Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luos

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Magyar Ízek Sétánya egyenletesen alacsony színvonalú, egy súlyos mélyponttal: ez sajnos az Ország Tortája. Magát a tortát a budai rakparton mellettem ülő anyuka szavaival tudnám a legjobban jellemezni, aki három pfujjogó gyermekébe próbálta belediktálni a…..
A Bors pár napja arról írt, hogy Maunika visszatérését a Viva TV-s Iszak Eszti akadályozhatja meg - mindketten részt vettek ugyanis a TV2 ősszel induló anyósrealityje, az Összeesküvők műsorvezető-castingján.Vasárnapra viszont kiderült, hogy ki lehet a nevető harmadik. A lap…..
Luos 2011.07.24 20:10:03
Időről-időre meg szoktam törni a beküldött levelek sorát egy-egy saját eszmefuttatással, őrjöngéssel, a következőkben megint egy ilyet olvashattok és nézhettek. Nemrégiben ugyanis úgy hozta az élet, hogy munka ügyben Kínában töltöttem két hetet, annak is a déli részén,…..
Április 12-én Gagarin repülése mellett egy másik jeles esemény is történt, 30 éve szállt fel először a Columbia űrsikló. Az STS-1 küldetésre két asztronauta, John Young és Bob Crippen utazott az űrhajóban, és eddig ez volt az egyetlen alkalom, hogy egy űrhajó nem esett át…..
 Nem tudok mást mondani, hogy zseniális. Őszintén megmondva, egyszerű, modern grafikai elrendezésben, érthetően leírva. A leglaikusabb ember is pontosan tudni fogja, miképp csinálja meg a koktélok egyikét. Meg kell jegyeznem ed édes csekély ital a ranglistához, de talán a…..
Luos 2011.02.04 14:15:22
Kounotori (Kónotori), vagyis fehér gólya a neve a japánok HTV teherűrhajójának, ami nemsokára útnak indul az űrállomáshoz, a tervek szerint január 20-án. A feladata, ahogy elődjének is, a japán Kibo kutatómodul ellátása lesz - bár voltak régebben pletykák arról, hogy a NASA…..
Luos 2011.01.10 20:46:56
@kubatov_kommunista: Azért azt kétlem, hogy olyan anyagból csinálnák ami nagyon törékeny :-)
Pár nappal ezelőtt az Index már spoilerezett kicsit, most eljött az idő, hogy hivatalosan is megerősíthessük: a blog.hu mától mobilsablonnal is elérhető!  Ezentúl, ha kedvenc blogodat mobilon nézed, akkor a telefonokra optimalizált verzióval fogsz találkozni. Csak a lényeg:…..
Kiss Norbert a KEH Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője. Az esztergomi ferences gimnáziumban végzett, harmincas éveiben jár. Kamaszkorában kosárlabdázott, majd sportdiplomáciai pályára készült, így került kapcsolatba a Magyar Olimpiai Bizottságot 1989 óta irányító…..
A négyszáz forintra emelkedett benzinár híre, úgy tűnik, kitűnő marketingeszköznek bizonyult az egyelőre nagyrészt áttekinthetetlen tulajdonosi háttérű hazai bioetanol-gyártók és -forgalmazók számára ahhoz, hogy harsányan népszerűsítsék placebó gyógyszerüket a…..
Az alábbiakban azt nézzük át, hogy hogy telt a 2010-es év a BKV életében. A 2009-es év kronológiája ott ért véget, hogy a BKV kollektív szerződés nélkül maradt. Így a 2010-es év is így indult. Sztrájk, letartóztatás-sorozat, az ingyenes tömegközlekedés ígérete, hannoveri…..
Kedves olvasók, köszönjük az elmúlt évi figyelmet, jövőre is folytatjuk, bár a következő hónapokban alighanem kevesebb poszt lesz, a minicsillagász közelgő születése folytán. :)  Ja, ez lemaradt: a kép David A. Hardy munkája...
Úgy tűnik, választ kapunk egy hónapok óta minket kínzó kérdésre: vajh mire fogja költeni a nyakába szakadt állami milliárdokat a Duna Televízó? Megmondjuk: kurvákra. Na nem úgy, hogy rendelnek belőlük párat a igazgatói irodába, hogy az üvegasztalra kiszórt kokóban…..
2008-ban találkoztam először a jelenséggel: egy déli kis nyaralóhely főterén egy szál magában állt egy kissrác, háromnegyedes vászongatyában, teljesen tudatában (amúgy nem létező) maszkulinumának mind a 16 évével, és az aktuális slágert hallgatta kihangosítva a mobilján,…..
Misskate ezen találatával már csak egy lépésre van az RJB címtől:A minap a Daylight című Stallone opusz volt műsoron, ebben hangzott el egy mondat, amely akár beléphetne a klasszikusok közé, akkora szöveg: "Én hat nappal vagyok idősebb a bátyámnál. Már anyám sem tudott…..
Mégpedig a Fujitsu van most nyerő pozícióban, a cég már 2002-ben kiadott egy mobilt iPAD néven. Masahiro Yamane, a cég PR-vezére megerősítette, hogy hallottak az Apple új készülékéről, és nem tetszik nekik a neve. Az ügyvédek már megkezdték a tárgyalásokat. Hasonló esetet…..
Luos 2010.01.30 22:52:35
@Norman Nailer: Ebben azért nem lennék olyan biztos :) (tuti nem ők voltak az elsők, szóval a sort lehetne folytatni a végtelenig)

iGazam van? :D
Hajdú Pétert lehet szeretni, lehet gyűlölni és lehet szeretni. Azt viszont nem lehet elvitatni tőle, hogy nem rossz sorozattal a háta mögött érkezik a TV2-re, hiszen műsorai a NÉVshowR vagy az Esti Frizbi, a nézettségben az MTV-nek, az ATV-nek és a Story Tv-nek is a legsikeresebb…..
Az MDF komolyan gondolja a Budapestre áramló friss levegő útját akadályozó épületek, köztük panelházak lebontását - derül ki a párt fővárosi irodájának kérdéseinkre adott válaszaiból. A "szélcsatorna-tisztításra" az EU-s pénzeket szétosztó Környezet és…..
Luos 2010.01.15 17:31:20
B. esetében a tanár nem fogadta el az orvosi igazolást egy zh hiányáról, így keresztféléves tanulmányai egy egész évvel tolódnak, aminek anyagilag is jelentős következményei vannak. Kérdését teljes terjedelmében a levélben olvashatjátok. Kedves Ellenőrző blog! Én egy…..
Titkos forrásokon, hosszú csővezetékeken, sikátorokban, szavak nélkül rendezett találkozókon keresztül jutott el hozzám az információ a Macintoshok hazai eredményeiről. Jól tudjuk, hogy a forgalmazó soha nem mond semmit, legfeljebb, hogy mekkorát nőtt az előző évhez képest.…..
Erőteljes, letisztult grafikai és nyelvi eszközökkel operáló szlogent fotózott Mtibee a kies Pest megyei településen. Itt minden kommentár szószátyárkodásnak tűnhet, úgyhogy íme a levél: Minap jöttem hazafelé, és már épp készültem elküldeni a klozet szót a 17634-re,…..
Mistinguett RJB lett! És stílszerűen nagy halat fogott harmadik beküldésére:Nem tudom, volt-e már, ha igen, persze bocs. Csak most szúrtam ki a Google-nél ezt a kis hibát. Ha rákeresel egy cuccra, néha javasol képtalálatokat is, ahogy pl. a mellékelt képen is látható. A javaslatok…..
A Boomshine alkotói új játékkal rukkoltak elő. Az Obechi az első pályákon ellazít, megnyugtat, kikapcsol, akárcsak az elődje. Egyszerű a feladat: adott darabszámú golyót adott darabszámú körrel kell elkapnunk. Pontosan annyival. Egy körrel kettőt, kettővel hármat, kilenccel…..