Regisztráció Blogot indítok
Adatok
becherpig

171 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képszerkesztők sirámai 2019.10.15 20:13:34
aasa   sasa..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗› Néhány hete a Mammut környékén szúrtam ki a kis Maxi Turbót, de mivel úgy húzott el előttem, mintha nem lenne holnap, nem tudtam a tulajjal szóba elegyedni. Szerencsére van egy budai mopedes…..
Fine dining + comfort food, the most remarkable dishes I had 2015! (Csúcsgasztronómia és egyszerű kaják, a legemlékezetesebb ételek, amit 2015-ben ettem.) Strawberry & raspberry mille feuille, Restaurant de Bacon, Antibes, France.(Epres-málnás krémes)  Avocado, powdered sun…..
becherpig 2015.12.21 22:40:40
A fapadosoknál mindenért külön kell fizetni, megbízhatatlanok, a legapróbb hibáidat is megtorolják, kényelmetlenek és megalázó módon viselkednek veled...
becherpig 2015.12.06 11:57:23
@világevő: tudom, en is a sokat emlegetett panaszokra valaszoltam :)
becherpig 2015.12.06 22:52:35
@világevő: igen, plz, látod ENNYI :D
becherpig 2015.12.06 22:56:00
@Mitzi von Küche: ha nem titok, elmondod, hova jársz? lehet, hogy csak rosszkor veszed a jegyet. nekem idén majdnem 20 utam volt fapaddal (és még hol a vége :) ) de nagyon bosszus voltam, ha 20 felett volt a retur, bár az is igaz h pl. lisszabon se a szomszédban van azért.
László duplavéleményest talált nekünk: Nemrég az Agymenők és a Két pasi meg egy kicsi egy-egy epizódjában ugyanazt a hibát fedeztem fel. Nem annyira fordítói hiba, mint popkult-műveltségi hiányosság, viszont mivel a későbbiekben idézett mondatokra mindkét epizódban épül…..
becherpig 2014.07.06 23:59:42
Több mint húszméteres biciklis képét festették fel csütörtökön Óbudán egy lakótelepi ház oldalára. Ahogy a fotónkon is látszik, a házfalakon egy menő városi bringás teker, sárhányó nélküli országúti biciklin, sisakban. Bakró riporter a helyszínen megtudta a…..
becherpig 2013.08.15 19:32:37
@Shopping: árpád fejedelmen hol van biciklis út? az árpád hídtól a felüljáróig tartó pár száz méterre gondolsz, ami a kivilágítatlan parkon megy keresztül?
becherpig 2013.08.16 20:47:31
@Lilibeth: a Lánchídon pl. sosem vettem észre, hogy bármelyik autósnak is szívfájdalma lett volna, hogy át kell lépnie a felezővonalat ahhoz, hogy leelőzzön egy bringást, majd 40 méter után megálljon a clark előtt feltorlódni.
TComment Biciklizel? Megöllek! 2013.08.14 06:51:13
Miért utálja az autós a biciklistát? És fordítva? Hülye biciklisekről hülye autósoknak. És fordítva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
becherpig 2013.08.14 08:24:05
@Stefidzsi: fyi: Lánchíd 0-24 szabályos bringával pár éve.
Nyuzsmó Countdown 2012.11.14 10:28:26
WEDNESDAY ..
Nyuzsmó Countdown 2012.11.13 22:54:48
TUESDAY ..
A paternalista kormányzati filozófia érvényesülése során megszokhattuk, hogy Lázár János és a törvénygyáros munkatársak feladata a piacgazdaság újragondolása – a felülről irányítás megoldásaival, ami annyit jelent, hogy „Apuci” újraosztja a lapokat a játékosok…..
Hellostock, avagy a A világ legrosszabb stock fotói ..
Gyors egymásutánban két cikket is szenteltek az Index könnyed, női tartalmakra specializált beszállítói a kalocsai mintának, ami szerintük egyre cikibb, és gyors terjedése után gyors kimúlást jövendölnek neki. Pedig a minta népszerűsége egyáltalán nem meglepő: komoly…..
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ami a gasztronómiának a medvehagyma, az a turizmusnak a levendula. Az újrafelfedezett, szupertrendi idénynövény, ami jó mindenre, élnek-halnak érte a nők, készíthető belőle bármi, talán csak nyomtatott-áramkör nem, és szervezhető köré fesztivál,…..
Mit tudtok arról, hogy a bazilika népszerű köztéri lépcsőjét elkerítik? Tegnap este arra jártam és épül ki a kerítés, nem tudom mik a tervek, hogy tényleg el akarják zárni estére a söröző fiatalok elől, vagy csak "dísz" lesz. – dobta föl a hírt a Heti Betonos Smiló…..
szuper egy pályázat ez, már a neve miatt is: TIT- ÉV FOTÓSA, és mivel nemzetközi pályázat, gondolom a neve TIT- PHOTOGRAPHER OF THE YEAR :) Másrészt már olyan mélységekig jutottak a shitpályázatok, hogy például ebben hosszasan ecsetelik a nevezési díjat, az elnyerhető…..
Az együttműködés lehetőségeiről, a kezdeményezés részleteiről egy megbeszélés keretében egyeztetnénk, egy az Önök számára is megfelelő időpontban.Várom szíves visszajelzését.Üdvözlettel:Új kép.png..
Képszerkesztők sirámai Édes 2011.11.06 22:53:00
hírtv/mno milyen cuki kis fotóval illusztrálja a buszbalesetet. A busz amúgy igy néz ki. ..
Egy fotómegosztó oldal újratervezésének fontos eleme (idézem): "Ne terheljük a felhasználót számára érdektelen információkkal (EXIF)"Indafotós fiúk, dobjatok egy mailt a flickr és a picasa gépháznak, hogy a vesztükbe rohannak!..
no comment..
Képszerkesztők sirámai pont doc 2011.01.31 00:15:00
Remek, gratulálok, egy online pályázati kiírás, amiben a már online megtett lépéseket el kell ismételni egy (amúgy gyönyörű!) .doc fájlban is, és amit aztán el kell küldeni emailben. online, mi? szevasz...
Minden magyar divatmagazin egy külföldi kiadás egy hónappal előző borítóját használja, ez csak az Axel Springernél van így, vagy ez az egész csak nekem új? Balra a magyar Glamour decemberi száma, jobbra egy novemberi angol példányt tartok a kezemben...
Ez valami modern hirdetési megoldás, hogy a Népszabi címlapján az NG és a NOKIA virít? (via juhászpeti)..
remek sztori a másik oldalról, via (az újság, mielőtt bárki kérdezné, a hetek, fyi.) mar sokszor előfordult, hogy kérdés nélkül használják üzleti célra képeim. ma reggel - hogy magamat jobb kedvre derítsem - írtam a tolvaj újságnak: Tisztelt Szerkesztő, Kérem írja meg a…..