Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jonah Goldberg

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a különféle fantalálkozókon velük pózol, arcán nem az látszik, hogy óbazdmeg már megint, hanem az, hogy ezek az emberek egy rakás pénzt fizettek ezért, ne basszunk már ki velük. Kudos, Ms. Cohan. ..
Jonah Goldberg 2014.04.02 18:06:59
comment:com A nap videója 2014.03.28 12:30:00
Sose hitted volna, mekkora szükséged van egy autotune-nal felturbózott Trónok harca-előzetesre. Pedig. ..
Az HBO az amerikai premier előtt két nappal mutatja be a Trónok harca új évadának első részét, és meghívott minket is, ezzel a pöperc plakáttal. Perszehogy elmegyünk. ..
Jonah Goldberg 2014.03.21 19:18:15
Már javában pörög a PR-gyár az új Trónok harca évad indulása előtt, George R.R. Martint pedig szétszedi a sajtó. Ez olyannyira nem zavarja, hogy akarva-akaratlanul hízlalja a hype-ot például azzal, hogy előzménysorozatot akar forgatni a Dunk és Egg novellákból. Ennek kicsit…..
Kész, az acélidegzetű műsorvezetőasszony, minden öntelt kamugép politikus rémálma nem bírta tovább, elszakadt nála a cérna és felemelt hangon leoltotta Fletót az ATV Egyenes beszéd című műsorában: Itt van egyébként a teljes műsor is, azoknak, akik szeretik hallgatni, ha a…..
Ez itt annak a folyamatnak a története, ami a Trónok harca sorozatverziójának elkészítéséhez vezetett. És Charles Dance narrálja. Ha egyszer megírjuk a comment:com történetét, őt fogjuk felkérni narrátornak, kerül amibe kerül.  ..
Jonah Goldberg 2014.03.17 18:00:57
Csak szólunk, hogy meglegyen, nehogy valaki lemaradjon. Ja, van még más is, de azt csak az ugrás után, mert spoileres. Naszóval az van, hogy az első rész leginkább két szereplőről szól majd, az árkon-bokron át menekülő Carlról és Rickről, de visszatér benne a Kormányzó is,…..
Ma indul útjára a magyar FOX (ez lett a végleges neve, és nem Fox Magyarország vagy Fox Hungary, hálistennek), első blikkre nagyszerű műsorkínálattal és olyan műsorstruktúrával, ami hosszú távon is sikeres lehet. Ezt nem benyalásból mondjuk, hanem mert mind az ismétlések (Így…..
Hancu nagyszerű vezetőt írt abból, amit a kedves kommentelők művelnek a c:c-n, Facebookon, Indexen, bármikor, ha a VV6 előkerül. Az idézetben már benne van minden, amit erről a témáról el lehet mondani, de érdemes elolvasni az egész cikket, itt. A gyűlöletre, és azon…..
Jonah Goldberg 2014.02.04 15:37:49
Lezajlott a VV6 első párbaja: VV Krisztián szoros meccsben, 51,68-48,32 arányban verte hurkásra Laci betyár hátát, úgyhogy újra pörgetheti odabenn a szalonnát, sőt, a tervek szerint VV Izát is. Igaz, az állítólagos sikkasztási ügye elől a Való Villába menekülő Simlis Laci…..
Jonah Goldberg 2014.02.02 23:17:10
4K, Ultra HD, fasza kis parasztvakítás ez, de a Fox a Super Bowlra természetesen nem hagyhatta ki, és hat olyan kamerát is elhelyeznek a pálya mellett, ami ebben a formátumban közvetít (4K: horizontális felbontásban 4000 pixel megjelenítése - a 1080p-s vagy 720p-s HD jelenleg 2000…..
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
Hamarosan jön a BelaValó, a Való Világ kísérőműsora. Jó ez nekünk? Franc se tudja. ..
Premier február 10., FOX. Igen, ez a neve, nem Fox, nem FOX International, hanem FOX. Heti két epizód jön, és levetítik az extended versionöket is, azaz a hosszabb változatot.  ..
Jonah Goldberg 2014.01.24 11:30:07
És még mi vagyunk kiborulva a Való Világ miatt. ..
"Ez itt Carol, a pincérnő, ő meg Simon, a buzi." Nézi az ember azt, amit hírszerkesztés néven művel a közmédia, és nem hisz a szemének. Itt van most az Együtt-PM látványosnak szánt, de meglehetősen gyerekes akciója a Fidesz-székháznál, aminek során fogták magukat és öten…..
Jonah Goldberg 2014.01.20 17:30:01
@Hopeless country: na azért a kettő nem ugyanaz. A srácon az látszik, hogy csak poénból bemászik oda, és nem az, hogy bármi ellen is tiltakozna. Most ráb*szott, ennyi.
Tegnap éjjel, nem sokkal fél tíz után egyre több kommentelő jelezte, hogy valami nem stimmel a valovilag.hu oldallal: a villából nincs közvetítés, és amikor az egyik összefoglaló videót elindítják, ez az ablak ugrik fel: A kép profi munka, a színvilága, a szövege, a képek…..
Prokee-t szentté kellene avatni. Ő a forrasztópáka Quentin Tarantinója és a hidegvágó Charlie Benantéje egyben. Még az Eurovan megvétele előtt megkérdeztem, hogy a nagy precizitást és rutint igénylő belső elektromos dolgokkal elszüttyögünk-e a garázs kellemes félhomályában,…..
Április hatodikán indul az utolsó, hetedik Kaliforgia-évad, ami, legalábbis a trailer alapján, pont arról fog szólni, mint az első hat. Nem is baj, hogy befejezik végre. ..
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
Ha azt mondjuk, hogy nem a legelegánsabban reagált a köztévé műsorvezetője a hétfő reggeli bankrobbantásra, akkor még finoman fogalmaztunk. Ahogy az Index is megírta, távirányítású vagy időzített bomba robbanhatott a CIB Bank XIII. kerületi fiókjának előterében hétfő…..
Jonah Goldberg 2014.01.13 18:55:31
@Leadfoot: miért ne lehetne zsindexezni? Létező oldal úgy tudom, valamiért csak megvették a domaint.
Ahogy a frissen megvett Fiat Ulysse-t vittük Szentendréről az M0-on, pár dolog kiderült. Például, hogy nem rosszabb, mint amilyennek elsőre tűnt. A mosatásnál kiderült, hogy sehol sem ázik be, és hogy a kilencvenes évekből, franciáktól származó, sötét színű autókkal…..
Mondjuk igazából nem a mémeket fedezték fel, csak az Indexet, a Cinket meg a 444-et. A csütörtöki híradóban leadták "Az egész internet a baloldalon nevet" című, nem feltétlenül hamis, de azért elég alacsony hírértékű összeállítást, amiben a Képviselő funkyra, Szily…..
Jonah Goldberg 2014.01.10 19:07:09
@goldenhind: látom hozzád is bekötötték a netet... :D
Tegnapelőtt, azaz az Úr kétezer és tizennegyedik esztendejének január havának nyolcadik napján jelentkezett először a Magyar Nemzeti Televízióban a Szabadság tér '89 című műsor, amit Rákay Philip Úr, a televízió alelnöke vezetett, természetesen a költséghatékonyság…..
Jonah Goldberg 2014.01.10 10:37:06
@E28 524TD: ezt szerdán adták, ami 8.

ez a poszt tegnap miért nem jelenhetett meg? Még érnie kellett?
Jonah Goldberg 2014.01.10 11:22:55
@sixx: ezt most komolyan mondod? minden napra kell egy kommentgyűjtő poszt? (mondjuk kálmán megérdemli, hogy naponta ekézzék, de akkor is...)
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..