Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G0lDeNb0Y

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
A San Francisco-i pályán nekem is feltűnt, hogy az úttesttel nem stimmel valami, de egyrészt elfelejtettem, valamit időbe úgysem fért volna már bele, úgyhogy örülök, hogy "Battlefieldstunter" elkészítette ezt a kis videót. Valamint látni, hogy a szőke fekete nő másutt…..
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
G0lDeNb0Y 2008.06.20 16:30:46
Üdv, szeretném megkérdezni, próbált-e már valaki írni az oldal* "készítőinek" ?
tbittrolff@aol.com ~ Sztem egy próbát megér, de vmelyik okos gyerek rájött, hogy sok lesz a negatív komment, így kitalálta, hogy rátenyerel a bill.-re, és meg is van a (nem létező) e-mail...
TBITT ROLFF ~ T-Bit Trol(2. L lemaradt) FF ~
5let még, hogy vajon mi lenne ennek az értelme?
* = omfg rofl...
G0lDeNb0Y 2008.06.20 16:30:47
Üdv, szeretném megkérdezni, próbált-e már valaki írni az oldal* "készítőinek" ?
tbittrolff@aol.com ~ Sztem egy próbát megér, de vmelyik okos gyerek rájött, hogy sok lesz a negatív komment, így kitalálta, hogy rátenyerel a bill.-re, és meg is van a (nem létező) e-mail...
TBITT ROLFF ~ T-Bit Trol(2. L lemaradt) FF ~
5let még, hogy vajon mi lenne ennek az értelme?
* = omfg rofl...
Gépelési hibák kellemetlenek, de emberek vagyunk. Előfordulnak az ilyenek. Én is jó párszor hülyeségeket pötyögök, de ez azért mégis más. Sajnos már nem ritka jelenségről van szó. Videóimban is jó pár ilyet bemutattam (pl órisái tankcsaták), sajnos a filmes DVD-knél is…..
Lennox megint alkotott Jobboldalt kinn van a link, amiről korábban beszéltem. Holnap majd mennek fel a százalékok, remélem a 100%-ig ..
Már volt a blogon kép erről az épületről, de Bende most egy olya képet küldött ahol két repülőgép halad a horogkereszt felé. Amúgy visszanéztem a régi képet és ott is látszik a "repülő", úgyhogy tuti ugyanarról a helyszinről van szó...
A következő videó annyira jó, hogy egyszerűen muszáj volt azonnal megosszam veletek! Szombati különkiadás következik. Aki ért angolul annak könnyű lesz, aki nem, annak meg most nem fogom lefordítani, mert lelövöm a poént ha valaki elolvassa. Köszönjük, Gonzi!..
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
G0lDeNb0Y 2008.04.05 20:56:07
Azt tudjuk, hogy a Mesterlövésznek csak egy igazi szinkronja van. A MAGYAR. A halálhörgések olyan fantasztikusak, hogy csodálkozom, hogy még nem indítottak "Legjobb játékszinkron" Oscart. De aki esetleg kiváncsi arra, hogy Stellának meg a Vadásznak milyen hangja van angolul…..
GTA sorozatra rossz szavunk nem lehet, attól függetlenül igen szórakoztató bugokat és fejeket prezentál. Az első emberke az Adidas modelliskolán végzett, mimikája lenyűgöző.Küldte: D Shadow Következő képet Bence küldte. A sapka szövege elmond mindent. Aztán jöjjön egy…..
Mindig örülök és megtisztel, ha ötletes és egyedi képeket küldtök nekem. Sokszor becsempészem egy-egy bejegyzés végére, de gondoltam most egy egészet szentelek nekik, mert nagyon klassz dolgokat küldött nekem Osi és cyBEER! Blog galériában van még több Ositól és még sok…..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.03.04 12:14:00
AndrewPuma82 küldött egy képkockát a mesterlövészből (mi másból?). Nem hiszem el, hogy ez nekem anno nem tűnt fel. Fel is nagyítottam.Kérdem én...Mi a fene akar ez a kép lenni? Olyan mintha a csávó fegyvert fogna a lányra.Miért van valós kép egy olyan játékban, amely egy rendes…..
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..
Sokan kérdezték már e-mailen, hogy most akkor melyik a legrosszabb játék? Mert videóim során, már többször is elmondtam ezt a jelzőt egy-egy játékra. Nos, az az igazság, hogy Wanted Guns "időkben" tényleg azt hittem, hogy ezt nem lehet alulmúlni (vagy felülmúlni, ahogy…..
Nem tőlem, hanem ahogy a harmadik videómban mondtam, a játék két fómanusa beszélt 5-6 percig. Ebből válogattam ki pár jelenetet, feliratoztam, de nem szóról szóra, hanem csak a lényeget. Illetve a végén a "speed ramp" alatt nem tudom mit értett, de igazából mindegy. ..
G0lDeNb0Y 2008.02.18 23:58:14
Azért én nemcsak jót röhögtem a videón, ahogy mindig szoktam csinálni, de egy picit el is szomorodtam.Valahogy fel nem bírom fogni ezt a játékot, hiszen kis odafigyeléssel, akár egy klasszikus, na jó ez egy kis túlzás, egy többször is végigvihető jó kis fps-t lehetett volna csinálni, amit a nagyon nagy többség (vagyis a mindenki :)) ismer, mint például a Far Cry.De EZ? Meséli, hogy milyen rengeteg munkát fektettek bele, de az eredmény valahol az Airborne Hero segge alatt van...Persze a jó pont jár, mert ezek a srácok legalább próbáltak valami jót aloktni. Az, hogy ebből aztán nagy hasalás lett a vége, az pech, de úgyy gondolom, hogy ha megkapták azt az igen negatív kritikát (márpedig biztos, hogy megkapták :)), akkor a következő játékukból még valami jó is kisülhetne. Például mondjuk egy elit amerikai harcos néhány (hangsúlyozom, NÉHÁNY, és NEM tökegyedül)társával egy rutinszerű járőrellenőrzésen harcba keveredik, ésatöbbi, ésatöbbi, rájön egy összeesküvéselméletre, közben például összeakadnak 1 (EGY DB) "hűdenagyonkörözünktégedarabcsávó"-val, kiszabdítunk 1-2 riportert, és megmentjük a világot, miközben 1 túszként többször is közelharcba keveredünk. Hát nem mennyivel jobb lenne valami hasonló mint ez az Amerika 11 Legjobban körözött emberesdi? A játékelemek nem különböznének, csak nem lennének túlerőltetve, hanem csak kellékként szolgálnának. Csak remélni tudom, hogy a következő játékuk jobb lesz (ennél mondjuk nem nehéz jobbat alkotni...) Mondjuk a legjobban körözött annyira keresett ember annyira csóró, hogy magányos nőket rabol ki, tök logikuis szerintem is...Persze szvsz a gépágyú a legjobb, ami gondolom akkumulátorral máködik (vagy ha nem, akkor levegőt eszik :D)...Aki meg ezt a játékot imádja, sűrgősen menjen el pszichiáterhez, vagy egy hóhérhoz, vag vegyen egy big rigs-et, és akkor nem veszélyes a környezetére ... (annyira...)
G0lDeNb0Y 2008.02.19 20:42:41
Az ötlet tényleg tetszetős, hogy a rosszPC ne csak pc-n legyen, de sztem szerencsétlen freddyD így is is mindent belead ebbe a blogosdiba. (jár is érte a grat :)) Nem tudom milyen lehet oldalat szerkeszteni, de pl pont most vesszük, és annyira azért nem tűnik könnyűnek, sőt, nehéznek is lehet nevezni, és még így is napi frissítés, és ahogy elnézem, állandó válaszolgatás, vagyis a blogosdi jó nagy részt kiharaphat szegény srác életéből (megértő csajod lehet freddyD...). Szóval szerintem aki szereti ezt az egész "rossz játékok humoros bemutatása" dolgot, az szvsz elégedjen is meg ennyivel, mert már így is nagy áldozat az, hogy mindennap pár óra munka a blogon, hogy az a néhány tíz-ezer emberke mindennap nevethessen egy kicsit :) Szóval thx freddyD, mert rosszpc-n én mindig nevetek egy jót, az egyetlen negatívum az oldalon az az, hogy az FG-s videók hatására letöltöttem a játékot (életem 2. legnagyobb hibája, azt hiszem x)) Ja amőgy videóalanynak tudnám ajánlani a "Kawasaki Fantasy Motocross Racing"-et, nekem már a címe is sokat sejtet (hasonló szintű játék lehet, mint a filmekben a Támadás a gyilkos harci robotok szigete ellen :D).Ha jól tudom 2001-es játék, és a ********-ban és a ** ****-ban is 15% körülre értékelték (vmi torrenten a feltöltő is azt írta, hogy a játék annyit ér, mint az elhasznált budipapír :D) Remélem hamar jön az új videó, addig is syobon-ozok egy kicsit :) ...
Ha már legnagyobb örömömre több helyen is fenn van azt interneten, nincs mit tenni... $$$$$..
G0lDeNb0Y 2007.12.30 00:56:11
Sikerült kis késéssel ugyan,de beszereztem ezt a hmmm... "játék"-nak csúfolt valamit beszerezni...Nem tudom észre vette-e valaki, de szerény véleményem szerint felháborító, hogy az egyetlen magyar csapat az "Budapest". Könyörgök, hát azért 1-nél kicsit több csapata van csodálatos(nak tűnő) fővrosunknak! De az is kicsit érdekes, hogy milyen meglepően erősek az olasz csapatok...(megnézném a készítők listáját, nem is cslódnék :D)DE,De...Én tudtam SPRINTELNI!KÉTFÉLEKÉPPEN IS!!!Az egiyk a "w"-betűs volt,ennek sajnos nem volt értelme,mert gyorsabb nem lettél, de az ellenfél igen, a másik az "s+w" de ezt csak akkor ha nem volt nálad a labda,mert ha igen,akkor elpasszolod...ami megint érdekes,az a tizenegy-lövés.Hiába próbálkoztam,idáig 1-etlen 1-et nem sikerült összehozni,b bezzeg a gépnek...ellövi léc alá,a kapus oda mozdul,a lövés ereje megyezik egy mezei pillangó sebességével és erejével...mi következik?hát persze, teljesen logikus, h átmegy a kapus tenyerén és gól..de például viszzalssításban olyat látok, h a gép ül a semmiben (rosszul sikerült olló-luft :)), az én játékosom meg térdig eltűnik a földben,és csal combtól látszik...persze a művészet csúcsa az egyik argentin játékostól (valahogy nagyon mendieta-ra emlékeztetett XD) az, hogy áll és néz a saját 16-osa felé az enyém vonaláról a kapus kihajítja megközelítőleg 60-65 cm magasságban ( a mozgástechnikája neki is érdekes...)erre az argentin csatár a térdhajlatával szó szerint bebombázza a ficka a sarokkapufával,de úgy, h sem a lába, sem a törzse nem mozdult el el 1 centit sem. Nem tudom, hogy hol tanulhatta ezt a technikát, biztos az edzője trükkje...De számtalan más elképesztően idegesítő hibával rendelkezik ez a játék. Tudom, h a blog hatásáram indneki ki akarja próbálni, de NE TEGYE! Ez a játék TÉNYLEG NAGYON ROSSZ! (érdekes,mert a mesterlövészt viszont csak ajánlani tudom...) De aki elég türelmes, keressen meg egy ősrégi ******** vagy ** **** újságot és keressem meg benne a football generation-t! Én elsőnek a szememet piszkálgattam, hogy hátha csak félrecsúszott a kontaktlencse, de NEM...70%! Mi van?!? Talán a nyomtatási hiba...DE az sem! Nézem a pozitívumokat, a leginkább a 3D-s közönség lett kiemelve, ez tényleg profi egy focijátékhoz képest (ld. FIFA-széria) de az megint érdekes, hogy egy mérkőzés alatt összesen 3 piros és 2 sárga lapot lehet ősszegyűjteni. Igazi élmény hard-on Brazília ellen tolni a Budapest-tel... Tehát, ahogy már mondtam,mondom megint. NE VEGYED MEG ezt a "játék"-ot, és NE TÖLTSD LE, nem ér ez annyi fáradtságot...ami szintén meglepő volt itt IS, hogy működik CD nélkül. Ez szerintem a játékszint jellemzése is, minél jobban védve van a másolástól, anál inkább minőségi...na csak ennyit akartam, kösz a figyelmet :D