Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miklós Edelényi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Botka László, Szeged polgármestere felkészült arra, hogy Orbán Viktor szokásához híven megnyitó beszédében kissé átírja a történelmet, amikor felavatja a helyi lézerközpont (ELI) épületét. A keddi megnyitó előtt egy nappal ugyanis sajtótájékoztatón elevenítette fel az uniós projekt 10 éves…..
Miklós Edelényi 2017.05.25 09:30:02
@SuperTölgy: nyelved mint a Tölgy savas és szaros
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Mt! Év elején felvettek egy budapesti céghez, közel fél év álláskeresés után minden feltételt elfogadtam, nem akartam tovább keresni. A 3 hónapos próbaidő április közepén járt le, természetesen addig semmilyen…..
A Fidesz és személyesen Orbán Viktor körülbelül annyira szeretne népszavazást az olimpiáról, mint Habony Árpád egy Tesco gazdaságos öltönyt. Az, hogy nem ágálnak ellene hangosan, még nem azt jelenti, hogy nincs kész terv a kezdeményezés elgáncsolására...
Nyakunkon a választási kampány, Orbán elkezdte a hízelgést a legaktívabb választói rétegnek: a nyugdíjasoknak. Bevált recepten ne változtass: 2014-ben a rezsihazugsággal simán repetázni tudott, most megint arra készül: némi odavetett alamizsnáért cserébe megúszhatja az elszámoltatást az elmúlt 8 év…..
Igazság vagy gazság amit a demokrácia leple alatt művelünk saját magunkkal. Megalkottunk egy jogállamot a saját biztonságunk érdekében, ahol pont saját magunkat megvédeni nincsen jogunk. Egy év, két év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélte a II-III. kerületi bíróság kedden nem jogerősen azt a…..
Miklós Edelényi 2016.05.11 19:55:53
@Thoreau: véletlenül az üldözött a többi u. azBENAFO EGYÜTT VAGYUNK!!!