Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filmvadasz

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Carol Bennet (Nicole Kidman) pszichiáter környezetében különös események történnek, amelyeket először nem is kapcsol össze egy űrsikló balesetével. Egyik betege azt állítja, hogy férje egy idegenné változott át; váratlanul lecsökken az utcai erőszak; és fia, Oliver…..
Filmvadász Saw IV - Fűrész IV 2008.01.01 14:45:00
"Jigsaw, minden idők legőrültebb és legötletesebb sorozatgyilkosa és tanítványa, Amanda halott. A sokat tapasztalt Hoffman felügyelőt bízzák meg a két gyilkos halálával kapcsolatos vizsgálattal. Két viharedzett FBI szakember is érkezik az eddig rettegésben tartott városba,…..
"Kevin Bacon hazafelé tart a fiával, megállnak tankolni, amikor egy banda, valószínűleg beavatási szertartásaként, megölik a gyereket, és csak ő látja a gyilkos arcát. Úgy tűnik valami nevetséges ítéletet garantálnak az ügyészek, ezért végül mégsem vall a srác ellen,…..
Filmvadász I Am Legend 2007.12.29 16:33:00
"Ő mindent megtett, ami tőle telt, de az sem volt elég. Robert Neville (Will Smith), a tehetséges tudós is tagja volt annak a csapatnak, amely megpróbálta megállítani az emberiség történetének legveszélyesebb Vírusát. Az utolsó vírust. Ő, maga sem tudja, miért immunis a…..