Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CrazyStooone

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmek a polcról A köd (2007) 2014.05.05 11:00:00
Frank Darabontnak nagy gyakorlata van a Stephen King-feldolgozásokkal. A köd már a harmadik mozifilmje, mely a neves szerző egy írásán alapszik. Az első kettőt nagyon be se kell mutatni: A remény rabjait és a Halálsoront King legmegbecsültebb filmadaptációiként tartják nyilván. A két drámai alkotást…..
A Krím már elesett. Oroszország lényegében elfoglalta Ukrajna egy részét. Katonai nyelven: annektálta. Nehéz másképp értékelni azt, hogy a Krímen a fontosabb közigazgatási hivatalokon az orosz zászló lobog. A repülőtereket, a közintézményeket és az utakat felségjelzést…..
Veress Balázsról, az Aggteleki Nemzeti Park kormányváltáskor ügyintézőből vezérigazgatóvá előléptetett vezetőjéről valószínűleg sokkal többen nem hallottak széles e hazában, mint amennyien igen. Nem ő az egyedüli ember Magyarországon, aki alapdiplomáját egy államilag el…..
CrazyStooone 2014.01.24 20:00:34
@antisystem: @Larry Silverstein: A "világgazdaságban" nem kell papír mert ott vagy a saját pénzükkel játszanak vagy már letettek valamit az asztalra előtte ami miatt mások beléjük fektetnek, de itt ha ez a fasz szarul csinál valamit semmi következménye nem lesz maximum leváltják (legrosszabb esetben majd felfelé buktatják). Henry Ford, Bill Gates, Mark Zukeberger mind a saját faszával verték a csalánt.

De tudjátok mit igazatok van fasznak a papír, menjetek olyan sebészhez akinek szintén kamu orvosija van, vagy dolgozz olyan irodaházban ahol a tervezőjének nincs mérnöki diplomája, de elötte becsszó megigérik hogy értene ám hozzá csak valamiért a sulit nem tudják elvégezni de ez nem az ő hibájuk. Komolyan képesek vagytok amellet érvelni hogy a diploma egy faszság és mindenki csinálja azt amihez ő úgy gondolja ért??? Mi van itt??

Egyébként aki annyira életképtelen lusta fasz, hogy legalább egy büfészakos diplomát össze izzadjon az menjen már a kurva anyjába.
CrazyStooone 2014.01.25 11:30:04
@Ööö: Érdekesen definiálod a büfészakot, szóval szerinted a fizika szak az... grat. Én azt a legmesszebre tenném tőle és azokra az elsősorban kommunikációs szakokra (de van még más szak is) gondoltam ahol aki minden órán bent van az már kettesről indul... meg ahol abból áll a vizsga hogy egy körbe ülnek a diákok a tanárral, a tanár eldob egy labdát és akinél van annak kell válaszolnia egy két mondatban, ha nem megy tovább dobja... Nah most ha egy ilyet sem tudott megcsinálni akkor...
(egyébként rengeteg olyan embert ismerek akiknél a szülők nem akarták/tudták támogatni a továbbtanulást, 20 évesen mégis munkát vállaltak és mellette megcsinálták, vagy azt ne mond hogy ilyenről te nem hallottál, de persze ez egyáltalán nem ide tartozik és nem is értem hogy tudtad kiolvasni belőle hogy nekik is a kurva anyukat sőt szerintem vannak olyan szakok amit nem lehet elvégezni csak ha 0-24-ben tanulsz de pont ezért írtam a büfészakot)

2. Nem volt ismerős köszönöm az említését. Azt ne mond hogy szerinted mindenki Hamilton Naki és mindenkit aszerint kéne kezelni hogy egy született zseni. Hogy te nyugodt szívvel befeküdnél egy olyan ember kése alá aki becsszó megigéri hogy ért hozzá mikor tucatszám válogathatsz a képzettségüket igazolni tudó orvosok közt...
Múlt heti posztunkban mi is igyekeztünk megmondani a frankót Paks bővítése kapcsán. Tízmillió energetikai szakértő országában azzal érveltünk, hogy Magyarországon az atomenergiának jelenleg nincs életképes alternatívája. Ezzel sokan nem értenek egyet, olvasónk arról próbál…..
CrazyStooone 2014.01.23 20:24:41
@Apacs Cár: Csak a hecc kedvéért 1 percig vegyük úgy mindenben igazad van (fenntebb leírták hogy nincs és hogy miért nincs de ezt most hagyjuk). Tehát teleszórjuk az országot szélerőművel (lecseréljük az összes útszéli lámpaoszlopot szélerőműre hiszen oszlop oszlop) MI LESZ AKKOR HA NEM FÚJ A SZÉL? És csak 1 órát mondjuk. Előtte vödrökbe gyűjtjük?
Megelégelték a sok puskázást az Óbudai Egyetem informatikai karán, és elrettentésként név nélkül kiteszik a netre, hogy ki hogyan puskázott, és ezért milyen büntetést kapott. Ezzel viszont mellesleg olyan jó dolgot csináltak, amit a MOL már régóta minden évben megtesz,…..
CrazyStooone 2014.01.04 19:10:40
@Pipas: Ok azt átsiklottam. Furcsamód szerintem neked is igazad van meg a szülőnek is. Igazad van hogy az integrálás deriválás tanítani kell, de szerintem már középiskolában kéne, emelt szintű matekon és az egyetem szabja meg hogy az oda bejutáshoz ez feltétel vagy sem. A szülőnek meg igaza van, hogy ha a lánya vendéglátós lesz akkor egy egyetemen már csak olyat tanuljon ami ahhoz a szakhoz kell ill. amiből később pénzt tud keresni. Márpedig egy turisztika-vendéglátósnak egy percig sem lesz hasznára hogy tudja-e deriválni az e az x.-ent.
CrazyStooone 2014.01.04 18:40:07
@Pipas: bazz te tuti fizika vagy matek oktató vagy valamelyik egyetemen. de mindegy is. baromira nem tudod megérteni, hogy itt az a baja mindenkinek, hogy használható gyakorlati tudást nem adnak sehol és nem baj hogy kell deriválást tanulni az a baj hogy pont a hozzád hasonlóak miatt háromszor annyit kell tanulni olyan tárgyra amiből később nem lehet megélni, így természetes, hogy ezt az ember kipuskázza.