Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cirelli

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt tudjuk, hogy István a király. És Sanyi is király. De ez a vita úgy tűnik nem ilyen egyértelmű, még évtizedekig lesz min csámcsogni. ..
Bort, bringát, békeséget kedves testvéreim! Rövid szünet után ismét megrendezik a keleti vég legjobb MTB versenyét Erdőbényén. Kevés rá fecsérelni a szót, mert aki már volt, tudja mekkora buli, aki pedig nem, az el fog jönni. Ismétlem, el fog jönni! Iránymutatásnak: kiváló…..
A végén vártam kitépi-e tövestől a stucnit, de nem... Az esti tv nézést bevállalnád így a családdal egy fagyos téli estén? ..
BringaBuzi™ Elég tökös vagy? 2015.05.07 22:47:34
Elvagy a bringaúton, de félsz az autók közt? Ha a gyalogos Dorothyzik, dacból te is járdázol? Lemerészkednél az autók közé, de nem mersz? Nem vagy elég tökös, hogy haladj a forgalommal? Unod, hogy haladnál, de pöcsölnek előtted? Fiúk, lányok, a megoldás akár 10 dollárért…..
Idén 25. alkalommal rendezték meg a legnevesebb itthoni Ironman versenyt Nagyatádon. A táv 3,8 km úszásból 180 km bringázásból és mindezek után egy maratonfutásból áll. Már korábban is elő-előjött az ötlet, hogy végig kellene csinálni, de reálisan még messze állok attól,…..
BringaBuzi™ CLUG 2014.06.10 08:30:00
A CLUG, mint manapság számos kis ötletes kütyü a Kickstarteren toborzott befektetőket és igen hamar össze is jött a tőke, hogy gyártósorra vigyék a legkisebb bringatartót a piacon. Immár három méretben (23-28mm, 32-47mm, 1,75-2,5"), szinte az összes hétköznapi forgalomban…..
Az alábbi videóban Lance Armstrong mutatja be, hogyan is cserélj belsőt, ha leszisszennél. Nem váltja meg a világot, de még akár hasznos is lehet ez a kis vírusvideó. ..
Már csak ma estig van lehetőségetek előnevezni a tarcali Kőfejtő Crossra a verseny honlapján! Fél percet vesz csak igénybe és a hülyének is megéri, nem hogy nektek, hiszen a célban minden előnevezőnek jár egy tál főtt étel, de semmi Top Maratonos, menzákat megszégyenítő…..
A helyszín Debrecen, Malompark bevásárló központ, az év elején ünnepélyesen átadott új kerékpártároló.  Pár hete cseréltem le a szakadt városim a fenti Csepelre, már csak a a fékkar beállítása és egy pihe-puha bandázs feltekerése kellett volna ahhoz, hogy poszt szülessen…..
A kerékpár olasz, tartják sokan. Az valódi pizza is olasz, vallják még többen. Személy szerint az elsővel még csak-csak egyet tudok érteni, de a hártyavékony tészta tessék-lássék módon megszórva egy kis sonkával és sajttal puszta pénzkidobás. Mindenesetre ha sorra elfelejtik…..
Korcs elkeseredett harcot vív Debrecen aszfalttal borított részein a napi közlekedés során, egy kisebb kerékpárboltot el tudna tartani a kátyúkban hősi halált halt alkatrészekből, elég csak kicsit visszaolvasni. De mindennek VÉGE! A német apróban felbukkant a…..
A névadó kerékpár manufaktúra már évek óta megrendezi a Philadeplhia melletti roncstelepen a Bilenky Junkyard Cross amatőr cyclocross versenyt. A legnagyobb téttel a Single Speed Cyclocross vb selejtezőfutam bír, az összes többi véresen komolytalan, de beszéljenek inkább a…..