Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy igazi barom vagy mária

0 bejegyzést írt és 561 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ez év januárjában és februárjában erősen megnőtt az influenzaszerű tüneteket mutató betegek száma. Jóval több érintett volt, mint jelenleg, DE AKKOR NEM TESZTELTÜNK!" Amire a szenzációhajhász média és a hisztériakeltésben érdekelt politikusok nem képesek, képes egy vidéki magyar háziorvos:…..
egy igazi barom vagy mária 2020.10.15 11:52:31
@Ad Dio: "A Diamond Princess óta lehet sejteni, hogy a vírus nem képes járványszerűen egy közösségben 15-20%-nál többet megbetegíteni"
Ja. Még úgy is, hogy mindenki huppogott a kabinjában..
egy igazi barom vagy mária 2020.10.15 15:06:38
@Ad Dio: "Az influenza velünk van évek óta. Ez egy új kórság. Elsőre az influenza is minden bizonnyal hatékonyabban aprított, csak akkor ez még nem okozott pánikot."

Szakadjatok már le erről az influenzáról. Influenzás ember miatt nem kell lezárni mozit, színházat, koncertet, országot, mert az influenzás ember leginkább szarul van, és otthon döglik. Eszébe sem jut bulikába menni, vagy külföldre.
egy igazi barom vagy mária 2020.10.15 15:14:39
@Etniez: " Ez nagyon szomorú. Emlékszem tavasszal a családom több FFP3 maszkkal rendelkezett, mint otthon egy sürgősségi osztály..."
Mégis ott pusztultak meg a népek, sofőr! Annyira jó, hogy mindennel ennyire tisztában vagy, okj képzett ápoló..
Biztos mindenki unja már, hogy ez a téma. Én is. De mégis úgy érzem a sok kardoskodás a gyerekek és a másság nevében, védelmében teljesen célt tévesztett. Igazandiból arról kéne beszélnünk, hogy ma Magyarországon mit kéne elvárnunk egy politikustól! Olcsó, populista és megosztó húzások helyett…..
"Nem kellene úgy tennünk, mintha az elektromos autó mentené meg a világot." Nem én mondtam, hanem a Toyota Németország vezére, a belga származású Alain Uyttenhoven, az Automobilwoche című szaklapnak adott interjújában. Azt is mondta ugyanakkor, hogy a belső égésű motoroknak hamarabb lehet…..
egy igazi barom vagy mária 2020.10.14 10:16:21
@OpenEye: Jaja, a tervezett akkutechnológiák... Van az a nagyotmondó juhász, az már a csillagot lehazudta az égről.
egy igazi barom vagy mária 2020.10.14 10:22:29
@Zsooooolt:
"Már ezért át kellene térni. DE emellett ezek legalább nem az orrunk alá füstölnek szóval még egy ok amiért már érdemes lenne eltakarítani a füstösöket a városból."
Azért jó lenne kitalálni, hogy az ev milyen téren is menti meg a világot. Ha nem akarsz füstöt látni, akkor ezerszer értelmesebb volna a gázüzemre való áttérést erőltetni. 300 ezer ft, és tisztát pufog az autó, nem pedig 10 millió a bekerülési ára. Ráadásul a meglévő autókba menne, aminek már nincs gyártási lábnyoma. És időben sem mindegy, hogy évekig vársz az ev-re vagy két óra alatt beszerelik a gázt.
egy igazi barom vagy mária 2020.10.14 10:46:40
@Zsooooolt: Na, akkor megint. 10 millió elköltött forintból jelenleg tudsz egy nyomorult autót lecserélni valami kis szarra - citigo vagy hasonló. Vagy 30-40 autót be lehet gázosítani. Melyik csökkenti szerinted a füstöt jobban?

A kicsit jobbá tett világban az is benne van, hogy egyszer meghajtod a tesládat, mert öreganyád rosszul van Nyíregyházán és utána egy hétig letilt, mert akksikarbantart?
Mi, akik halmazként 'gamer' névvel vagyunk illetve, játszhatunk egy csomó okból. Vannak köztünk néhányan akik versenyszerűen, emgélhetésként űzik. Vannak megrögzött játékosok, akiknek a videojátékok a mindenei és igazo fantikuok. De többségünk talán "pusztán" relaxációs céllal, vagy csak…..
egy igazi barom vagy mária 2020.10.13 17:45:56
@Sadist: Te nem vagy túl okos, ugye?
"30-40 év múlva ha számot vetsz az életedről, akkor mindössze ennyit tudsz elmondani, hogy kéthetente elmentél sörözni a haverokkal?" Nem, hiszen nem kocsmatöltelékként definiálom magam.

"kitől és milyen irányból ömlik rátok (ha ömlik) az ellenségeskedés."
A válasz ott van a tükörben, csak bele kell nézned :)"
Ellenséges volnék? Szerintem egy rossz szót nem szóltam. A szánalmas lenézést, kiröhögést ne vegyük már ellenségeskedésnek.

Oké, tehát ha havonta egyszer kimegyek pötyögni a térre, akkor kosaras vagyok, de vagyok gyalogló, futó, buszozó, biciklis autóvezető is. Sőt, szoktam játszani a passziánsszal, szóval akkor gamer is vagyok. Nyilván rocker meg motoros is, de diszkós meg operarajongó is. Meg akkor szerinted még másik százezer dolog is.
egy igazi barom vagy mária 2020.10.13 23:24:28
@Sadist:
"De, az a helyzet, hogy eléggé okos vagyok." :D:D

"Akkor miként? Mert arról még mindig nem írtál semmit, hogy mégis milyen az a normális élet, amire nem gáz 30-40 év múlva visszatekinteni."
Ki vagyok én, hogy megmondjam? Mindenkinek más. Van akinek sok nőt megdönteni, van akinek hegyet mászni. Csak ezek mind igazi dolgok, nem pedig virtuális semmik.

"Eléggé. Saját bevallásod szerint halvány lila fingod nincs a gamer szubkultúráról és az ostoba prekoncepcióid alapján alkotsz véleményt. Minden jogod megvan hozzá, csak emiatt egy elég beszűkült, korlátolt tahónak tűnsz."
És ebben mi az ellenségesség?

"AHAHAHA, kb. mintha agresszív fasz módjára megpofoznád azt, akinek nem tetszik a képe, aztán azt mondanád, hogy te teljesen békés ember vagy, egy-két pofont ne nevezzünk már agressziónak."
Tehát ha nem tapsikol neked valaki, hanem szánalmasan legyint akkor az olyan mintha megpofozott volna. Ejha.

"Igen, ha ezeket rendszeresen, szabadidős tevékenységként csinálod, akkor az vagy, mi ezen olyan felfoghatatlan?"
Mondjuk az, hogy egymásnak ellentmondó dolgokat írtam?
Tanulj meg magyarul, te ostoba szerencsétlen. Nem, attól mert hetente kimész kosarazni, még nem leszel kosaras. Körbe fognak röhögni, ha a 160 centiddel kosarasnak hívod magad.
egy igazi barom vagy mária 2020.10.14 01:21:58
@Sadist: "nnyi erővel soha ne nézz többé filmeket, hanem járj színházba, ne hallgass zenét, hanem menj élő koncertre, ne beszélj senkivel telefonon, csak és kizárólag személyesen."
Hát, ha az egy szintén egy életcél, hogy jó sok filmet láttál, akkor szintén elég tré lehet neked.
Okoska, a telefon mégis hogy jön ide? Az szerinted virtuális dolog, hogy felhívod anyád? Miért? Anyád nem létező személy?

Nem, nem vagy kosaras. Tanulj meg magyarul.
Az utóbbi hónapokban a Mi Hazánk politikusai az LMBTQ mozgalom visszaszorításának érdekében akcióznak, a Fidesz támogatásával tematizálva ez irányban a közéletet. Novák Előd zászlóeltávolítási mutatványai után most a felesége, Dúró Dóra hirdetett harcot a meleg szereplőket is tartalmazó mesekönyvek…..
egy igazi barom vagy mária 2020.10.12 17:49:32
@Hunyadi János4: Egyébként az megvan neked, te sötét fasz, hogy te vagy a legnagyobb náci?
Mindenkit elnyomsz, csak a te véleményed maradhat. EZ a náci tempó, nem az, hogy 20-30 ember nem ért egyet valamiben.
Ja, élőben meg akkora penge vagy, hogy a második kérdésnél leesel a pöcébe.
egy igazi barom vagy mária 2020.10.13 09:54:08
@Reding Roli:
"a másik pedig az mondja, hogy legyen aranyos a rendszer ès inkább több azonos erejű párt legyen a parlamentben ,amiből egyfajta koalíciós kényszer jön létre , mint pl. Nèmetorzagban."
Már bocs, de ez milyen logikai bukfenc?
Nem a rendszer miatt van az, hogy azonos erejűek a pártok, hanem a programjuktól mondjuk. Nagyon leegyszerűsítve, ha a te programodban mondjuk az áfa csökkentése meg az ingyenes parkolás szerepel, akkor biztos népszerűbb leszel, mint én, akinek a programja a nyugdíj csökkentése lenne.
Koalícióra pedig nyilván mindenki kényszerből jut, megpróbál valamiféle kompromisszumot találni. Ahhoz meg az kell, hogy legyen valami közös alap, aztán részmegoldásokon lehet dolgozni.
Nálunk jelenleg a komplett ellenzék mást akar, az egyetlen közös alap, hogy vesszen az Orbán. Ami ugye a hatalomra kerülés első percében megtörténne. Onnantól meg ott áll egy rakat szerencsétlen, aki mind mást akar.
 Ülök ebben a Petri-csészében aminek iskola a neve, és közben bízok benne, hogy nem kapom el a vírust. Áltatom magam, hogy ha hordom a maszkot, rendszeresen mosom-fertőtlenítem a kezem védve vagyok. Miközben fél napomat zárt térben töltöm huszonhat gyerkőccel, és a többi négyszázzal, ha kilépek az…..
A nyáron tapasztalt városi hőhullámok negatív hatásai nem minden társadalmi csoportot érintenek egyenlő mértékben. Barcelona számára hatványozott kihívást jelent a hőhullám jelenség, ezért újra kell gondolniuk a városi tereket, a zöldfelületek arányát, a város kialakítását, kezdve ezt elsősorban a…..
egy igazi barom vagy mária 2020.10.06 20:51:04
@Andi és Tito:
"Szuper élhetőre tervezték, de szokás szerint az emberi természet közbe szólt és szuper élhetetlenné varázsolta."

" sajnos ezeket a területeket a lakók szép lassan önös érdekek szerint kisajátították, kezdetben műhelyek, raktárak, később parkolók lettek belőlük."

Nem méltóak ezek a hülye lakók ezekhez a zseniális tervekhez. Műhelyekben akartak dolgozni, meg árut raktározni, meg megállni az autójukkal. Ilyen marhaságokat akar az ember! Hát hogy képzeli! Nem értik, hogy nem az az élhető környezet ami nekik kényelmes, hanem amit kitalálnak mások. AZ az élhető környezet, ha park van, aztán kész. Hogy hol dolgozol, meg hogy mész haza az le van szarva. Ott a park, aztán ülj a padon...
1916 körül. Asolo, Veneto, Olaszország. Egy lelőtt osztrák-magyar repülő az egyik ház tetején..
egy igazi barom vagy mária 2020.10.05 19:45:42
@fairlane: "A menekült, ahogyan te képzeled el! Hány menekültet láttál már életedben?"
Ott a pont. Egyet sem látott. Sőt, te sem. Én is csak 89ben a török-bolgár határon. Azok mondjuk erre a képre hajaztak.
A határzár első hónapjának vége, de októberben a helyzet változatlan: nagyon nehéz dolga van annak, aki utazni akar. Íme hol tartunk. 1. Hova mehetünk turistaként? Európában néhány kivétellel (pl. Ukrajna, Ciprus) bárhova. Na de karantén, vagy teszt nélkül? Így már a szomszédokon kívül nem sok…..
egy igazi barom vagy mária 2020.10.01 19:06:20
@Fillér B. Gusztáv:
AZ azért megvan, hogy a járvány ilyen hullámokban jön? Szerbia tiszta? És arról a 33 ezer fertőzött tud? Egyébként tény, hogy náluk július-augusztusban volt tetőzés, akkor le is voltak zárva rendesen. Sőt, kijárási tilalmak voltak. Sőt, a hadsereg tartatta be a kijárási tilalmat.

Egyébként, te tényleg valami kő alatt töltötted az elmúlt fél évet? Hogy lehet akkora marhaságot leírni, hogy " belépéskor a teszten megbukik a tünetmentes"????? Ember, tényleg olvass már utána olyan dolgoknak, hogy lappangási idő, illetve tünetmentes fertőző...
Az szép tiszta szigeted akkor marad tiszta, ha nem megy oda senki. Ha odamegy a tünetmentes hétfőn, az csütörtökön simán szarrá fertőzheti az egész szigetet.
egy igazi barom vagy mária 2020.10.02 11:42:59
@232323: Tudod, az van, hogy aki sokat keres egy alpesi országban, az nem írja le lépten-nyomon, hogy ő mennyire sokat keres...
egy igazi barom vagy mária 2020.10.02 21:58:04
@Éva Doma:
@]{udarauszkasz:
Az megvan, hogy kb. minden ország ugyanezt teszi? CZ, SK szükségállapot.
Sk egész tavasszal le volt zárva.
Az elmúlt időszak nagy visszhangot kapott akciója volt, hogy Dúró Dóra, a Mi Hazánk alelnöke fogta magát, és iratmegsemmisítőbe küldött egy általa nem megfelelőnek tartott könyvet. Az ellenző és a támogató oldalban ugyanaz a közös. Mind a kettő háborog, de miért?..
A hazatérés nehezített vállfaja, amikor az ember azt érzi, hogy a segítség és jószándék helyett gáncsokat és folyamatosan újabb akadályokat kap. Ez történt anno Mária gyermekeivel is – egy család két tanulságos története következik. Hazaköltöztél Magyarországra? Neked is nehézségeid vannak vagy épp…..
Mészáros Lőrinc tévéjének Napi aktuális című műsora meghívta  Kovács Gergőt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét a műsorba egy interjúra. Az eredmény, reméljük, bekerül a magyar sajtótörténetbe. ..
egy igazi barom vagy mária 2017.02.21 00:40:49
@pamut: Igen, mivel x éve is voltatok annyira liberálisok, hogy kitiltottátok aki nem azt fujta amit ti.
És ezt akkor veszem elő, ha kitiltanak. A batyut még mindig nem értem, de tényleg leszarom. Te egy klinikai eset vagy. Ha valakin röhögnek az szerintem te vagy, de inkább szánnak.
egy igazi barom vagy mária 2017.02.21 00:44:14
@Az EREDETI: He? Elszóltam magam? Bazmeg, ti tényleg ennyire hülyék vagytok? (Mondjuk mit várok egy ballib blogon...)
Odaírtam a végére, hogy ne kelljen gondolkodnia, hogy ki és mire válaszolt,
egy igazi barom vagy mária 2017.02.21 00:49:49
@Szabványok: Mivel csinált hülyét a riporterből? Hogy komoly kérdésekre baromságokat válaszolt. Talán el kéne gondolkodnia, hogy milyen műsorba megy be, nem? Ha kabaré, akkor bohóckodjon. Ha meg egy komoly témáról akarják kérdezni, akkor esetleg arra válaszoljon.
Látok még két lehetőséget ennek a remek humorzsáknak.
Az egyik, hogy esetleg egy temetésen vagy leukémiás gyerekek között vicceljen. Az is biztos nagyokat fog ütni.
A másik, hogy lehet ezt fokozni még. Tolja le a gatyáját, azt fingjon. Arra mit lép a riporter. Utána oda is szarhat az asztalra, megdobálhatja a kulájával a kamerát... Hatalmas lehetőségek.
A nyelv, a kommunikáció alapvetően határozza meg nem csak a mindennapjainkat, hanem az önbecsülésünket is. Márpedig ha ez a „szuperfegyver” nem, vagy csak korlátozott hatékonysággal működik, akkor nagyon gyorsan ijesztő változásokon mehet át a személyiségünk is, miként ezt…..
egy igazi barom vagy mária 2017.01.14 14:49:50
@VegaLife:"Inkabb vallalom ezt a belso harcot, mint a magyar helyzetet a tarsadalom, politika, gazdasag, kozlekedes teren. "

Persze. Mivel fogalmad nincs az ottani társadalmi és politikai helyzetről.
Szülési szabadságra megy a Mokka eddigi főszerkesztője, ezért az Origo információi szerint Kökény-Szalai Vivien hírigazgató átszervezi az aktuális műsorok irányítását. Kőhegyi Anna (képünkön), a Tények eddigi főszerkesztője ezentúl az Aktuális műsorok főszerkesztője lesz, egyik fő feladata a Mokka…..
A 80-as évek zenéje a gyengém, kár lenne tagadni. Talán a véremben van, mert akkor születtem, és babakoromtól ez vett körül az MTV-nek köszönhetően. És most, hogy Prince után George Michael is elment, elgondolkoztam: kik is azok a popelőadók és együttesek, akik nélkül egészen más lett volna a '80-as…..
Népszabi TA(h)Ok a fociban 2016.12.23 16:29:53
Nem mondunk újat azzal, hogy a drága „elveszíti közpénz jellegét” közpénzekből épülő, és épült stadionok panganak az ürességtől. A polgárok döntöttek. Nem kérnek ebből a színjátékból. A pályán gyengécske kóricálás folyik, míg az egészet felülről egy megalomán, beszűkült érdeklődési körű akarnok…..
egy igazi barom vagy mária 2016.12.25 19:47:41
@Hóhér az utolsó barátod:
Igen, baszod!
Mert az emberek 90%a elégedetlen a zorbánnal, de úgy van kialakítva a rendszer, hogy 90% nem elég a megdöntéséhez. Oszt hülye vagy-e? :D:D
Volt egy nagyon jó ajánlat törzsutasoknak a Wizznél, de sürgősen el kellett rontani. Ha marad, sokkal kevesebben vettek volna a drágább jegykategóriából. Egy laza csuklómozdulattal a duplájára emelte a Wizz Air annak a szolgáltatásának az árát, amellyel éves díj fejében korlátlanul vihet az utas…..
egy igazi barom vagy mária 2016.12.11 03:52:11
Sharon Stone bőrébe bújt a híres magyar modell, akivel az Elemi ösztön hírhedt jelenetét forgatták újra. Pikáns, provokatív és merész videó készült. Csak felnőtt olvasóink kattintsanak, a többiek elégedjenek meg a címlapképpel...
egy igazi barom vagy mária 2016.12.09 20:38:36
@Látens Inszinuáció:
Ezt nem értem.
"she claimed that she did, however, go to a Mensa school. Blackstone says that couldn't be true either, because no Mensa schools have existed since the early 1960s - Stone was born in 1958. " Mensa sulik nem léteztek a hatvanas évek elején, és Stone 58ban született.
A gyerekek nem 7-8 évesen kezdik a sulit? Akkor mehetett már 65-ben nem? Vagy mondjuk nyolcadikos valamikor 72ben lehetett..
1. A népszavazás tétje nem világos, egyedül Orbán tudja (amint bevallotta), hogy hogyan és mire fogja felhasználni az eredményét -- magyarul a szavazók nem tudják, milyen politikai térbe kerülnek bele, ha részt vesznek az aktusban. Ez olyan, mintha mindenki bekötött szemmel szavazna valójában nem a…..
egy igazi barom vagy mária 2016.09.25 13:51:40
@morph on deer: EZ az 1295 kamu. Mesélj, a németbevándorlásügynél bent van másfél millió kérelem, pont 1300 amire nincs kapacitás. Hagyjuk már ezt a baromságot.
Ez a szám akkor jött a köztudatba amikor az öreg alkesz 160ezret akart szétosztani. Másfél éve. Ennek a hússzorosa jött be. Ja, mellesleg a magyar hatóságok naponta 10 vagy 15 kérelmet bírálnak el, ez mennyi egy évben? 3000?
Jövőbelátó baromság, hogy mi lesz majd? Hát, te akkor éld így az életedet, biztos jó, hogy nem tudod sejted egyes dolgok következményeit. Még a kutyám is tudja, ha csinál valamit annak következményei vannak.
Nem gondolom, hogy különösebb képességek kellenének ahhoz, hogy az ember belássa, hogy ha jól tartod Alit, akkor meg fog indulni a tesója meg az uncsitesója is. Ahhoz sem kell jóstehetség, hogy ha egyszer elkezdik szétszórni arányosan, akkor a következő körben is ugyanazt fogják tenni.
És az igazi tökönszúrás az az, hogy ha ezek idejönnek
egy igazi barom vagy mária 2016.09.25 15:13:13
@HaFr: Marhára fél tényleg....
Teljesen mindegy, hogy 3,5 millió nem lesz, vagy 4,2.
A magyarok döntő többsége nem akar ide arabokat. Ennyi. Hívhatod az országot rasszistának, elmaradottnak, konzervatívnak, de akkor sem akarunk. Igen, felhatalmazást adunk Orbánnak, hogy tárgyaljon meg keménykedjen. Mert mi ezt akarjuk. És hogy a magadfajta ne mondogathassa, amit tavaly, hogy a drága magyar nép egyszerűen szereti az arabokat, csak a csúnya Orbán gyűlölködik. Meg plakátkampány kell ahhoz, hogy lássuk, hogy a fogatlan retkes szemetelők nem mérnökök.

Ilyenek vagyunk. Szokd meg, vagy menj keress másik népet, aki liberálisabb meg toleránsabb.
Vagy tessék kiállni, és felvilágosítani a népet, hogy miért is jó nekünk, ha idejön egy városnyi arab. Mert az egyetlen érvetek mellettük, hogy Orbán ellenük van. Mert hogy miért jó, azt képtelenek voltatok kitalálni másfél év alatt. Mert amiket összehazudoztatok, hogy képzettek, hogy orvosok, hogy motivált munkaerők, az nem igaz. Talán volt még olyan aki el is hitte a dumátokat ideig óráig. Aztán az élet szájbaköpött titeket-már megint.
egy igazi barom vagy mária 2016.09.25 15:34:33
@nu pagagyí: Te kis történelemhamisító, te.
Nem úgy volt, hogy el kellett kapdosni a migráncsokat mindenfele? Hogy aztán közöljék, hogy nem regisztrálnak? HOgy az egész világ arról ugatott, hogy hogyan is képzeljük, hogy nem mehetnek szegények amerre akarnak? Halálkamion aug 27 volt. A keletis balhé aug elején. A nagy megindulás az autópályán szept. 4.
Nem utána regisztrálgattunk, hanem pont hogy addig. És mivel a pápától kezdve az enszig mindenki minket basztatott inkább buszoztatták a tetveket amíg el nem készült a kerítés. JA! beidézzem a liberális oldalakat, hogy pont ők írták kb. ezer helyen, hogy ezek átutazók, embertelen az orbán, hogy regisztrálni akarja őket, hadd menjenek.
Egy hazug tetű vagy, az az igazság.
Minap Varga Mihály Nemzetgazdasági Miniszter bejelentette az Embility Forum 2016 konferencián, hogy a kormány támogatni fogja az elektromos személyautók és haszongépjárművek beszerzését. Méghozzá az idei évben kettő, 2017-ben pedig három milliárd forint támogatási összeget különít el a kormány az…..
egy igazi barom vagy mária 2016.09.25 13:05:08
@fifibá55: Értem. Tehát neked jár az ingyen utazgatás. Tehát nem elég, hogy az állam támogatja az autó megvételét, de te ingyen tölthessed, ingyen parkolhass, meg használhasd a buszsávot. A segged kitörlése megy magadtól, vagy akkor is valami minisztériumi segítségre vársz
egy igazi barom vagy mária 2016.09.25 15:16:53
@surcapisca: Speciel olyan lízing van a kocsimon. Na, ehhez mit szólsz?
egy igazi barom vagy mária 2016.09.25 15:25:28
@Ylim: +Mert így csak az látszik, hogy a fidesz megint a többség kárára kedvezményez olyanokat, akiknek valójában nem is lenne rá szüksége.
Nekem első gondolatom az volt a támogatás kapcsán, hogy valamelyik fideszes nagykutya akar ilyet venni magának, csak sokallja az árát."
Na, nekem ilyenkor az első gondolatom az, hogy hülye vagy. A fideszes nagykutya biztos valami nissan leaf szerű szarral vágyik mászkálni. És csinálnak törvényt meg milliárdokat tolnak bele valamibe azért, hogy másfelet visszakapjon. Öcsém, paranoia kimaxolva.

Olyanokat támogat akinek nem lenne szüksége rá? Nehéz felfogni a lényeget ugye? Segítek.
Szóval, van egy kicsi, kényelmetlen, kiforratlan technológiájú szar, amit szeretnének, hogy elterjedjen. Valamelyik írta előbb, hogy a feléből vesz dízelt, ami használható. SZóval, ha azt akarja a kormány, hogy egy picivel több elektromos autó mászkáljon a városokban, és ne szennyezzen, akkor valahogy meg kell győzni mondjuk engem, hogy ilyet vegyek. Mert hátrányai vannak, előnyei max az, hogy elmondhatom, hogy védem a környezetet. Ezért csinálnak kedvezményeket, mint ingyen parkolás, buszsáv, ingyen töltés, most ez a támogatás. Tetszik érteni? Egy drága és szar dolgot próbálnak meg elterjeszteni. Szegényházy Péter nem fogja megvenni akkor sem, ha 50%ban az állam fizeti, mert még úgy is drága. Szóval, ezekkel a kedvezményekkel talán, ismétlem talán meggondolom, hogy kifizessek-e a szarra rengeteg pénzt.
Alapból rendkívül nehéz az egész menekültválság objektív bemutatása, pláne akkor, ha egyes médiumok a hírek torzításától, sőt, hamisításától sem riadnak vissza, csak azért, hogy még nagyobb pánikot keltsenek. A problémát csak súlyosbítja, ha éppen a közmédia az, amelyik az adófizetők pénzéből követi…..
egy igazi barom vagy mária 2016.09.13 15:54:55
@Egyallampolgar: "Tehát felelősségünk van a szegényekkel szemben.
A menekülteken segítenünk kell. "
Miért is van felelősségönk. Folyamatosan megy a hazugság, hogy szírek mennyire képzettek, milyen szép ország is volt Szíria. Ki csinálta ezt velük? Mi? Semmi közünk hozzá.

A menekült Törökországban még menekült. Ahogy elindul Németország felé, már nem menekült, hiszen senki nem bántja, senki nem üldözi
Nemrég érkezett a hír, hogy az Adidas az amerikai Atlantába telepíti a teljesen robotizált cipőgyárát. Ezentúl nem fog óránként két dollárt fizetni távol-keleti munkaerőért, hanem oda viszi a gyárát, ahol a kereslet és a robottechnika továbbfejlesztésének legalkalmasabb helye van, amelyek -- nem…..
egy igazi barom vagy mária 2016.08.11 22:03:47
@mikimackó: Nincs könyv a könyvtárban, amiből lehetne tanulni?
Mi az amit az érettségizőnek kőkemény pénzekért kell megtanítani?
egy igazi barom vagy mária 2016.08.11 22:55:03
@gellért mária: Akkor mondjuk kitalálhatnád, hogy mégis miről beszélsz.
Statisztikailag mindenki egyenlő. Az egyiktől elvárja az apja, hogy 20km-t biciklizzen télen is, és jó bizonyítványt hozzon haza. A másiktól elvárja az apja, hogy az óvóhelyen tanuljon.
A harmadiktól meg senki nem vár el semmit, és az egész környezetében mindenki segélyből vagy bűnözésből él. De persze az államtól van elvárva, hogy oldja meg, de ne kötelezzen senkit semmire, ne vegye ki otthonról.
egy igazi barom vagy mária 2016.08.13 15:10:33
@nu pagagyí:
Ennyi hülyeséget összeírni:
"Mi az, amiben léphettünk volna, de nem csináltunk semmit: a teljesség igénye nélkül:
alternatív energia, géntechnológia, elektronikus kormányzás, Bős-Nagymaros, vállalkozási feltételek javítása (adminisztráció csökkentése, stabil és egyszerű adórendszer, piacbővítés azaz a vállalkozási lehetőségek szaporítása, rugalmas oktatási rendszer, munkanélküliek képzése."

Ez mind szépen hangzik.

"helyette:
kényszermunka a munkanélkülieknek, ostoba és sematikus iskolarendszer: általános ismereteket nem adó segédmunkásképzők"

Te szegény hülye, ez szerinted egy és ugyanaz a pálya?
Azért nem fejlődik a géntechnológia, mert a munkanélküliek kényszermunkán vannak? :D Vagy a segédmunkásképzők elszippantják a tehetségeket az alternatív energiakutatástól?
A sport mindig is az egyik legkedveltebb propagandaeszköz volt a hatalom birtokosai számára, ám a magyar kormány az olimpia közvetítések alatt szokása szerint túltolta a biciklit. Olyan intenzitással kampányol ugyanis a legnépszerűbb sportágak versenyei alatt a kvótanépszavazás ügyében, hogy az már…..
egy igazi barom vagy mária 2016.08.13 00:29:47
@Weißkopf: Á, hát hogyne. Ez a napnál világosabb. Ha egy egykori tévés mondta, akkor az úgy van. Ja, még ő is csak úgy gondolja.
Hát persze, a közbeszerzésen vagy akármilyen elvégzett munkának a hasznának a 80%át csak úgy hipp hopp kiveszi az ember a cégből. Nincs se könyvelés, se hiány, se semmi. Ja, a cég sem megy csődbe.
Meg persze, mennyire értelmes dolog egy offshore számlán tartani valami irdatlan vagyont. Azért érdemes elszedni, hogy elásd valahova.

Nem érzed magad hülyének, hogy ilyenekben hiszel?