Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XXL

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1922. Számos hölgyet távolítanak el a chicagói strandról illetlen fürdőruha viseléséért..
XXL 2022.03.14 15:32:39
@Fotósképző: A csapágyazása volt speciális, és emiatt lehetett emberi erővel nyitni-zárni. Hidrosztatikus csapágyai voltak, közel nulla súrlódásssal.
2003-ban, Litvánia fővárosában, Vilniusban a Koliz-Vostok és a ChystopolWatchFactory óragyártó manufaktúrák egyesítésével jött létre a Vostok-Europe karóra márka. A márka célkitűzése egy olyan karóra kollekció létrehozása volt, mely egyesíti a modern, robosztus, erőteljes design-t és a klasszikus,…..
A hét legütősebb hírének bevezetőjét Schmidt Mária tolmácsolja: "lovagkeresztet kapott a keresztes lovag, aki nem engedi, hogy értékeinket, hagyományainkat, érzéseinket és józan eszünket elveszítsük". Na csak el ne bőgjem magam véletlenül. Mikor tudod, hogy megint nagy a baj? Hát például amikor…..
XXL 2016.08.21 15:10:02
Tudom, hogy a szelfi milyen elterjedt manapság, még akkor is, ha az esetek 99%-ában egy betorzult fejű és önelégült vagy buta tekintetű arc mosolyog ránk a végeredményen, a telefonok kamerája ilyen közelről ugyanis elképesztően torzít, pláne akkor, ha még csak nem is magunkat, hanem a tükörképünket…..
XXL 2016.07.01 21:25:56
@Mr. Neutron: Kizárt dolog, mert először én fogom sunázni......... az apját : )
"A múltkori viktoriánus hajviseletek ellenpontjaként Yks - egyetlen hölgyszerzőnk - küldte az alábbi válogatást a nyolcvanas évek amerikai menő frizuráiról. Érdekes összeállítás az biztos. Ahogyan ő sem, én sem tudtam épkézláb bevezetőt írni hozzá. :) Szóval csak dőljetek hátra és élvezzétek."-JTom..
Aki olvassa az Indexet, vagy legalább napi szinten a Facebookot, az bizonyára találkozott már a digitális térben tüntető pitbulltulajdonosok és a gyermekmondóka esetével. Hiszen Magyarország egy nagy falu, McLuhan sem mondhatná szebben. Aki lemaradt volna: egy költő életveszélyes…..
Én tegnap találkoztam a propandának azzal a formájával Facebookon, hogy emberek fotópárokat osztanak meg, az egyik egy zsoldost/terroristát/katonát ábrázol, a másik fele pedig ugyanazt az embert, Európában tartózkodó menekültként. A fotók általában rossz minőségűek, és…..
XXL 2015.09.08 18:13:36
@sugargiraffusplumps.: Az a lényeg, hogy te egy végtelenül felvilágosult ember vagy, aki tudja, sőt bizonyítékkal rendelkezik arról, hogy egyetlenegy terrorista sem lépte vagy lépi át a közeljövőben a határunkat. Te biztosan a Nemzetvédelmi Hivatalnál vagy biztonsági elemző.
Mi a közös Bill Gates-ben, Mark Zuckerbergben, Kunhalmi Ágnesben és Kósa Lajosban? Mindegyikről elmondható, hogy ismert, befolyásos ember - diploma nélkül. Ülhet-e a parlamentben szakmunkás végzettséggel, vagy éppen államvizsga nélkül? Vezethet milliárdos vállalko­zást? Naná! A jelenlegi EP elnök…..
XXL 2015.09.05 09:12:35
@zolibáttyó: Seggtörlő papír a diploma? Lehet, hogy egy sikeres vállalkozó vagy, aki az élet császárának hiszi magát, de dől belőled az irigység. Gondolom az orvosodnak sincs diplomája.
Ezt Steven Moffat, a sorozat showrunnere árulta el a sajtónak, megjegyezve, hogy ő és producertársa, Mark Gatiss tuti nem fogja lelőni a sorozatot, mert sok történet van még benne, és ha rajtuk múlik, nagyon sokáig…..
XXL 2015.08.05 17:26:38
@balage28: Lucyt keményen sunáznám, de Scherlocknak a Benedict féle sorozat a király.
XXL 2015.08.05 17:37:44
@balage28: xd
A szombathelyi kötélugró csapatnak állítólag légkondicionálatlan helyiségben kellett 12 órát várakoznia az RTL Klub legújabb műsorának, a Hungary's Got Talentnek a hétvégi forgatásán, ezért még a fellépésük előtt hazautaztak, írja a Nyugat.hu. A csapat májusban volt egy…..
Réges-régen, egy CGI nélküli* korszakban még másképp készültek a speciális effektek, mint manapság. Akkor még nem számítógépen alkották meg a nem létező, díszletként megépítve túl drága - vagy lehetetlen - háttereket, majd illesztették be azokat a színészek mögé: kézzel festették őket festékkel és…..
XXL 2015.03.26 20:29:43
@Koródi Antal: Ahhoz képest, hogy amatőr vagy, abszolút jó lett. Csak így tovább!
Nehéz mit írni a mai poszt elé, talán csak annyit, hogy nem bánnánk, ha majd amikor megöregszünk, maradna bennünk annyi kezdeményezőkészség és humorérzék, mint azokban a brit nyugdíjasokban, aki újraalkották a filmtörténet legmenőbb filmplakátjait és jeleneteit. Nem…..
XXL 2014.12.12 21:25:55
"Blogunk egy hölgytaggal bővült! Kérem engedjétek meg, hogy bemutassam Yks-et, aki kezdésként mi másról, mint a divatról hozott nekünk egy cikket és a továbbiakban is laza retro témákkal jelentkezik majd, elsősorban a hetvenes-nyolcvanas évekből." - Jtom A hatvanas évek hatalmas méretű geometriai…..
Vacakol az net? Drága a telefon? Ugyan! Az elátkozott 29-es körzet lakói örülnének, ha ilyen szokványos problémáik lennének!  A UPC honlapján külön aloldallal (Üdvözöljük a 29-es körzet oldalán!) rendelkező szolgáltatási területre ugyanis évek óta nem sikerült…..
XXL 2014.12.04 17:51:05
@Mariann924: Azért Budapesten is nagyok ám a különbségek, mint ahogy vidék és vidék között. Ne hasonlítsuk össze mondjuk a nyóckert egy külvárosi, kertvárosi résszel. De mindegy. A lényeg, hogy tényleg gáz a 29-es körzet rejtélye. Én személy szerint nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal, nem is cserélném le másra, csak ha muszáj, mondjuk lehetne olcsóbb (13e./hó).
Előzmény: Bevezetés, Phenjan 1. rész, DMZ és Keszon, a vidéki Észak-Korea és Phenjan 2. része, a hegyvidéki Észak-Korea, Phenjan 3. rész, közlekedés Észak-Koreában, a Dzsucse-eszme, a lakás- és élelmiszerhelyzet,  A helyi lakosok, járókelők, akiket a buszból vagy…..
Van jó fegyverünk, van mit védenünk! A Magyar Néphadsereg felkészülten várja a hazánkra vagy a szocialista országok bármelyikére törő imperialista kalandor hordát. Népszerű, érdekes ismeretterjesztő propagandafilm a hidegháborús időkből...
Belsőség Heti merítés 2014.09.28 08:16:40
Szentségtörés, amikor a Volvós BMW-t vesz Már többször tapasztaltam, hogy megállok a zebra előtt és néznek rám, mintha csoda történt volna. Megállt egy BMW? Tényleg? Sportos családi kisbusz A váltó rövid áttételű, a fokozatok egymáshoz közel esnek, így dinamikusan…..
XXL 2014.09.28 17:57:24
@Józsi a guminagykeres: "ratyirambó"!!!! Rulez!
Ez most nem jött össze a Sztárban sztárnak. Van ez így, olyan nincs, hogy egy többrészes showműsor minden adása egyformán vicces, friss, szórakoztató legyen, és hát a TV2 műsorának tegnapi adását tulajdonképpen csak a zsűri, és főleg Hajós András megjegyzései mentették meg…..
Megfigyelték, hogy az utóbbi időben sorra születnek az érdekes autós témák a szerkesztőség tövében? Nyáron felfedeztük a lekopott rokkantparkolót, egy héten belül felfestették. Évszaktól függetlenül, esős időben sorra törik össze magukat az épület előtt kanyarodó…..
XXL 2014.09.18 18:04:58
@CoIie: Már megbocsáss, látszik az írásod alapján, hogy soha nem mentél még kékkel. Az adrenalin az nem olyan, hogy szabályozni tudjuk, az jön és kész, bár a hatását egy idő után meg lehet szokni, mivel nap-mint nap elönti az embert. Te is remegsz, lihegsz az adrenalintól hosszú percekig ha az autópályán tolod neki és közben vadul előzgetsz.

De menjünk sorba a kérdéseiden:
1. A tűzoltók valóban néha felborulnak, mert a technikájuk olyan, hogy az labilis kanyarban a súlypontjuk miatt, és lehetséges, hogy a nem megfelelő sebesség megválasztása a hiba, hisz ők is emberek. De ezt a közlekedési szakértők jobban tudják nálunk.
2. Erre nem tudok válaszolni, mert nem egészen értem a kérdésed. Minden élet megérdemli, hogy az arra hivatottak a legkisebb időveszteséggel kimenjenek hozzá, ezért is vannak már szerencsére a légimentők.
3. A vonulók úgy mennek, ahogy a forgalom, a technika, a beteg állapota, stb. engedi. Ha tudják, akkor tövig nyomják a gázt.

Ezeket csak most mondod, de hidd el nekem, ha te is kéklámpáznál, akkor nyomnád neki mint a meszes, mert hajtana a hivatás tudat.
XXL 2014.09.18 20:29:55
@1127ccm: El se hiszed, de tudtam mindezt, köszönöm a fáradozásodat.
XXL 2014.09.18 20:41:01
@CoIie: Megértelek, én is jobban szeretem már így negyven felett inkább a tempomat kényelmét élvezni, mint a recsegő-bömbölő benzin sorhatot terelgetni tempomat nélkül, persze mindez csak hosszabb távra igaz.
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
XXL 2014.09.18 15:17:01
@bumbi: Ott a pont!
A mai válogatás aktualitását a skót népszavazás adja, hiszen ma dől el, hogy a tartomány elszakad-e a sok évszázados kényszerű (?) együttélés után a "birodalomtól". Amennyiben igen, abban az esetben engem személy szerint az is érdekelne, hogy Nagy-Britannia zászlajából kiveszik-e a skót lobogót. Az…..
Kedves Olvasók! Ismételten blogsablont tesztelünk. Kérlek benneteket, amennyiben valamilyen technikai problémátok, észrevételetek van - csakúgy, mint a múltkor -, írjátok meg a kommentekben...
XXL 2014.09.14 10:31:08
@JTom: Nekem meg semmi bajom vele, az áttetsző rész is olvasható. A többiek hozzászólása nem érdekel, azokkal neked kell megküzdeni, de ne felejtsd el, hogy Magyarok vagyunk, és nekünk semmi sem jó!
Az ember nem győz hálát adni a közösségi médiának, hiszen ezeknek köszönhetően a hírességek életük olyan pillanatait is megosztják a nagyközönséggel, amit korábban nem vagy csak nagyon ritkán. Cara Delevingne, Kendall Jenner és Jourdan Dunn Érdekesen változtatja meg a…..
XXL 2014.09.11 21:49:56
Elindult az ötödik X-Faktor, és aki azt várta, hogy ez a kiadás más lesz, mint a többi, az kurva nagyot csalódott az első műsorban, aki viszont a bolhacirkuszért szánt rá másfél órát az életéből, az jól járt. A szegedi picsaembertől a hetvenéves, fürdőruhás, a dereka…..
A tavaly elhunyt Saul Leiter amerikai festő, fotográfus képeiből válogattam mára. Érdekes munkák. A művész azokban az években örökítette meg a nyüzsgő város pillanatait, amikor még az újdonságnak számító színes fotókkal alkotó kortársak csak szép, beállított képeket készítettek. Imádta a tükröződő…..