Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cooperügynök

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különleges autók Fornasari RR600 2010.06.12 08:38:00
V8 / 5.970 cm3 / 610 PS / 748 Nm @ 5.100 / 4WD / 0 - 100 km/h: 3,8 s / Vmax:  280 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
cooperügynök 2010.06.13 16:59:08
Belsőség Plasztikbomba 2010.06.04 08:31:07
Myron Scott amerikai fotóriporter feltalálta a ládaderbit és nevet adott Amerika sportautójának. Mindkettő jól sikerült. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kivételesen nem hülyeség vagy retromerengés következik, hanem egy komoly tudományos kutatás, ami azért kellően wtf ahhoz, hogy helye legyen itt a blogban. Hősünk Jayne Gackenbach, aki még valamikor a kilencvenes években vett egy Nintendo konzolt a fiának. A gyerek hazafelé menet…..
Nagyobb térképre váltás Ha nem tudnánk, hogy igaz. Legalábbis hiteles szemtanúk szerint. Brit-Kolumbia tartományban, egy Boston Bar nevű helyen forgatták. Az Alexander-alagútban. 1. főút, két és fél órára Vancouvertől. Két hét alatt készült el és talán nem túlzás azt…..
cooperügynök 2010.05.31 16:33:11
A drogfogyasztás felszámolását bűnügyi módszerekkel megoldani hivatott politika Franciaországban elérte a kritikusan lehetetlen szintet, ezért a drogosok ellen eddig gumibotokkal küzdő francia hatóságok az irracionalizmus sztratoszférájának magasságából csapódtak a földhöz,…..
Az alábbi sztori azért érdekes, mert megmutatja, hogy a legdörzsöltebbnek hitt emberekben mennyi naivitás rejlik. A Naiv Ügyfél ebben az esetben Bogád kolléga, a hétpróbás belpolitikai riporter volt. Barátunk a 906-os éjszakai buszon ült, amikor egy bájos jelenet tanúja lett. Az…..
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..
Pisti egy kézben eltört telefontkijelzővel kereste fel a Nokia szervizét, ahol a mechanikai hibáknál általános "nem garanciális" választ kapta: Nem hittem volna hogy írok neked valaha, de eddíg velem mindíg csak pozitív dolog történt ha valami panaszos dolgom adódott a…..
Mintegy százerer tévénézőt érinthet meglehetősen kellemetlenül a Viasat3 és a Digi TV közötti kötélhúzás, aminek kézzelfogható eredménye az, hogy nincs Viasat3 elérés a cég előfizetőinek tévéjén. A Digi TV-előfizetőket kedvenc sorozataik helyett az alábbi képen…..
Tibi egy komoly problémára hívta fel a figyelmünket - és főként az ebben illetékesek figyelmét - levelével, ami ha nem figyelünk rá még a mostaninál is jobban elfajulhat. Persze nem gondolom, hogy ezzel globális gondokat tudunk megoldani (bár ki tudja), de kicsiben elkezdhetünk…..
Balázs talán nem volt elég erőszakos a taxissal történt incidense során, de talán jobb is így, mert azokból a szituációkból szoktak a legnagyobb balhék kialakulni, ahol mindkét fél tele szájjal ordítja a maga igazát. Mindenesetre ő azt kéri tőletek, hogy okos tanácsokkal…..
Kezdjük az alapoknál: kés, villa, borospohár és Csülök pékné módra. Legalábbis a TV Paprika két új, saját gyártású sorozatában nem a mediterrán konyha rozmaringszagú fazekairól emelgetjük a fedőt, nem is a csúcsgasztronómia high-tech tükörlabirintusaiban bolyongunk, hanem…..
cooperügynök 2008.07.12 11:07:41
Péntek van, nyár van, a kínálat mennyiségileg ennek megfelelően alalkul, a minőségre viszont egy szavunk sem lehet ma. Lássuk először a folytatásokat: 0Róma 2x05-06 (HBO2, 20:05-22:00), Harmadik műszak 2x12 (AXN, 20:00), 5 nap az élet 2. rész (m1, 21:10), CSI: Miami helyszínelők…..
A rendőrség mellett a másik nagy állami cég is remek példát mutat, mint az egy olvasói levélből kiderült (köszönjük!):   Tényleg nem elvárható, hogy szegény postások esőben a főbejárattól távol álljanak meg. Semmi baj, majd a mozgássérültek. A Magyar Posta…..
Nem épül, nincsenek tervek, a készülő állomásokból pedig bevásárlóközpontok lesznek. Sőt, mindez már a kezdet-kezdetén is így volt eltervezve. Szerintünk tehát nem egyszerűen arról van szó, hogy néha légy kerül levesbe, és ezért csúsznak a munkálatok, hanem az a…..
 Közhelyszámban megy Bibó gyakran idézett megállapítása. Demokratának lenni annyi, mint nem félni. Ma errefelé a baloldali értelmiség fél. Jogos-e a félelmük? Mi a teendő? A minapi melegfelvonulás mindenkit elgondolkodtatott. Hogy hogyan tovább Magyarország? A Joggal a…..
cooperügynök 2008.07.12 10:48:46
Már biztosítási ügynöknek lenni sem leányálom, de az alábi levélből kiderül, hogy kiugrott ügynöknek lenni sem veszélytelen dolog. Tisztelt Zugügyvéd!   Két éve elkövettem azt a hibát, hogy biztosítási üzletkötőnek adtam a fejem, főállásban, vállalkozói…..
Ahogy várható volt, a Magyar Gárda Egyesület/Mozgalom/Anyámtyúkja meg sem várta a feloszlatását (miközben az ügyükben folyó bírósági tárgyalás egyre bonyolultabb - 2015 körül várnak döntést az optimisták). Schön Péter, a Gárda egyik szellemi atyja most biztonsági céget…..