Regisztráció Blogot indítok
Adatok
no-nocomment

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt munkahelyi terror.   Évek óta olvasója vagyok a blognak, de nem gondoltam, hogy egyszer majd én is fogok ide írni. Aztán beütött majd egy éve krach és olyan magas szintű megalázásban volt részem amit még a leghalálosabb ellenségemnek sem kívánok. Most 1 év után…..
no-nocomment 2015.02.05 07:03:01
@Ssipak: egy pofonért ami után elesik és a könyökét is meg üti, max pénzbünti.
no-nocomment 2015.02.05 07:25:11
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Ez a Nőt megütni bűn! -hülyeség! Egy "nő " csak azért mert nő ne használja ki ezt a közvélekedést! Ha visszaél azzal hogy nő, és felnyomja az agyamat, úgy mint egy pasi, ugyan azt érdemli mint egy pasi-pofánvágom! Elvégre Ők harcolnak az egyenlő bánásmódért! Hát viseljék el az egyenlő bánásmódot mindenben. Ez most off volt ,bocs!
Amiért sikerült megdupláznia a pártjai számát, és a Jobbik mellé megszereznie a Fideszt is. Orbánról és társaságáról teljesen nyilvánvalóvá vált az utóbbi hónapokban, hogy mindössze háromféle döntésre képes: korrupt döntésre, ostoba döntésre, és szerencsésebb…..
no-nocomment 2015.01.18 21:50:30
@yotta: ha ráérsz, számolj utána a fidesz vezetésében hány egykori "kommunista gyilkos" van most.
Sok egyéb mellett azért jó totalcaros újságírónak lenni, mert az ember postaládájában olykor egészen képtelen levelek landolnak, s jó részük mögött valódi sztorik húzódnak. Itt van például egy vasárnapi üzenet a „valaki mentse meg” tárggyal, amit Hanusz Ákostól…..
no-nocomment 2014.12.03 01:39:17
@AngaMaz:Ha a V6-os valóban a Kraz V8-asának a rövidített változata, akkor érthető hogy kicserélték.Én sokat mentem 255-ös Krazzal, és később 344-es Csepellel, aminek meg a faros motorja van megrövidítve.A téli indítás a Kraz közv. bef. Dízellel álom volt a Csepelhez képest, amit ha -15 nél hidegebb van, rendesen kellett izzítani. A V8 pedig pöccre( szó szerint)indult még -20 ban is.30-35 évvel ezelőtt még voltak ilyen hidegek MO-n. ,ami hetekig tartott.
A SZU.-ban ez nem egy elhanyagolható tul. volt.
A minap egy Androidos szupertelefonról adtunk hírt. Alaposan fellelkesedtetek a témát illetően, jött is hozzászólás rendesen. Az egyik viszont... finoman szólva kivágta nálam a biztosítékot. Kérdőn bámultam magam elé, s csak néztem ki a fejemből. Természetesen, az egy dolog,…..
Nagy Gergő Zoltánnal alig pár hónapja ismerkedtem csak meg, aztán úgy alakult, hogy pár hétre szinte összenőttünk. Ő lett ugyanis a Brutális Kémia sorozat szakértője és ez - kombinálva meglehetős kíváncsiságával - azt eredményezte, hogy meglehetősen maró, hangos és…..
no-nocomment 2014.11.09 22:08:48
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Mint fent írtam, a kémiai képletet ismerem én is.De az ELMÉLET!Papíron mutat jól! Mi a gar. arra,(semmi, mert gyakorlatban lehetetlen)hogy annyi hidrogén ég el, amennyit nyertél a víz bontásával?Nem csak a tökéletlen égésről beszélek hanem a tömítetlenségekből, javítási technológiai hiányosságokból adódó elillanásokra, stb.
És már kevesebb is a víz!(tudom, és-el nem...)
no-nocomment 2014.11.09 21:34:44
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Még kiegészítésként:talán nem elég figyelmesen olvastad el a beírásom, én konkrétan a víz felbontásáról beszélek. Az, hogy szabad hidrogén mennyi van, vagy a Nap kitörései következtében, ill. egyéb kozmikus tev. útján jut-e ide és mennyi, azt nem tudom.
A szexről mindenki fantáziál. Az is aki szingli, az is aki nem, az is aki házas, az öreg, a fiatal, a nő, a férfi - mindenki. Kivétel nélkül. De miről? Sőt, kicsoda miről? Mert nem mindegy. Szépen felmérték a leggyakoribb fantáziákat statisztikailag is, sőt, a leginkább tabunak…..
Kaptunk egy levelet Boros Eleonórától, az idei első X-Faktor-válogató egyik lúzernek látszó versenyzőjétől, aki azt panaszolja el benne, hogy őt bizony átverte az RTL Klub, és úgy állította be, mint egy idiótát, aki a hastánccal akart előrébb jutni egy énekversenyen.…..
no-nocomment 2014.09.16 09:52:59
@Tompahawk: én ezt máshogy ismerem:)