Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BJoseph

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illat: meggy rágógumi Hab: nuku Szín: pirosas-bordós  Az IPA és az APA után voltak izgalmak, hogy mi lesz a következő dobás Sopronban, talán EPA, vagy stout? Erre jött a meggyes, amire bevallom én is csak bután néztem. De majd a kóstolás, az lesz a bizonyíték. Számomra egy gyümölcsös sör…..
sörfigyelő Karpat Porter 2019.04.17 17:47:24
Illat: pörkölt kávé Hab: lágy, nagylyukú, drapp Szín: majdnem fekete  Jó eséllyel ez nagyjából a Tesco Finest Porter saját kiadásban, legalábis az alkoholtartalom stimmel. Ízre mégis egészen más, mint az első Tesco Porter volt. (A mostanit nem ismerem.) A komlózás visszafogottabb, íze teltebb,…..
sörfigyelő Tripel Karmeliet 2019.04.03 19:35:07
Illat: citrus, barack Hab: sok, sűrű, rugalmas Szín: arany  Könnyed citrusos ízvilágnak indul, de már az elején gyanús, hogyan tud a nagy lazaságban elveszni a 8.4% alkohol? Hát úgy tud, hogy alaposan meg van neki alapozva. Pár perc után már érezni is, ahogyan a tripel jellegzetes jegyei egyre…..
BJoseph 2019.04.04 18:05:19
Illat: pörkölt árpa Hab: sötét drapp, masszív, tartós Szín: fekete  Putyin örülhet, az oroszok már a szentandrási spájzban vannak! Egy ezresért nekem is sikerült beszerezni belőlük. Talán kevesebb lett volna, ha a sörforradalom után pár évvel nem történt volna egy sör árforradalom. A két évvel…..