Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sara

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Színes Ötletek Kukatuning 2012.05.29 11:13:00
Kukáztam egy szerethető és megvalósítható ötletet egy nemkívánatos családtag kipofozásához. Büdös, sokszor koszos és mire jön a szemeteskocsi, már jó nehéz is, mégis nélkülözhetetlen.  Az utcánkban péntekenként - amikor kiráncigáljuk a járda szélére - a szokásos kép…..
Sara 2012.05.29 22:01:54
A nagyobbacska kertekben rengeteg a munka, már az is tekintélyes feladat, hogy a teendők fontossági sorrendjét felállítsuk. A napokban mindenképpen idők kell szakítani az örökzöld tűlevelűek, tuják metszésére, de csak akkor, ha feltétlen szükséges.Az egészséges tujákból…..
Végre sikerült feltölteni a videót a kabuli kórházlátogatásunkról, az előző posztban találjátok, amiből az is kiderül persze, hogy épségben visszatértünk. Holnap újra jelentkezem, készül már a friss bejegyzés a kabuli vendégház lila szobájában:) ..
Most már mindjárt felszáll a gépem, holnap hajnalban már Afganisztánban leszek, de előtte még beszaladtam a tévébe, elbúcsúzni a kollégáktól. Gundival és Ákossal is összefutottam, aminek azért örültem, mert nosztalgiáztunk egy kicsit, felidéztük közös nyári dél-afrikai…..
Az ősz egy szeptember végi viharos éjszakával kezdődött. Másnapra esőfelhők is gyűltek, és épp mire megjöttek a vendégeink, megérkezett a rendszeres csapadék is, melyből majdnem minden napra jutott nekik. Algéria az esősebb arcát mutatta ismét az idelátogatóknak. A meleg…..
Amint arról néhány napja beszámoltam, sikerült összehozni egy intenzív elsősegély képzést a blog olvasóinak, de a hatékony foglalkozás miatt azt kérték az előadók, hogy a létszámot húzzuk meg 20 főnél. Ennél jóval többen jeleztétek, hogy érdekelne titeket a dolog, ezért…..
Tegnap arról volt szó, mekkora bunkóság belerúgni abba az autóba, amelyik nem adja meg kanyarodáskor az elsőbbséget a gyalogosnak. A kommentek számát nézve a téma alaposan megmozgatta a blog olvasótáborát, úgyhogy következzen egy alapjaiban hasonló, de sokkal vitathatóbb…..
Sara 2010.08.07 20:37:08
...@Shinnotenshi: használt étolaj is megteszi :) ... sokáig gondolkozhat utána! Azóta ki tudunk lépni a kertből úgy hogy nem a motorháztetőn kell átmászni!
Kambodzsa szívében a dzsungel mélye rejt egy helyet, mely egykoron a világ legfejlettebb városának adott otthont.  A Khmer Birodalom uralta 9. és a 15. század között Délkelet-Ázsia nagy részét, Burmától Vietnámig. A birodalom központja Angkor, nevének jelentése: főváros.…..
Nem hiszem, hogy nagyon csak a címben szereplő környékre volna jellemző az, amit Riska énekelt meg idegességében, ahol van kerékpáros is meg egyirányú utca is, ott előbb vagy utóbb összefut az ember olyan elvetemültekkel, mint a mai 2in1 történet kétkerekű szereplői. Komolyan…..
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
Algír legrégebbi városrésze, a Kasbah középen ketté van szelve. A franciák jobbnak láttak utat nyitni benne - így is eléggé nehezen tudták ellenőrzésük alatt tartani azt a városrészt, ahonnan minden lázongás meg összeesküvés indult. Kocsival képtelenség közlekedni…..
Hogyha El Mouradiából az Avenue Soujdani Boudjemaa-n a Hotel El Djezair előtt élesen jobbra fordulunk, és nem megyünk tovább egyenesen lefele az Avenue Franklin Roosevelten, majd egészen le a Didouche Mouradig és a főpostáig, akkor a Boulevard des Martyrson haladva egyik pillanatról…..
Annak idején, emlékszem, még általános iskolában, játékbabákon okították nekünk a babaetetés, pelenkázás, büfiztetés csínját-bínját. Jó előre felkészítettek, az igaz, a nagy vigyorgások emléke még élénk bennem, a pelenkázást azonban már kénytelen voltam újra…..
Sara 2010.02.01 11:38:08
Melyik kisfiúnak ne lenne álma - feltéve, hogy úgy odavan a dínókért, mint az én unokaöcsém -, hogy egy dínó szájában aludjon. Rémísztő és egyben jópofa, én semmiképpen nem látnám viszont szívesen nap mint nap a gyerekszobában, de nekem nincs is fiam, úgyhogy ezzel…..
Kerületi lakosok kezdeményezése indult, mellyel a kerületi vezetés kereste meg a fővárost. Lényege, hogy a parkolási díj fizetésének kezdete fél 9-től kezdődjön a jelenlegi 8 óra helyett. Az indok; sok bölcsöde, óvoda és iskola található az övezetben, ahová sokan autóval…..
A Mismish Studio gyerekeknek készült képei színesek, ötletesek, a rajtuk felvonultatott állatfigurák számomra - az éles kontúrok ellenére is - elmosódó álomvillanásszerűek. A magányosan álló alakok báját az esetlegességük adja, az, hogy - megtévesztő módon - valamiféle…..
Úgy tűnik, hogy ma motoros vs. autós napot tartunk, mert megint egy ilyen következik, ezúttal autópályáról. Emberünk naívan azt gondolta, egy rendőrautó soha nem kapja el. Nem jött be neki. Vic torio egy korábbi levelében pont a rendőri jelenlétet hiányolta, hát tessék. A sok…..
autózz! Gnóm törpe támadt nekem 2009.06.22 16:54:00
Döme alábbi sztorija ismét ékes példája annak, hogy a sztereotípiáknak igenis van alapjuk. Emberünk úgy tűnik, tapadós közlekedési stílusával próbálja ellensúlyozni aprócska méretét. Ti mit gondoltok? Tényleg vannak olyanok, akik így élik ki mindennapi…..
Szép hosszú neve van a kedvenc versenyemnek, ami juni 7-én volt Bécsben. Próbálom majd jól lerövidíteni a bennem felgyülemlett dicséretáradatot a versennyel kapcsolatban, remélem nem fog halál uncsi és ömlengős lenni a post. :D Ott futok ni :D ( 4-es szám)  Valahol ott…..
Sara 2009.06.21 23:13:49
Lusta vagyok és kényelmes, főként ezért járok autóval. A VRaptor által is dokumentált helyzetek azonban már engem is bosszantanak, egyszerűen nem hiszem el, hogy olyan marha fárasztó néhánytíz métert sétálni egy szabályos parkolóhelytől a boltig... Egyszer már megjelent egy…..
Nincs is annál bosszantóbb, mint mikor az embert már a szabályos közlekedésben is megakadályozzák, és ráadásul mindezt egy majdnem töküres autópályán. István egy korábbi szorizhoz hasonlatos történetét osztotta meg velünk. A kék Astra-sok között netán valami furcsa kerge…..
Sara 2009.05.13 18:35:32
@Tornado86: ... így halt meg 1 hete egy motoros, hogy a belsőbe ráfékeztek a második inkább jobbra rántott mint hogy belemenjen és a szabályosan közlekedő motorost ledarálta!!!!
:(
Amikor Ferenc történetét elkezdtem olvasni, felkiáltottam magamban - ezt mindenki képzelje maga elé -, hogy na, megint egy hülye BMW-s. Aztán jött a fordulat, mindenki értékelje át a pozitív és negatív előítéleteit. Az eset április 25-én reggel 9:50 körül történt velem az…..
Régen volt már mozgássérült gigaposzt, azóta azért potyogtak be a témába passzoló fotók a tahóságot és intoleranciát elutasító olvasóinktól, íme ezekből egy kisebb válogatás, Gáborral kezdve. Kedd, Budaörs, stílusos parkolás. Aztán itt van Jibberish fotója, úgy…..
Sara 2009.04.17 10:37:36
hummer-es cége: www.bz-dt.com/ szegény!!!!! nagy hangerőtől már károsodott az agya - vagy a helye, tehát jogosan parkol ott!!!!! :))
Sara 2009.04.17 10:55:07
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: ... szívemből szólsz!!! :)