Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dinapol

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy Orbán Viktor a szeretet ünnepére, a kereszténység egyik legfőbb ünnepére, december 24-re időzítette az alpári és pogány bosszúját jól jellemzi a magát „nemzeti oldalnak” hazudó fideszes vezetőgarnitúra erkölcsi züllöttségét és nemzetrontó gonosz valóját! Forrás: 24.HU - Pető Péter „Miután…..
Dinapol 2020.12.25 18:10:19
@a nagy hohohorgász: Anyád meg 51 milliárdot, re hülye, fityesS gyökér !!!!!!
JogÁsz Dübörgünk 2018.12.29 19:00:00
A csőd szélén a New York Times. Kép: blitz.al A világ egyik – eddig – legolvasottabb lapjánál kitört a botrány. Számos újságírót elbocsátottak, többek ellen fegyelmi eljárást indítottak. Az amerikai olvasók levelek ezreivel árasztották el az újságot, milliók…..
Tanulságos volt a demokratikus ellenzék miniszterelnök-jelöltjeinek és listavezetőinek vitája. Gyurcsány nyert, Szél Bernadettet többször kinevették, sőt, kitapsolták. A kormányzati tapasztalat, a kommunikációs rutin a DK elnökét erősítette. Jól szerepelt Szigetvári Viktor (Együtt), közepesen…..
Közel két hét Hollandiában, és nincs kétség: a megátalkodott flamandok nem a magyar m1-ből tájékozódnak. A nagykövetség leépítését pedig senki nem fogja észre venni: akkor is impotensek, ha teljes a létszám a külképviseleten...
Az oly sok oktatást érintő reform közül most a legújabb a köznevelés és a szakképzés átalakítása, amely a szakiskolákat szakközépiskolákká, a szakközépiskolákat pedig szakgimnáziumokká alakítja át, ahol nem csak szakmát, hanem érettségit is lehet szerezni. Az új…..
Dinapol 2016.08.15 20:36:21
@Larry Silverstein: Nagyon buta embr vagy. Remélem van vagy öt gyereked, mint igazi jobbosnak!!!
Természetesen magunk is tisztában vagyunk vele, hogy nincs Simon-ügy, Simon Gábor egyszerű magánember és Simon mindenre választ adott a közleményében. Mégis eljátszottunk a gondolattal, mi lenne, ha lenne? (A képekre kattintva jön a nagyobb változat. A képek eredetijének…..