Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webes

42 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Zárcsere - Az otthoni biztonság fontos számunkra   Új otthonba költözött? Kizárta magát a házból? Az Ajtoambulancia.hu gyors és megfizethető lakossági lakatos szolgáltatást kínál a főváros területén. Magasan képzett lakatosaink kinyithatják a zárt ajtókat, új kulcsokat adnak Önnek a zárcsere…..
Zárnyitási szolgáltatásunk magában foglalja a zár kinyitását, javítását és minden típusú zár felszerelését.   Készséggel állunk rendelkezésére, ha elvesztette kulcsait, vagy szerencsétlenül járt, hogy ellopták. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk ebben az iparágban, és tudjuk, hogy mi…..
Teljes körű zárszerviz hatékonyan, gyorsan Budapesten   Ne küzdjön otthona vagy irodájában biztonsági problémákkal. A zarszervizmester.hu cégnél minőségi zárszerviz szolgáltatásokat tudnak nyújtaniaÖnnek irodája és lakóingatlanja számára. Zárcserét kellene végrehajtani az új lakóingatlanában? A…..
Betörés utáni helyreállítás, zárcsere, zárjavítás     Bele gondolt már valaki, milyen nehéz a betörés utáni helyreállítás? Valószínűleg, akinek nem akadt gondja még ezzel, nem is veszi a fáradtságot, hogy rá gondoljon. Pedig ez is egy olyan kérdés, amivel érdemes foglalkozni. Betörés utáni…..
  Hevederzár szerelés és javítás   A hevederzár egy és kétszárnyú ajtóra továbbá garázsajtóra is bármilyen ajtóvastagság és falkialakítás esetén jól felszerelhető. Alapfelszereltségben Titán k1-es típusú fúrás védet betétet tartalmaz, de kívánság szerint más márkájú betéttel is szerelhető. A…..
    Zárjavítás és Zárcsere     Zárjavítás kérdésében érdemes a legjobb minőséget választani, hiszen legfőbb értékeink, otthonunk és családunk biztonsága múlhat rajta. Amennyiben bármilyen rendellenességet észlel az ajtózárral kapcsolatban, vegye igénybe…..
  Zárnyitás         Szolgáltatásunk arra épül ha kedves ügyfeleink nem tudnak bejutni a lakásukba, elhagyta, ellopták vagy elromlott a zár. Zárnyitás szolgáltatásunk ezekre a problémákra nyújt megoldást. Zárnyitás roncsolás mentesen. Rohanó világunkban…..
Szakik a neten Zárcsere pesten 2015.07.10 10:24:37
  Zárcsere     A zárcsere manapság mindennapos dolog, hiszen a közbiztonság a legnagyobb figyelmet követeli meg a lakosság részéről. Amennyiben felmerül Önben, hogy nem elég biztonságos a zár, esetleg másnak is lehet kulcsa a lakásához, akkor egyértelműen a zárcsere a…..
  Ajtónyitás     Sokan azt gondolják, hogy kinyitni egy becsapódott ajtót, kiszedni a zárból egy beletört kulcsot, nem nehéz annak, aki zárszereléssel foglalkozik. Az ajtónyitás nem számít egyszerű lakatos munkának! Speciális eszközöket és kifinomult szaktudást…..
Takarítás Budapest egész területét alacsony áron, de minőségi munkavégzéssel.  Válassza takarítás Budapest elvégzésére takarító cégünket, akár irodatakarítás, akár lakástakarításról van is szó. Takarítás Budapesten elvégzése magasan képzet takarító csapattal.…..
Szakik a neten Zárszerelés 2015.07.09 23:49:03
  Zárszerelés       Zárszerelés szolgáltatásra szükség lehet új lakás, új ajtó, bármilyen új ingatlan esetén, ám nem ez az egyedüli esemény, mely szükségessé teheti a zárszerelést. Főként egy-két évtizeddel ezelőtt volt gyakori olyan típusú bejárati ajtókat…..
Szakik a neten Zárszerviz 2015.07.09 23:16:11
   Zárszerviz   Ki ne zárta volna már ki magát a lakásból, ilyen vagy olyan okok miatt? Csak leugrik a boltba, kidobja a szemetet, vagy éppen meglocsolja a folyosón a virágokat. Elég egy erősebb fuvallat, és már nem is tud visszajutni a lakásba... Nincs is annál bosszantóbb,…..
  Vízszerelés gyorsan       A vízszerelés számos műveletet foglal magába, ezek közül az egyik a bojlerek vízkőmentesítése. Gyakran megfeledkezünk arról, hogy a bojlerek szinte kivétel nélkül a vízkő miatt hibásodnak meg. Ezen a problémán csak a rendszeres…..
  Lakástakarítás Budapesten Akciós áron   Takarító szolgálatat minőségi, alapos, precíz munkát nyújt minden megrendelő részére. Lakástakarítás, ablakpucolás, szőnyeg tisztítás mindenki számára elérhető Budapest egész részén. Továbbá vállalunk Budapest…..
    Lakásfelújítás, kőműves munkák szükség esetén   A megfelelően elvégzett kőműves munkák nélkülözhetetlen elemei a lakóingatlanok építésének és felújításának. Ezeket a munkálatokat csakis szakképzett és megfelelő referenciákkal rendelkező vállalkozókkal…..
    Ha zárcsere válik esedékessé!   Ma már mindenki szinte megpróbál spórolni ahol csak tud, de vigyázzon nehogy a spórolás a biztonsága rovására menjen! A zárcsere esetén spórolás nem lehetséges, mert egy óvatlan pillanatban megtörténhet a probléma és bejutna…..
  S.o.s zárnyitás életet menthet!   Ajtónyitás, zárnyitással lehet házilag is próbálkozni, de ha nem ért hozzá az ember, akkor valójában csak a szerencsében reménykedhet. A zárnyitás, ajtó kinyitása a zárbetét rongálása nélkül is lehetséges amennyiben olyan szakembert…..
  Zárnyitás profi szakemberek segítségével   Egy nem megfelelően végzett zárnyitás során deformálódhat a zárszerkezet, megsérülhet a zárbetét, az ajtó és az ajtótok is. Ezek plusz költséget, időveszteséget és természetesen bosszúságot okozhatnak. Ennek…..
  Zárcsere számos okai   Zárcsere számos okból kifolyólag sor kerülhet. A gyakrabban házak, lakások bejárati ajtaján a zárát cseréltetik le tulajdonosaik, albérlők vagy azért, mert elhagyták a hozzá való kulcsot, vagy mert olyan illető is rendelkezik kulccsal az adott…..
  Zárnyitás szakszerű eszközökkel   Vannak olyan szituácíók, amikor fontos, hogy ne veszítsük el a fejünket. Katasztrófahelyzetek, Személyi sérülések során szokták általában ezt említeni. Nos, a mi esetünk egy kisebb balesetnek is felért az én olvasatomban. Az történt,…..
  Ablaktisztítás olcsón   Mai világban még mindig kevesen tudják, hogy a házimunkákat ugyan úgy ki tudjuk adni másnak mint bármilyen más szerelőt igénylő feladatokat. Ablaktisztítás, konyhatakarítás, de akár a teljes lakás takarítását is. Miért ne élvezhetné mindig a…..
  Felújítás utáni nagytakarítás!   Ha önnek is ép most fejeződtek be a felújítási folyamatok, akkor nagyon jól látja milyen sok kosz és mocsok maradt az épületben. Ennek az eltakarítása bizony nem kis feladat. De önnek van aki segítsen!…..
  Ajtónyitás ha nincs meg a kulcs!   Ha esetleg elveszítette a lakáskulcsát vagy az a sajnálatos eset történt, hogy kilopták a táskájából akkor sem kell pánikba esni, mert van aki beengedi önt az otthonába! Ajtónyitást lehet kulccsal és kulcs nélkül is végezni. Amennyiben…..
  Legyen eléggé igényes ha zárszerviz problémája akadna!   Lakásfelújításnál, lakásvásárlásnál sokszor előfordul, hogy az ember alaposan és gondosan kiválasztja a szép és nem egy olcsó bejárati ajtót, és a zárral már nem is foglalkozik, nem is érdekli, hogy milyen…..
  Épülettakarítás   Épület takarítás általában akkor nagyon fontos, ha felújítás, átalakítás vagy ép építkezés volt. Ilyen esetekben nem csak egy szobát vagy konyhát kell kitakarítani hanem az egész épületet. Ne feledje ránk mindig számíthat ha épület takarítás…..