Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mezőgazdasági Gumicsizma

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ismét egy vendégposzt van soron. Sam. Joe, aki rendszeres olvasónk - és a kisautók rajongója - küldte be a sztorit az egykori keleti-blokkban gyártott és vágyott mecsboxokról. A szó akkoriban a gyermekszlengben minden fém kisautót takart, nemcsak a Matchbox márkáét." - Jtom Nagyon kevesen…..
Délután már pedzegettük, hogy valami lesz az Apple iphone-os bemutatóján, ami akár az is lehet, hogy váratlanul megjelenik a régóta ígérgetett új lemez. Hát az lett, hogy váratlanul megjelent a régóta ígérgetett új lemez. Ráadásul ingyen, de természetesen az iTuneshoz kötve.…..
Tegnap megtörtént az idei év első nagy sztárigazolása, és most nem a Gera Zoltán visszatér a Fradiba című történetre gondolok, hanem arra, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub egyik arca pár kerülettel arrébb tette át a székhelyét, és mától a TV2-t erősíti. Kicsit megborult a…..
Mezőgazdasági Gumicsizma 2014.07.09 15:09:55
Meg nem fordult a fejemben, hogy nekem meg kellene néznem nagy kedvencemnek, A majmok bolygójának blockbuster változatát. Az eredeti, Charlton Heston-nal készült film (szigorúan ez első, a folytatás a nyomába nem ér) ugyanis azon túl, hogy látványos és szórakoztató volt,…..
A Jóban Rosszban Betty Tanakis nevű karakterét alakító színésznő a Blikk és a Bors szerint három hónappal ezelőtt sokallt be, és édesapja halála, valamit pasija, a sorozat kreatív producerének kirúgása után egyre nehezebben ment számára a meló, ráadásul a haját is…..
Mezőgazdasági Gumicsizma 2014.06.26 22:53:27
@SmittyB: De lehet, hogy ő úgy gondolja ,ahhoz ,hogy rossz színész legyél, ahhoz színésznek kell lenni. Namármost, attól, hogy felmondasz egy szöveget egy kamerába, attól még nem leszel színész. Vagy igen? (Így visszaolvasva jól belebonyolódtam:))
Csodálatos beszélgetésre bukkantunk a Sportklubon, egészen pontosan a Dodzsem május 9-i adásában. A két műsorvezető, Czollner Gyula és Balogh Tamás, ahogy az lenni szokott, különböző sporttémákról "ütköztette a véleményét". Az egyik téma az volt, hogy Franciaországban…..
Mezőgazdasági Gumicsizma 2014.06.04 22:22:09
@Dr. Schwanzkopf Rudolf: Ha körül vagy metélve akkor nem.
"Az atomsugártól fertőzött Földön, valamikor a jövőben Dow, a rettenthetetlen harcos, az emberiség utolsó reménye a gonosz tiszturak és hordájuk ellen. Két pompás segítőtársra talál magányos harcában a vad és szinte elviselhetetlen sivatagban. Végül heroikus, bár keserű…..
Mezőgazdasági Gumicsizma 2014.05.26 00:18:55
Ez most nem az a kamu cím, amikor kiderül, hogy nem is, csak valami videóklipben, a vicc kedvéért, hanem a (véres) valóság: a VV6 nyertese ahogy kijött a villából, menten nekilátott pótolni a 120 napos szexhiányt, és ebben többek között egy barátja csaja is segített, azaz…..
„Top”-sorozatunk következő részeként ismét egy műfajhoz nyúlunk, amely annyira nem is áll messze a legutóbb tárgyalt film noirtól. Ezúttal a gengsztereké a pálya! A gengszterfilmet a kalandfilmek nagyformájába és a bűnügyi filmek kategóriájába soroljuk, miképpen a film…..
Mezőgazdasági Gumicsizma 2014.05.15 18:49:10
@kockaes: Ha egy baráti jó tanácsot elfogatsz, akkor legalább egy ázsiai filmet nézz meg: Szigorúan piszkos ügyek. Remélem a megnézése után a Scorsese-féle istenített copy paste filmet, A téglát, még a DVD lejátszó közelébe se viszed. :) (Sajnos az ázsiai filmek valamiért nagyon alul értékeltek pedig...)
György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója egy közös versenyre hívta ki az RTL Klubot tegnap, egy közös tévéműsort szeretne indítani, amiben a két nagy csatorna arcai mérkőznének meg mindenféle vicces ügyességi feladatban, amiket a nézők adnának nekik. A Till Attilát…..
Mezőgazdasági Gumicsizma 2014.05.14 14:53:11
Két napja van kint a villából, és amikor az RTL Klub ma reggeli műsorba beért, úgy szét volt csúszva, mint aki ezt a 48 órát konkrétan végigitta. Vagy anyagozta, mit lehet tudni. Kommentekben tessék szavazni: pia? drog? mindkettő?   A harmadik perctől indul a móka. ..
Két sorozatot, a Louie-t és A ligát is eredeti, angol nyelven, magyar felirattal sugározza a Comedy Central, derült ki egy nagyszerű sajtóközleményből, amit ma kézbesített az elektromos postás. Louis CK, akit mi előszeretettel hívunk csak Székely Lajosnak, május közepén…..
Bevállalósnak mondta magát az első blikkre szegény ember Michelle Wildjának kinéző, bugyit csak vásár- és ünnepnapokon hordó VV Teó, de hiába vártak tőle vad leszbikus éjszakákat, csak VV Aurelio cerkáját huzigálta nem nagy meggyőződéssel. Ezen kívül szó szerint semmit…..
A VIVA TV már 14. alkalommal rendezi meg nagyszabású díjátadóját, a Comet-gálát. Az ifjúsági és zenecsatorna idén is Magyarország legnépszerűbb és legtehetségesebb előadóit gyűjti össze, hogy több hónapon keresztül tartó online szavazás keretében kiderüljön, kik a…..
Mezőgazdasági Gumicsizma 2014.04.19 18:10:44
Manapság az internet közössége igen csak hajlamos a nosztalgiára. Sok olyan bejegyzést találhatunk, melyek szerint a 90-es években minden jobb volt. Mivel magam is az előző millennium szülötte vagyok így néha engem is elkap a nosztalgia az akkori dolgok iránt. Olyanokra gondolok, mint a klasszikus…..
A képeket több fotós készítette, körülbelül 1968-70-ben. Az egyikük szinte biztosan Roger Wollstadt...
Mezőgazdasági Gumicsizma 2014.03.27 19:42:45
@Trónkövetelő: A déli kenyérpuding és a négy órai tea közé, bezsúfoltak még egy happy hourt(Marijuana Cha-Cha-Cha)
Jonathan Demme egyike azon rendezőknek, akik miután feljutottak a csúcsra, hamar le is szánkáztak róla. Egykoron olyan meghatározó filmeket készített, mint A bárányok hallgatnak vagy az azt követő AIDS-dráma, a Philadelphia, ám ezzel véget is ér a sor. Töredelmesen bevallom, hogy az utóbbit sokáig…..
Az elmúlt négy évben ugyan elég feltűnő lett, sokan is foglalkoznak vele, de nem csak mostanában mentek el Magyarországról az emberek. Mentek ők régebben is. Az országot maguk mögött hagyók között pedig voltak szép számban zenészek is, akik nem egy esetben meghatározóak voltak…..
Kevés dolog osztotta meg annyira a szerkesztőséget, mint a Paul Walker emlékére szervezett gurulás. Kellett egy kis idő, míg lecsillapodtak a kedélyek, és megfelelő távolságból tudjuk nézni a dolgokat. Most a látott matricák, meg a kiszivárgott előzetes miatt került ismét…..
Subba Tetkó fail: Római számok 2014.01.18 18:35:54
Fasza lett. Kösz Zsolt! ..
Mezőgazdasági Gumicsizma 2014.01.18 21:31:35
Subba Subba Sport: Légszex 2014.01.14 11:30:57
A léggitározás világ életben egy ciki dolognak számított, viszont itt van ez a légszex ügy, ugye. Itthon még egyáltalán nem pörög, nyugaton bezzeg meg már sportot űznek belőle. Sőt, vébéket rendeznek! A játékszabályok szerint a döntőbe jutott varrógép imitátorok…..
Mezőgazdasági Gumicsizma 2014.01.14 13:57:21
comment:com A nap képe 2014.01.14 12:00:00
Kaley Cuoco és Meliss Rauch "rámarkol az Aranyglóbuszokra." ..
Mezőgazdasági Gumicsizma 2014.01.14 13:54:35
VV Aurelio belóbálta, VV Alexandra markolászta egy kicsit. Mármint mindenki saját magának. Jó szórakozást!..