Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiborca

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap azt ígértem, hogy egy virtuális párbeszéd első felét olvashatjátok, ígéretemhez híven ma itt az „ellenposzt”, melyben Egy boldog magyar nevű szerző arról ír, szerinte miért is jó ma Magyarországon élni, és miért nem jó elmenni. (A tegnapiak fényében kíváncsi…..
Tiborca 2014.04.01 14:28:54
@bpetya75: még raktárban dolgozom, de mint irtam már megvan legalabb miért küzdök itt kint :)
Tiborca 2014.04.01 14:28:54
@Babette_: véletlenül másnak válaszoltam :S :/ bocsi :D
A mai poszt elé elöljáróban annyit: aki rózsaszín mesét vár az angliai raktáros munkáról, az ne olvassa el. Aki szeretné tudni, milyen órákat 4 fokra hűtött hangárban melózni, az igen. Mint Béla írja: ez nem élet, csupán létfenntartás és vegetálás heti 200-250 fontért,…..
Tiborca 2014.01.06 11:18:21
Azzal van itt a baj, hogy emberünk allergias a munkára, mert akinek nem olyan munkája van ami álmába is a pénzt keresi, annak ugyan így telnek a napjai szerintem, dolgozik, eszik iszik takarit boltba jár, ez egy átlagos élet, és igen, sok embernek ez lehet, hogy unalmasnak hangzik, tök mindegy hogy angliában dolgozol vagy magyarországon, vagy japánba bárhol amig műszakban dolgozol, pláne ha éjszakás műszakban ebből fog állni az életed. én 3 éve éjszakás műszakban dolgozom, ebből két évet még magyarországon dolgoztam es egy évet angliában, raadasul én is chillben dolgozom. nekem is hasonloan telnek a napjaim, nem érzem agyhalottnak magam, tény hogy nem kell diploma a munkához, de ettől nem tartom magamat hülyenek mert ott dolgozom, céljaim vannak ezért csinálom, én tipikusan az az ember vagyok aki utál fázni mégis 12 orat ledolgozok egy hűtőben csak azért mert nem 200-250 fontot keresek hanem 350-420 hetente, tudom hogy sokkal hamarabb elérem így a céljaimat minthogy 200 fontert dolgoznék melegbe. szokták mondani, hogy mindennek ára van. az írás szerintem több helyen is borzalmas volt, ha valaki ennyire depresszios, hogy a jó dolgokat abszolut nem látja az ne írkljon olyan helyre ahonnan az emberek bátorságot tudást es mások tapasztalaltát akarják megszerezni. mielőtt kijöttem kb végig olvastam a blogot mire számítsak, az ilyen irásoktol rosszul leszek, megcsaltak sírd ki magad a párnádba irj egy blogot akit a szerelmi életed érdekel az elfogja olvasni... ilyen embernek en se adnék munkát karacsonyi szezon utan akiből igy árad a rossz kedv a nagykepűség es az h lehetettlen a targetet megcsinalni... én erre annyit mondok, hogy nincs lehetettlen csak tehetettlen. eltudom képzelni ahogy két location között telesír egy 100 cs zsepit emberunk a exe miatt, utana meg csodalkozik h nulla a target. valamint azt se ertem miert van itt ha neki 200-250 fontert nem eri meg dolgozni mert ebből nem lehet élni.... én egy év alatt azt vettem észre, h akár 200-250 fontbol is tudsz ÉLNI csak nem lesz félre tett pénzed maximum, vagy félre raksz pénzt az ÉLNI szót elfelejted x időig és utana ha mar van miből akkor ÉLSZ. én ezt tapasztaltam, csak mellesleg leirom en 8 (első két honapba nem dolgoztam) honap után sajat lakast béreltem ki (közösen egy baratommal akivel egyutt jöttünk ki angliaba) egyser már voltam otthon, drága ajandékot vittem haza, otthon a barataimat vittem mindenhova mindent en fizettem. ez nem felvágás akarna lenni, mert nem nagy szám amit csinaltam barki megtudja tenni, csak leirtam hogyha valaki akar az tud élni 200-250 fontbol, tudom én 100 fonttal tobbet is keresek ennél de mindenki előtt ott a lehetőseg én bevállaltam a chill-t ez az ára...
Tiborca 2014.01.07 20:07:54
@Mirjam2: köszönöm!