Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csutka

0 bejegyzést írt és 305 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan fanyalogtak, hogy az Apple miniatűr zenelejátszóját csak saját fülhallgatóval lehet használni a spéci irányítási mód miatt. Nekik üzeni a Belkin, hogy augusztus közepére Európában is megkezdik a Headphone Adapter forgalmazását, ami a fülest kiegészíti az Apple-féle…..
A nyár a vajaskenyér szezonja is. És mi passzolna jobban egy szelet vajaskenyérhez, mint a paradicsom? (pl a paprika, az uborka stb.:)) ..de itt most nem erről lesz só ..ill.szó:) Rémülten látom azt az egyre terjedő rossz szokást, miszerint a friss paradicsomgerezdeket* egyesek…..
Új hóbort hódít a Facebookon. Az InsideFacebook tudósítása szerint a Lying Down játéknak eddig 34 ezer tagja van a közösségi szájton. A játék lényege egyszerű: a legtöbb ember előtt, a legnyilvánosabb, legfurább helyen feküdj le, arccal a föld felé, és készíts…..
Csutka 2009.07.20 16:44:53
Legalábbis Gene Munster, a Piper Jaffray örök optimista Apple-elemzője szerint. Számításai szerint félmillió készüléket tudnak majd eladni az első hétvégén, ami pont feleannyi, mint az iPhone 3G esetében, és nagyjából duplája az első generációs iPhone eredményének az első…..
Pofonegyszerű, és emiatt csak rövid munkakerülésre alkalmas játék a Plumet. A feldat mindössze annyi, hogy egyre lejjebb jussunk a pályán, miközben az akadályozó pályaelemek egyre gyorsabban jönnek felfelé. A grafika egyszerű, de a zene jó, a pályák viszont lehetnének kicsit…..
wikipédia itt imdb itt magyar rajongói oldal itt hatalmas kép itt lent, kattintva nagyon nagy is lehet ..
Az eddigi talán legjobb fotót kaptuk SP-től, aki valami csodálatos véletlen folytán a következő terméket tudta lefotózni:Érzitek az áttörést? Érzitek, ahogy haladunk a korral? Hogy végre nem nanókat, shuffle-öket másolnak a cégek, hanem iPod Touch őfelségét?Ráadásul a…..
Csutka 2009.06.07 13:46:29
Appleblog Jövök Kalifornia! 2009.06.06 17:33:00
Szóval jövő szombaton részben munkaügyben elutazom Kaliforniába, méghozzá a Szilícium Völgy nyomtatott áramkörökkel és informatikai szupersztárokkal terhelt közepébe. Nem ússza meg Palo Atlo, megkapja a magáét Mountain View, végiggurulok valami benzinzabáló bálnával az El…..
Csutka 2009.06.06 18:16:34
Ma öcsém megkért, hogy ugyan kísérjem már el az Árkádba cipőt venni. Jó az mert legalább a héten kidugom az orrom a friss levegőre amig kisétálunk ott meg úgy sem bírunk eltölteni harminc percnél többet, úgyhogy belevágtunk. Kb három olyan üzlet van, ahol értelmesebb…..
Nem tudom mi vesz rá valakit, hogy rendszeresen archiválja az asztalát, de a blog szempontjából ez igen hasznosnak bizonyult. Péter lassan 2 éve mentegeti az desktopjait, ennek eredményét láthajátok a kattintás után.   2006.12.12. 2007.02.22.…..
Csutka 2008.12.02 22:33:23
Azt hiszem a mai nappal kiderült, hogy nem vagyok valami nagy sorozatrajongó, de a Dextert kivételesen ismerem. Az amerikai nagybácsikám küldte el nekem az első két évadot (nyilván), egyszerre nézve lényegesen élvezhetőbb, heti adagokban emészthetetlenül lassan folydogálnak az…..
Na a hétvégi poroszkálásnak vége szívemcsücskével eltöltöttem egy csodás hétvégét Miskolcon és annyi input ért, hogy egy hétig erről fogok mesélni majdhogynem. Persze csak a publikus dolgokat :-)Mivel romantikus hétvégére készültem ezért a szívlapátot a sarokba…..
Nálunk is hasonlóan folyik egy tankolás... :( ..
Csutka 2008.11.30 13:08:10
Agyhugykő Egy levél nyomán 2008.11.25 23:13:18
Kedves feleim, akik ma itt egybegyűltetek, mint a fingszag a sarokban, végeláthatatlan szeretettel viseltetek a drága olvasóink levelei iránt. Napjában többször is ránézek, hogy ugyan mi újság és tényleg nagy örömmel fogardom, ha valaki elektrinikus levéllel lepi meg kicsiny…..
Agyhugykő Na mitől van ez??? 2008.11.25 20:43:00
El bírjátok képzelni, hogy milyen videó válthat ki ilyen reakciókat az emberekből? Milyen beteg és gusztustalan képsorokat nézhetnek ezek a szerencsétlenek hogy így reagálnak??? Sajnos én annó láttam ezt a videót és mit ne mondjak maradandó élményt hagyott bennem. Azóta sem…..
Kedves exkollégám, a jó Navarro küldte el az Auditorium linkjét, és nem kellett csalódnom az ízlésében. Az utóbbi idők legzseniálisabb, egyben legszebb játéka ez a logikai program, aminek a lényegét talán a fenti képen lehet a legjobban megérteni. Adott egy fénycsóva, amit…..
’Reggelt! Tudom, hogy este van! ÉS???   Napsugarasat mindenkinek. Ja, hogy az nincs? Akkor osszák be, azt, ami jutott! Nem tudom ki, hogy van vele, de engem Bazsival ellentétben ma reggel nem a szeretet ünnepe, hanem az általános utálat érintett meg és ettől abszolút…..
 Hello,Íme az én kis asztalkám...Háttér: Rékuc bloggerina kisasszony által lőtt Stockholm látképTéma: ClearLooksÜdv: Csutka ..
Csutka 2008.11.17 14:57:37
Csutka 2008.11.17 23:30:13
Szió!Egész hétvégén örlődött bennem egy kérdés ami még a nagyanyáméknál múlt héten megtartott disznótor utóhatásaként vetődött fel bennem. Persze ehhez hozzátartozik a marketing tanárom iránti elemi gyűlöletem is. Lehet, hogy elsőre durva lesz de szerintem semmivel sem…..
Rossz PC játékok sorozat ~.hu 2008.11.11 11:34:10
Elérkezett az idő, hogy most már tényleg elinduljon a rosszpcjatekok.hu.Hogy mit várhattok ott, azt ott leírtam, úgyhogy szerintem megéri rendszeresen ellátogatni oda (is). ..
Drága bloggerek, Fantasztikusan jó hírünk van, hogy ne legyen olyan szirupos a dolog, vezessük be egy rettenetes szóviccel. Vannak nagy kérdések, amikre nem érdemes válaszolni. Mondjuk az, hogy "Ha kalapos régész, akkor hogy lehet indián a Jones?" És vannak olyanok, amikre…..
Délutánra egy hagyományosabb ügyességi játékot ajánlok, a Hanna in a Choppa című programot. Egy helikopterrel kell eljutnunk a starttól a célig, közben pedig mindenféle akadályt leküzdeni: hol egytonnás súlyt kell löknünk gonosz méhekre, hol összetolódó falak között kell…..
Az Assemblerhez hasonlítja Darrick fedőnevű munkakerülőnk a Splittert, és igaza van. A játék fizikája emlékeztet a néhány napja postolt játékéra, csak a feladat itt az, hogy a mosolygó fejecskét eljuttassuk a célba úgy, hogy elvágjuk alatta az elvágható felületeket és…..
Csutka 2008.11.03 14:59:26
Fontos közlemény következik, amely fontos része az egész Rossz PC Játékok sorozatnak.Amikor a sorozat kezdődött, volt még csomó rossz játékom a gyűjteményemben. De ahogy egyre jobban beindult az egész, már vészesen fogytak a tartalékaim, úgyhogy nagyon jól jött (mondhatni…..