Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MasterDwalin

170 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MasterDwalin 2017.03.04 23:16:11
@Mortel.:
Üdv!
Hobbi késsel vágtam bele a mintát a talp felületébe. Többször is átmentem rajta, hogy kellően mély legyen, aztán szürke drybrush-t kapott, egy jó adag Nuln Oil bemosót, majd még egy enyhe szürke drybrush-t. És ennyi. :)
 ..
MasterDwalin 2017.02.07 19:20:55
@Petrow: Mindenképpen viszem őket magammal, ha felétek járok! ;)
 ..
MasterDwalin 2016.10.14 23:48:24
@Sándor Kaba Sarkadi:
Örülök, hogy tetszett! :)
Igen ez a festmény volt a pólómon! Kedvenc fantasy-scifi művészem, Paul Bonner egyik legjobb munkája!
 ..
MasterDwalin 2016.08.26 17:30:43
@Petrow: Jó játék volt bizony! :)
Kicsit több mint két éve kerültem be a terepasztalos-makettezős világba. Ismerősi köröm egy része elég furcsán fogadta, jobbnál jobb kérdéseket tett fel nekem. Ezek közül írok le párat. [Mivel a listás posztok minenhol vonzzák a látogatókat, megnézzük itt is működik-e?] 1. És mi a jó…..
MasterDwalin 2016.05.04 23:39:34
@Ghulk:

Üdv!
Nem, én azt írtam, alap esetben Advance során egy fordulásod van, Nimble esetén ez kettő, az extra fordulás miatt.
Idén is sikerült eljutnom a hobbi legnagyobb szabású rendezvényére, jelentem gőzerővel dübörgünk. 5000 db jegy kelt el elővételben, szerény becslések szerint is félmillió font körüli forgalmat bonyolítanak le a kereskedők ezen a napon, de van aki szerint megvan az egy kerek millió is. Zajlik a…..
"A céltalan elme sötét helyeken kóborol".... Mi pedig a szintén sötét Imperium-ban!..
MasterDwalin 2015.12.15 10:12:42
@Sándor Kaba Sarkadi:
Köszönöm Kaba!
Természetesen az írásaidat szívesen látom a blogon! ;)
Mark Hamill egy jótékonysági akció ürügyén rohamosztagos gúnyába bújva sétálgat a Hollywood Boulevard-on. A Luke Skywalker-t alakító színész teljesítménye már csak azért is kiemelkedő korosztályából, mert mindeközben Harrison Ford csak Skype-on tud trollkodni. A Blog…..
     Kedves Olvasóim!   Az Asztropata Blog költözik! Mostantól a cikkeimet a HammerTime Cafe blogján olvashatjátok! Ez nem azt jelenti, hogy a blogom megszűnne, egyszerűen csak máshol jelenik majd meg amit írok! A HammerTime Blogon folytatom azt, amit itt, egy évvel ezelőtt…..
 ..
MasterDwalin 2015.11.16 22:44:54
@HPetyo: A Warzone egyik gyengéje (szerintem), hogy az új kiadásnak nincs elég látványos artwork-je.
Amik itt be lettek illesztve, mind a '90-es évekből származnak, még az eredeti Warzone játékból.
Mondjuk én szeretem őket :) Főleg a Paul Bonner és Paolo Parente által rajzoltakat.
Nemrégiben landolt a neten ez a kép, amit egy Ausztrál GW bolt postolt ki a Facebook oldalára. A kép fennen hirdeti, hogy a GW újraalapította a Specialist Design Studio-ját, és ennek hála visszatérhetnek a jövőben olyan régi címek, mint a Blood Bowl, a Necromunda, az Epic:…..
A Főnixcsarnok csapata megkért, hogy én közvetítsek nektek a nagy hírről! A Főnixcsarnok wargame bolt és hazai GW disztribútor, valamint a Tuan Könyvkiadó együttes munkájának hála, a Black Library regények újra megjelenhetnek magyarul! A pályázatukat elfogadták, a papírokat…..
    Az idei év talán legjobban várt pletykája, amiben sokáig én is erősen kételkedtem, végül igaznak bizonyult! A Games Workshop most már hivatalosan is beszáll a 30k-ba, a saját, műanyag készleteivel! November 7-én kerül majd fel a GW pre-order szekciójába a Betrayal at…..
Pont a minap nézegettem az új Tau megjelenések képeit, és feltűnt, hogy az új Tau Codex borítója megegyezik a jelenlegivel. Nos, egy mai pletyka elárulta, ez nem lustaságból van így... Egy White Dwarf kép tanulsága szerint, a Tauk nem kapnak teljesen újraírt Codexet! Amiben az…..
Mivel a D21-es Bázis Wargame Klub tagja vagyok, és egyben a HammerTime Klub tagja is leszek, szeretném veletek itt is megosztani, Liszka Gergely kolléga üzenetét!   "Örömmel jelentjük be, hogy október 30.-án HammerTime Cafe megnyitja kapuit! A HammerTime Cafe egy wargame-bolt, -klub,…..