy Nekem, mint államférfiúnak és örökös kétharmados miniszterelnöknek, Magyarország fénylő csillagának, szeretett vezetőjének, sorsa…..
Sigmund.F 2014.01.23 12:45:15
@politikailagnemkorrekt: Igazad van, Viktor nem egy Karinthy... Védelmére szóljon, hogy ezeket a fiókjának írja, a Krónikát sem véletlenül lőtte le, tudja ő azért, hogy nem igazán neki való ez a pálya. A naplóra viszont mintha rákapott volna, tényleg jót tesz neki egyébként.

Csak meg ne tudja, hogy én ezeket ide kipakolom, az állásommal játszom, orvosi titoktartás is van a világon. Ha ez kiderül, úgy kizárnak a kamarából, mint a pinty, szóval psszt! :)
Sigmund.F 2014.01.23 12:52:08
@jobbdemokrata: Nem akarod te tudni, hogy hogyan gondolkozik valójában, nekem elhiheted. Hiába magánnapló, még itt is szerepet játszik és visszafogja magát.

Szakmailag komoly kihívás egyébként ilyen embert kezelni. Ezek a fickók sok tekintetben máshogy működnek, mint az átlagember. Ezermilliárdokról, emberi életekről dönteni egy tollvonással? Az átlag erre képes sem lenne. Meggyőződésem egyébként, hogy a legtöbb nagyhatalmú politikus kisebb-nagyobb mértékben szociopata.
Sigmund.F 2014.01.23 13:38:20
@jobbdemokrata: Mindenki másért ír és olvas. Viktor azért ír, mert jót tesz a lelkének. Én azért olvasom, hogy jobban tudjam, milyen bogyót írjak fel neki. És azért teszem közzé (az állásommal játszva), mert úgy gondolom, másokat is érdekel. Van aki nevetni szeret, van aki hőbörögni, van aki vitázni...

Az éles elutasításod miatt arra gyanakszom, elfojtasz valamit. Ha gondolod beszélhetünk róla (bár elég drágán dolgozom).
Kedves Naplóm! Örömmel tájékoztatlak, hogy megnyertem a 2014-es választásokat! Ha minden jól megy, akkor kétharmaddal. Újra. Na, mit mondtam, ki az örökös kétharmados miniszterelnök, na, kicsoda? Hát én! Nem véletlenül nevezett a drága, jó édesanyám Viktornak... Tudom,…..
Kedves Naplóm! Tisztázzuk az alapokat. A terapeutám szerint el kell kezdenem naplót vezetni. Azt mondja, felépülésemhez elengedhetetlen, hogy néha legalább saját magammal őszinte legyek. „Egészséges lelki életemhez feltétlenül szükséges, hogy kifejezzem az érzelmeimet és…..