Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halaszlo

10 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
halaszlo 2015.07.10 14:07:15
Chris Evans váltja Jeremy Clarksont a Top Gearben, jelentette be a BBC. Az arcok teljesen kicserélődnek, mert Clarkson kirúgása után James May és Richard Hammond is otthagyta a világ egyik legnépszerűbb autós műsorát. A vezető producer, Andy Wilman is felmondott áprilisban. Evans…..
halaszlo 2015.06.17 16:31:24
#485 Az isiben, kémia órákon általában a vasnál (26. elem a 120-ból) elfogy a lendület, az utána következő elemek pedig kb. annyira ismertek, mint tetszőleges magyar kormányban az oktatási ombudsman. Azok a telepi vagányok, akik a biciklitárolóban szopatják a karika fülbevalós…..
halaszlo 2015.04.29 11:30:49
@keményen drogozó kisember:
Nekem spec. tetszett. Meg ez a tetkós, bördzsekis Eistein is.
Régen volt már toplista, és igazából a mostaninak sincs semmi aktualitása (ha csak az nem, hogy éppen C64-játékzenéket hallgattam egy cikk írása közben). Szóval jöjjön a legjobb Commodore 64-es játékzenék 10-es toplistája - nyilván szerintem, aztán kommentekbe jöhetnek…..
halaszlo 2015.02.19 16:04:42
@killerb33:
Ha tényleg Te vagy a Teo T. akkor gratula! Ezek nagyon fasza remixek. Hallgatom is! :)
Middleton-by-Youlgreave talán az angliai Peak District Nemzeti Park festői kis falvai közül is a legszebb. Se egy kocsma, se egy postahivatal, de még egy vegyesbolt sem töri meg a rusztikus idillt itt Bakewell község közelében. Az egész falu csak egy templomból és néhány, több száz éves…..
A Blackhat kapcsán a múltkor arról elmélkedtünk, vajon mennyire élethűen mutatta be az informatikai incidenseket, veszélyeket, eseményeket, kockázatokat, miközben a film kapott hideget és meleget is a kritikusoktól. Tekintsünk most vissza az időben, és vegyük sorba a GoExplore.Net…..
A Television Critics Association rendezvényén a Showtime igazgatója, David Nevins mellé felsétált Kyle Maclachlan és azt mondta, hogy mintha neked egy istenverte jó kávéra lenne szükséged, és gondolom hirtelen mindenkinek kollektív orgazmusa volt, mert ez azt jelentette, hogy Cooper…..
halaszlo 2015.01.13 08:47:01
@cukkmukk: Erre mondják, hogy ízlések és pofonok. Szerintem meg nagyon jó volt és vannak még páran rajtam kívül, akik így gondolják.
Barczi "Blumi" Imre, Bellay Szilvi, valamint Gazda Albert és Uj Péter munkájának révén az Origo végre szakít az Index dizájn majmolásával (btw, érdekes, hogy ezt pont exindexesek lépik meg), és egy szerintem nagyon klassz és jól felépített, friss site-tal értelmezik újra a…..
Szakított a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval, és lemondott az Újkorcsoportban betöltött ügyvivői posztjáról is Polgár Dóra - járt körbe a ropogós Népszabadság a Képviselő Funky szerkesztőségében, a sokat látott, füstös pulóveres öreg rókák pedig…..
halaszlo 2012.02.09 16:22:24
Legutóbb a Total Eclipse-et szavaztátok meg, ami teljesen megérdemelten kerül a rovatba, viszont nem lehet róla úgy írni, hogy ne említenénk meg a Drillert és a Dark Side-ot. Ezek a játékok ugyanis ugyanazt a Freescape nevű motort használták, ami korábban nem látott 3D élményt…..
halaszlo 2011.10.14 13:29:12
@algi:
Ajánlom figyelmedbe a PC-s TE remake kipróbálását. Én mostanában azzal játszottam és hangulatában megvan benne minden, ami a régiben, csak mai grafikával. Na jó, tegnapival. :) De akkor is jó.
 A Mai Manó Házzal karöltve, kíváncsiak voltunk, hogy szerintetek, fotósok szerint, mi jellemzi a harmadik évezredben Magyarország fővárosának mindennapjait. Ezerötszáznál is több pályamunka érkezett, így a a zsűrinknek több időre volt szüksége a döntéshez, de a Magyar…..
Megbecsültem januárban, aztán újra megbecsültem júniusban. Múlt héten pedig megjött a levél a manyuptól a tényleges adattal. Nézd csak, ez több, mint amit vártam, de jó! Én legutóbb 5201 fabatkát tippeltem (a fabatka-forint árfolyamot fedje továbbra is jótékony homály...),…..
A Délmagyar címlapján vezércikként jelent meg, hogy a biciklisek milyen nagyon szabálytalanok, bizony. Példa erre a Dugonics tér, ahol a biciklisek 70%-a szabálytalan volt, mert a zebrán tekert át. Az újságírónak csak az nem tűnt föl, hogy szabályos lehetőség nincs a…..
halaszlo 2011.08.15 09:43:47
@holex: Még jó, hogy nem mindenki így gondolkodik, mert akkor mindenki kamionnal járna.
halaszlo 2011.08.15 09:53:38
@qwertzu: Gondolom, Te mint KRESZ-t ismerő ember, mindig betartod a sebességkorlátokat, soha nem parkolsz szabálytalanul és soha nem fordultál meg olyan helyen, ahol nem szabad? Mert akkor szmokingot veszek és elénekelek neked egy sanzont.
A Geometrix Design stúdió két alapítója, Michael Miroshkin és Elen Miroshkina az orosz főváros egyik legfelkapottabb belsőépítész-stylist párosa. Munkáik során előszeretettel használják a legújabb nemzetközi trendeket követő high end anyagokat és kiegészítőket, mint például a 3D tapéták, rafinált…..
A Mercedes-Benz, a BMW és az Audi is új kerékpár-kollekcióval állt elő az elmúlt hetekben. A németek kétharmada rendszeresen biciklizik, az autógyártók ráébredtek, hogy a kocsik mellett jó üzletet lehet a márkás kerékpár. Szinte egyszerre dobta piacra a három német autógyár…..
halaszlo 2011.05.24 08:52:05
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
És még mindig demake: a Pixel Force nevű egyszemélyes fejlesztőcsapat (valójában egy Eric Ruth nevű zseni) már javában készíti a Halo 8-bites mutációját. Pixel Force korábban már hallatott magáról a Left 4 Dead és a DJ Hero régigrafikás, régizenés változataival, és nemcsak…..
halaszlo 2010.12.28 09:18:17
@halaszlo:
Kíváncsi vagyok, mit szóltak volna a boltban, hogy: Jó napot, egy C64-et kérek Halo pack-al.
Olvasgatom a blogokat, és azt látom, hogy többen már annyira nem bíznak a kormányban, hogy külföldön akarnak bankszámlát nyitni, "menekíteni" akarják a pénzüket. Hiába, a magánnyugdíjpénztárak pénzének "államosítása" meg az öt évre visszamenőleges 98%-os különadó…..
halaszlo 2010.12.08 15:19:09
@Kulics:
Márpedig ha az államtól nem kapnál pénzt, akkor a 25% mnyp-t is a hajadra kenhetnéd.
Az államtól akkor nem kapnál, ha államcsőd lenne "akkómegmáúgyismindegy". Az mnyp-k csődje még mindig esélyesebb.
Egy év elteltével az openeurope.org.uk ismét kiadott egy 50-es listát a leghülyébb EU-s projektekről."„Olyan programokat szúrtunk ki, amelyek nyilvánvalóan pazarlók, és egyáltalán nem szolgálnak uniós fejlesztési célokat, még a válság és a megszorítások…..
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
  Volt ugye a nagy sikert aratott meztelen nőkkel felturbózott lakáshirdetés, amelyben bájos hölgyek pózoltak a fürdőben - igaz csak utólag voltak odafabrikálva, nem is tökéletesen. Na de itt van ez a remek, kibérelhető testvérhegyi házrész, amelynek kádjában egy hús-vér…..