Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johni

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha gonosz akarok lenni, a VW-csoportnak semmi szüksége egyliteres fogyasztású tanulmányautókra, csak bele kell ültetni valamelyik normálisabban fogyasztó modellbe Gerhard Plattnert, a nemfogyasztás pápáját. Előbb-utóbb megoldja. Hiszen ugyanezzel a típussal már egyszer produkált…..
Johni 2009.10.11 21:37:55
@mercurius :
Abból kihozná a 0,1 liter/100km -t is!
Akárki akármit mond, a Nitrome játékai zseniálisak, mert mindig csavarnak egyet a megszokott játékműfajokon. A Fat Cat például olyan klasszikus lövöldözős (shoot’em up) cucc, amiben pályaelemeket is kell tologatni. Ráadásul egy kövér macskára is kell vigyázni…..
Johni 2008.12.10 21:13:45
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Totalbike hírek Korláton meghalni 2008.12.06 16:28:00
Minden hatodik motorbalesetben bekövetkezett elhalálozás oka a szalagkorlát, jelentette be az angol Institute of Advanced Motorists (IAM – Haladó Járművezetők Intézete). Azok, akik motorral csapódnak a korlátba, tizenötször nagyobb eséllyel vesztik életüket, mint azok, akik…..
Johni 2008.12.06 17:42:02
Eddig tizenötmillió Nokia N95 talált gazdára, de Anssi Vanjoki ügyvezető elnökhelyettes szerint ideje megújítani a készüléket. A barcelonai Nokia World rendezvény főszereplője az új N97, az új multimédiás számítógép, amin 3,5 hüvelykes érintőkijelző van, és szokványos…..
John Batelle, a keresési téma nagy ismerője filozofál el egy érdekes kérdésen:Tíz rövid év alatt a Google közösségi ragasztónkká vált - feltételeztük, ha két ember ugyanazt a kérdést tett fel a keresőnek, akkor nagyrészt ugyanazt a választ kapta, és ez a válasz jó is volt.…..
Johni 2008.11.28 21:22:26
Amikor tavaly Marissa Mayer, a Google keresőmegoldásokért felelős alelnöke bejelentette az Univerzális Keresőt, már sejteni lehetett, hogy a "keresőóriás" gúnynévvel illetett cég nem tesz le arról, hogy felülmúlja az önmaga által felállított mércét. Ugyanakkor az…..
Belsőség Majdnem Értelmetlen BMW 2008.07.13 09:40:00
Van nálunk egy BMW X6. Autók így nyáron kevésbé hoznak lázba, így nem vettem részt a szerkesztőségi ketrecharcban, ami a kulcsáért folyt. (Miközben persze kulcsnélküli a bejutás-indítás.) De ebédelni menet vezethettem. Pont olyan, mint gondoltam. Jó, kicsit ráz…..
  Megérkezett hozzánk a Európai Car of the Year 2009 aktuális listája, amiből kiválasztják az év autóját. Ebben számos olyan típus tűnt fel, aminek szinte még képen se létezik. És úgy látszik, van olyan, ami tényleg nem. Konkrétan a Hyundai i55-nél állt meg a…..
Johni 2008.06.25 19:23:37
Azt ugye megírtuk, hogy mennyi idő alatt nyitható az Audi A3 Cabriolet vászonteteje. De vajon hány másodperc alatt lehet becsukni az akusztikus tetőt? Az nyer, aki először írja meg kommentben a jó választ, de csakis akkor, ha előtte Indapasszal bejelentekezett. Utána pedig itt várja a…..
Johni 2008.06.13 12:01:34
Többen is beküldtétek a Magic Pent, az utóbbi hónapok legeredetibb játékát. A cucc előzménye egy techdemo, amit a finn Petri Purho készített, és itt található (annak idején ezt is sokan beküldtétek, de vétkes hanyagságom miatt nem került a blogba) a demo lényege rajzolt…..
Jó reggelt kívánok! Remélem, hogy mindenki kellően kipihent, mert nem az lesz a válasz, hogy 3 ajtós, 5 ajtós és kombi. Valami egészen más lesz a válasz. És autóskártyát lehet nyerni vele. Nézzék csak meg ezeket a gyönyörű autókat! A két sárgát, a pirosat meg a kéket. Igen,…..
Ismét régi adósságot törlesztek: a blogban még egy szó sem esett azokról a játékokról, amelyekben valamilyen állat, esetleg ember hajigálása jelenti a felhasználói élményt. Most ezekből következik egy nagyobb válogatás. Az indexes tapasztalat szerint egy ilyen cucc fél…..
Egy kolléga küldte el a Zwingo linkjét, újabb programmal gyarapítva a blogban közölt, egyszerre bosszantó és zseniális ügyességi játékokat. A pályákon egy kis golyót kell húzogatnunk, amihez egy nagyobb van hozzákötve. A pályák közepén egy fehér golyó áll, őt kell…..