Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badogyuri

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most küldte valaki ezt a linket, és nem tudom elhinni, reménykedem, hogy csak tévedés... A gary-moore.com nem elérhető, a Wikipedia-n viszont már azt is írják, hogy álmában érte a halál, spanyolországi nyaralás közben. Igazi ír volt, önromboló, nyughatatlan... Sose ismerték el azon a szinten, ahol…..
Ma hatvan éve készült el a fővárosi úttörővasút (a mai gyermekvasút) utolsó szakasza. Egy kis galériával (a képre kattintva) emlékezünk. ..
tudja, mi ez?ült még ilyenben?vezette is?:-)A hétvégén az Alle-ban melletünk parkolt ez a szépség - korához képest igen jó, bár nem kifogástalan állapotban -, és ismét rá kellett döbbennem, mennyire megöregedtem. Miközben nézegetem, odajön egy másik srác, akit csak pár…..
HamPLÓ Neonparádéééé 2009.05.12 23:59:00
Ma szürkületben, jócskán naplemente után, de kicsivel még a sötétség beállta előtt jöttem haza, és ismét rájöttem, mennyire hiányoznak a színes neonreklámok az utcaképből. A jojózós szemű bagoly az antikvárium bejárata fölött, a guruló kerekű CASCO a Kosztolányin, az…..
badogyuri 2009.05.13 22:15:04
@Comandante en Jefe: Van az a másfél három is, sőt talán több. Az én gyerekkoromban (60-as évek) már sok vot és régóta. Aztán a nyolcvanas években váltották fel a mai, tömegreklámpk, egyéni karakterek nélkül...
Egy újabb szenzációs ajánlat, csak a Homár olvasóinak, Eszter közbenjárásával, egy légiutaskísérővizsga-előkészítőre. Az sajnos nem derült ki személyesen sem, mire jó ez a papír, de legalább akkor is elverhet kétszázezret, ha nem tartozik videotékának:Gondoltam írok…..