Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukucs

22 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat(IR)e! Megvilagosodas :D 2018.04.02 11:30:54
Ma reggel aprilis masodika van es szokasos modon a kolkok ordibalasara keltem. Visszaugrottam az agyba es raneztem a telefonomra, az ido 8:48at mutatott. Ebben gondolhatnatok hogy semmi kulonos es misztikus nincs, pedig ennel durvabban nem is indulhatott volna a reggel a tegnap esti megvilagosodasom…..
Szoval azt kb mindenki tudja hogy a tozsde az a hely ahol a nagyhal altalaban megeszi a kishalat, de ha a kishal eleg furge es nem akar tovabb nyujtozkodni mint ameddig a takaroja er akkor talan o is szakithat egy darabkat a jobol!!! Alljon itt ez a tortenet tanulsagkent mindenkinek hogy a kapzsisag…..
Hat(IR)e! Hol van az a regi nyar? 2016.02.24 01:53:01
Tehat probaltam ezt a kis kocsogot ravenni hogy menjunk hoszabb idore de egyeb aprocska halaszthatatlan dolgai miatt ez nem igen sikerult. Tudtuk ha belevagunk ebbe a par napba azt jol meg kell huzzuk!!! Ami ebbol sikerult: ahogy mondani szokas marcsak tortenelem!!! Meggyoztem Tomit mivel keves az…..
Hat(IR)e! Egy valora valt alom... 2015.04.12 05:16:54
Mindenki mas okbol hagyja ott Magyarorszagot de megis a legtobben nyilvan az anyagi okok miatt dontenek az emigralas mellett, remelven hogy par ev alatt osszeszedhetik magukat majd visszaterve kicsit rendezettebben ott folytathatjak ahol abbahagytak. Eppen ezert a legtobben nem is az alap problemat…..
Ket oka is van ennek a posztnak: Az egyik, hogy ma volt az elso munkanapom de az agyam csak ekorul a het korul kattog...a masik meg csak szimplan emlekezni akarok ra a kesobbiekben. Emlekeztek arra az erzesre amikor hazaerkeztek egy jolsikerult nyari taborozasbol, osztalykirandulasbol vagy sielesbol…..
Me and my wife came to this country to have our first child born here than settle down, see how we like it and decide for the rest. We love here, and that`s the only reason i`m actually going this far to try to address i hope quite a lot people with my thoughts and with my concerns. First in order…..
Hat(IR)e! Politika....mi mas? 2014.04.09 03:53:05
Honnan induljunk??? Nyilvan az elejetol... Szegeny emberekre raborult a nagy szabadsag es "akiknek volt egy kis eszuk" azok rogton megcsinaltak a szerencsejuket.... ez hogy "volt egy kis esze" ez ma Magyarorszagon meg mindig a szinonimaja a csalas szonak! Magyarorszag legfontosabb problemaja meg…..
Hat(IR)e! Nagyabaj.... 2014.03.28 02:33:31
Vegul is ha a sajat magam jellemfejlodeset pozitiv peldanak veszem es belatom azt, hogy ide rengeteg megallon keresztul vezetett az ut. akkor sajnos arra is ra kell hogy ebredjek, hogy ugyanez lejatszodhatott masokkal teljesen visszafele is....mintegy jellemleepulesbe kezdtek..... Vagyis inkabb arra…..
Nem birom ki azt, hogy ne legyen ebbol egy blogbejegyzes...meghozza egy utos, jo bejegyzes!! Mindossze 2 es fel naprol van szo, de annyi a gondolat, hogy erosen kell dolgoztassam a szurkeallomanyt!!! Felszallsz a gepre es mar itt az az erdekesseg. hogy nincs erdekesseg!!! Telefonon megnyitod az…..
Stukker Onlány 2013.03.18 20:42:56
   Ó te bűvös gomb, te egyszerű szerkezet - egy lélegzetnyi pillanat alatt - s a valóság máris elveszett! Windowst nyitottam a világra, bár a softverem még kicsit lassú, szaggat, belső magányomban ettől az ablakot nem verem hard. Nyugalom, nem vagyok egy rossz troll, az a…..
Kukucs 2014.02.11 00:30:25
Gondoltam ha meg emlekszem a jelszavamra irok ide par gondolatot...Ami manapsag a legjobban bosszant az az, hogy mennyi onzo, magamutogato enkozpontu embert termel ki es teremt ez a bator uj vilag. A kozossegi media valamint az okostelefonjaink segitsegevel mar olyan szinten tudjuk magunkat a…..
Hat(IR)e! Fate. 2013.01.08 16:00:00
This short story is a work of fiction. Names, characters, incidents and locations are the product of the author`s imagination. Any resemblance to actual people or events is by happenstance coincidental. So the story starts a long time ago(in a galaxy far far away...) in the middle of the big…..
Most neztem egy jo filmet, szerelmetes, egy irorol szol ugyhogy nekem is irni tamadt kedvem. Barcsak tudnek is   irni...vagyis tudok csak jo lenne ha masok szerint is ez lenne a helyzet.Ma ismet kimentem a csendes kikotobe utanna meg elmentem gombat szedni, talaltam vagy 10-15…..
Ma Írországba látogatunk, ahonnan Ravis azért írt (és vállalta az országfelelősi posztot), mert egyre több olyan magyarral találkozik, akik végső elkeseredésükben utolsó fillérjükből, vagy egyenesen kölcsönből érkeztek ki és ennek sokszor nem sikertörténet a…..
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
Kukucs 2012.10.27 22:20:07
Alljunk itt meg egy szora!!! Akkor en kimondom nyiltan, szarok a balettre meg a tancmuveszekre! es igen bunko vagyok, egy egyszeru csalados magyar ember aki csak egy "tehetsegtelen" szakacs. szarok a keresztenyekre is...egy dologban hiszek es az az hogy a csaladomnak tudjak enni adni es megfelelo megelhetesi korulmenyeket
(azt nem irom hogy joleti helyzetet) teremteni es ezt a sajat es kornyezetem erkolcsi normaihoz merten torvenyesen tegyem meg. ehhez hozza tartozik a meltanytalanul mar-mar nevetsegesen magas ado befizetese is...egyes emberek meg azon viatkoznak mikozben mingyart szetesik az orszag annyira szegenyek vagyunk, hogy a 100bol melyik tanccsoportnak adjunk belole meg, hogy ez a reszeg faszkalap mennyit kapott!!!! ahelyett, hogy korhazakat mentenenk meg meg megfizetnenk az orvosainkat, apoloinkat normalisan (vagy tanarokat,rendoroket tuzoltokat stb.). oszinten: elmegy a kurva annyaba mind...meg a joistent szereto onamido osszes demagog segfej is. majd az orvos amelyik nem tud enni adni a csaladjanak biztos fog orulni hogy a Marko 30 eve milyen kurva jol tancolt...meg mindenki mas is aki ehhez az orvoshoz viszi a gyereket!!! a masik meg az...csak azert mert valaki nem jart meg balett eloadason vagy nem a joisten szeretett gyermeke hatalmas tehetseggel megaldva, attol meg nem kevesebb senkinel...senki sem kevesebb a masiknal vagy tobb!!!! en pl szeretnem ha az en adom sportra vagy gyereketkeztetesre vagy miegyeb mas hasznos dologra menne...100 balett???? meg marko ivan??? gondolkozzunk mar el egy kicsit???
Subba CityMatiné vol.4.: The Recap 2012.08.27 10:42:53
City Matiné 04 from FLUX on Vimeo. A nyár bulisorozatának legjobban sikerült epizódja. Nem kérdés! ..
Kukucs 2012.08.28 04:52:04
Stukker Édentől keletre 2012.07.11 00:46:00
   Két héttel ezelőtti.    Vasárnap elutaztunk a közeli Mead-tóhoz, ami körülbelül 40 km-re van Vegastól. A Colorado folyót megakasztották a Hoover-gáttal és ezáltal alakult mesterséges tavon lehet különböző vizisportokat űzni. Mi Jet-skizni szerettünk volna, de a…..
Subba Kegyelemkettes: K2 2012.06.13 13:12:00
Örök kontent Zionunk, a nyomorult tumblresek ismét bizonyítékot szolgáltatnak arra az alapvető tézisre, miszerint aki jó tartalmat szolgáltat, még nem feltétlenül vicces a való életben. Geci kellemetlen, de azért nézzétek meg, ezt a zenekart imádják. Mármint nem húsz éve, ezek…..
Kukucs 2012.06.14 11:00:57
Holdkorong A titánok haragja 2012.06.14 05:43:00
Nézhetetlen.              ..
Holdkorong Act of Valor 2012.04.01 21:13:00
Aki fegyverpornót akar nézni, annak ajánlom bátran; a hangsúly a modern hadviselésen van, Navy SEALS-eseket kísérhetünk el bevetésekre. A háttértörténet minimális, szerintem annyi sem kellett volna, főleg a záró, öntökönnyalogatásos temetést tudtam volna hiányolni. Costa…..
Holdkorong Az Amazonas kincse 2012.03.18 08:32:00
Nézzétek meg, nagyon jó! :) A magyar cím valami nézhetetlen családi mozit sejtet, de nem! A Kincs, ami nincs, meg kis túlzással az Indiana Jones 1. jut róla eszembe. Dwayne Johnson a főszereplő (akit a Faster óta nagyon bírok), szóval az akciójelenetek kissé keményebbek. A…..
Kukucs 2012.03.23 11:57:22
Holdkorong Equilibrium 2012.03.10 08:29:00
Jól behatárolható előzményei vannak: a könyvégetős Fahrenheit 451 és persze az orwelli gondolatbűn és Nagy Testvér. Mégis imádom, mert jó. Bár disztópia, nem próbál nyomasztani. Akcióból többet is el tudtam volna viselni, a páros pisztolyra kitalált harcművészet  - gun…..
Holdkorong Tintin kalandjai 2012.03.12 03:55:00
A belga Hergé képregénysorozatából Spielberg elkészítette első moziját, és ha túléljük a borzalmas főcímet (A rémségek cirkuszáéra emlékeztet, csak az jó lett), igen kiválóan fogunk szórakozni. Tintin, az újságíró és foxija, Milou, nekivágnak, hogy felkutassák az…..
Kukucs 2012.03.19 23:21:55