Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pontpontvesszocske

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2perc.blog.hu..
pontpontvesszocske 2012.01.26 12:20:47
 Az MTVA sajtóközleménye elismeri, hogy szakmai hibát vétettek, amikor nem mutatták az Operaház előtt tüntető tömeget az élő bejelentkezésben, de azt mondják csak azért, mert késésben voltak. Biztos nem találtak parkolóhelyet, utána meg keresni az aprót, meg nem működik…..
pontpontvesszocske 2012.01.04 07:48:10
@zeddez: az igazi híradós mindenhol ott van ahol érdemleges történik :)
pontpontvesszocske 2012.01.04 08:56:46
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
Ismerősen cseng a Clive Palmer név? Nekünk sem. Mostantól azonban megjegyezzük: a pocakos-tokás ausztrál bányamágnás ugyanis karácsonyi prémium címen annyira jó fej dolgozóival, hogy a sztorit olvasva már-már egy másik univerzumban érezzük magunkat, ahol nem a részvényesek…..
A világon egyetlen cégnek van meg az a védett technológiája, amellyel egyszerre lehet behangolni a gitárok hat húrját - ez a TC Electronic, és az algoritmust most kihozták iPhone-ra és iPadre is, mindössze 8 euróért. A dolog tényleg úgy működik, hogy rácsapunk egyet a húrokra,…..
Következő tesztalanyunk az IK Multimedia iPhone-os szoftver-hardver párosa, ami gitáreffektet és erősítőszimulátort csinál a telefonból. A dologba 8000 forintot mindenképp invesztálni kell - ennyiért lehet hazavinni az Audiótechnológiától azt a fekete, iRig feliratú…..
C&H Magyarul C&H kisfilm- Hercegnő 2010.10.08 19:38:00
Tegnap készítették, hosszú kihagyás után úgyhogy még friss. Nem járt túl nagy IQ fájdalommal lefordítani, és tudom hogy a Repulsel nem hercegnőt jelent, repulse=visszataszító, a Repulsel meg valmailyen szóvicc lehet amit nem lehet lefordítani. Hogy a kicsiny feliratka látszódjon…..
Végre megint egy nagyvad! A Szolgáltatói Idiotizmus kategória kétezres évekbeli egyik legerősebb sztorija következik. János a lejáratkor fel akarta bontani 2 éves mobilnet-szerződését. 30-án délelőtt bement a boltba, ahol közölték vele, hogy jöjjön vissza két és fél órával…..
pontpontvesszocske 2010.10.07 19:16:13
@klarky: sajnos a t-mobile ebből a szempontból egyáltalán nem a német precizitás hanem nagyon is magyar :S
pontpontvesszocske 2010.10.07 19:17:28
@enamel: érdekes, mert én meg kaptam 9ft kamatot és rögtön levonták a kamatadót (1.8Ft 2x), illetve 150 forintot az sms-ekre.
Az ArcAttack egy őrült amerikai banda, főleg Tesla-tekercsek hangjaiból és más hasonló, elektromos vonatkozású hangokból csinálnak zenét, amihez természetesen megfelelő módon, biztonságosan kell felöltözni. Az egyik amerikai Megasztár-showban, az America's Got Talentben tűntek…..
Appleblog Hova tűnt Steve Jobs? 2008.12.21 07:18:00
Az elmúlt hónapok bővelkedtek meglepő fordulatokban. Az egész talán Jobs drámai fogyásával kezdődött. Aztán a vezér egyre ritkábban tűnt fel, kihagyott telefonos konferenciákat, átengedte a színpadot kollégáinak, amikor meg mégis előkerült, arra kényszerült, hogy remek…..
Klasszikus összeesküvéselméletes téma, hogy a gázszolgáltatók titokban nem "vizezik-e" a gázt. Egy csomóan biztosak benne, hogy igen, és a fűtőérték a valóságban egyre alacsonyabb. ("A fűtőérték nem más, mint egy köbméter normál állapotú földgáz…..
Etele nem fizetett álfasisztáktól rettegő kormánypárti felháborodó, hanem haragviráglelkű homokháti dizájnerlegényke, így nem csomagolt, sőt az ÉS-ben sem szervezett aláírásgyűjtést, hanem vidáman füttyentett egyet, amikor az üzletlánc egyik polcán meglátta a Nácigyanús…..