Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bejus

41 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van rész!! Köcönöm a kommentet Lindusnak! Cejetem!! Komit pls!!-Tudom.-Tom-Mi az?.-Mi hárman -Mi lenne ha elmennénk kirándulni?.-Tom úgy örülve mint egy 5 éves-Oké.-Én, Linda lelkesen-Bill?.-Én Billnek-Háááát..-Bill húzva az agyunkat-Na légyszi Biiiil.-Linda…..
Előző részből: Kikértük a kulcsot és mentünk fel a lakosztályunkba. Nagyon nagy volt és nagyon szép. 4 csillagos szálloda volt, és anyáéknak ez volt az ajándék, egy egész hetet itt lehettünk Judyval ketten és mindent ők fizettek. Még Judyval kihasználtuk a szálloda…..
Heloka, én Zsuzsi vagyok egy 17 éves magyar lány. Barna a hajam, barna a szemem, kb. 170 cm vagyok. A testalkatom átlagos. Magyarországon élek a szüleimmel, de van egy nővérem is Réka aki már elköltözött tőlünk és most a sógorommal élJ Van egy nagyon jó barátőm akit Juditnak…..
HALI!!!!! NA MOST MÁR TÉNYLEG VÉGE A STORYNAK. AKI OLVASTA NAGYON KÖSZI!!! ÉS A KOMMENTEKET IS KÖSZÖNÖM. DE NINCS KEDVEM MÁR ÍRNI. SOKAT KELL TANULNOM MIVEL 8.-OS VOK. BOCSIKA AKI SZERETTE ÉS OLVASTA DE VÉGE. EZ MÁR BIZTOS..
Van réc!! Köszönöm a sok komit!! Itt a suli szal kicsit lassan megy... De megpróbálom!! :)-Hello.-Pete-Szia.-Én meglepődve-Hello.-Tom -Honnan tudtad hogy itt vagyok?.-Én-Hallottam a hugomtól.-Pete-Ja értem.-ÉnLindáéknál:-Bill fáj.-Linda a gyerekkel küzködve-Nyugi szivem.-Bill…..
Köszönöm a kommenteket nadon areek vtok!!!!!!!! ÉS írom tovább akinek nem teccik nem olvassa ennnnnnnnnnnnyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)-MEGLEPETÉS.-Linda-Hát ez tényleg az.-Én-Tom?.-Bill-A kicsinél van.-Én-Értem, megnézem.-Bill-Oké.-Linda, ÉnToméknál:-Aranyos.-Bill miközben Tom…..
Tokio Hotel Story VÉGLEGES 2008.01.20 17:28:00
HELLO!!!! NA ENNYI VOLT. SZAR AZ EGÉSZ!! NEM ÍROM TOVÁBB MINEK???? SZAROK BELE. KETTEN OLVASSÁK. 2 KÉS RIBANC MEG ÍROGAT. HA NEM TECCIK NEKIK VMI EL LEHET HÚZNI. SZÓVAL EZ MÁR VÉGLEGES!!!!!!!!!!!! NEM ÍROM TOVÁBB A…..
Van récc!!!!!!Na pusy-Hogy kellene csinálnunk?.-Bill Tomnak-Jajj majd ahogy jön.-Tom-Te nem aggódsz?.-Bill-Bill nyugi.-Tom-Oké.-Bill-Jó reggelt.-Linda-Hello.-Én-Hallottatok valamit?.-Bill-Nem.-Én-Bill elég.-Tom erőteljesen Billre szólva.-Oké.-Bill-Nem megyünk el sétálni?.-Linda-De…..
Van rész!! De csak azért mert beteg vagyok és nem tudok mit csinálni:)!!!!!! Az előző részeket is asszem a betegségem miatt írtam. Na de mind1! Pusy-Na mi volt?.-Linda-Minden rendben van, a kislányaink jól vannak.-Én-Kislányok?.-Bill miközben kilép a szobából-Igen, hát nem…..
Van réc de komi alszik XD!! Szval kommentet.-Mit nevettek?.-Én, Tom miközben jövünk ki a szobából.-Ááá semmit.-Linda-Naaa mi az?.-Tom kíváncsian-Csak elképzeltünk téged Tom, hogy egyik gyerektől a másik gyerekig szaladgálsz.-Bill már nevetve.-Hahahaha. nagyon vicces.-Tom-Nyugi…..
Van réc!!!! Jó olvasást!! PuSyYy-Nem ellenkezőleg.-Orvos-Akkor mi az?.-Tom idegesen-Nektek ikreitek lesznek.-Orvos-Ráadásul egypetéjűek-Miiiiiii?.-Én megijedve de mosolyogva is-Igen gratulálok.-Orvos-Nézd kicsim, ott vannak.-Én Tomnak-Látom.-Tom ennyit nyögött ki, mert alig hitte…..
ÚJRA FOLYTATOM A STORYT! ZSUCA ÉS LINDA KEDVÉÉRT!!! KÖSZÖNÖM A KOMIKAT!!!!! PUSY NEKTEK!!!!!!♥Az orvos hirtelen megszólalt-Gratulálok.-Orvos-Mihez?.-Linda értetlenül.-Önök terhesek.-Orvos mosolyogva-Huhh.-Én örülve-Ez szuper!.-Linda felugorva az ágyrólMikor kiment az orvos…..
NA SZIJASZTOK!!!!! NEM ÍROM TOVÁBB A STORYT!! AKI OLVASTA Ő SEM ÍRT KOMIT. SZÓVAL NEM TOM MOST MI VAN. ÉN MÁR NEM ÍROM TOVÁBB. HA SZERETNÉD HOGY TOVVÁB ÍRJAM ÍRJ ERRE A CÍMRE:  bejjuska5@freemail.hu     VAGY ERRE:tomas555@freemail.huMSN…..
Van rész!!!!!!!!! Lécci kommentet kérek!! Köcce! Ha nem lesz komi esküszöm abba hagyom!!!!!! Köszi-Jézus Linda, mi volt ez?.-Én-Nem tudom.-Linda-Bea, Linda?.-Bill és Tom minket keresve-Itt vagyunk.-Én-Oké.-Bill-Mit csináltok itt?.-Tom-Hányunk.-Én -Ja értem.-Tom, és ezzel kimentek…..
Bejus 2008.01.13 19:59:08
Van rész!! Jó olvasást!! Pusza-Linda?.-Én Lindának odasúgva-Igen?.-Linda-Szerinted mit akarnak?.-Én egy mosollyal-Háááát.-Linda sunyin nevetve-Itt vagyunk.-Bill és Tom-Az jó.-Linda és megcsókolta Billt-Nyálcsere, szoba.-Én és Tom-Bocs.-Bill-Semmi baj.-Tom-Elmegyünk ma…..
Van rész!! Linda kedvéért!! Pusy-Tom!.-Én meglepve-Tied kicsim.-TomMert ugyanis Tom egy tálcával lépett be. Rajta sok finomság és egy szál vörös rózsa!! -Szeretlek.-Én-Én is.-TomMegreggeliztünk, fürödtünk még egyet aztán irány haza.-Sziasz...-Tom, de itt megállt, mert látta…..
Hali van rész!!!! Remélem sokan olvassátok. De komit azt csak Lindától kapok és egyet kapta Zsucától!! Lécci írjatok komit!! Nem hallottam meg ezért benyitott.-Zavarok?.-Kérdi Bill-Nem dehogy.-Én-Segítesz?.-Bill könyörgő arccal-Persze, de miben?.-Én-Linda.-Bill egy szóval…..
Nah van rész!! Tudom hogy Melinda neked nem fog tetszeni!! De majd a kövi rész jobb lesz neked!! :)-Elegem van már belőled!.-Linda üvöltve-Nekem is.-Bill-Takarodj innen.-Utállak.-Linda könnyes szemekkel.-Jó mert én is.-Bill rezzenéstelen arccal.-Mi a baj?.-Én -Semmi.-Bill idegesenEkkor…..
Van rész kicsit "akadozva" mert ugye a suli :S!! PussyReggel én keltem fel legutóljára.-Szia szivem.-Tom és megcsókolt-Hello.-Én-Lindáék?.-Tom-Tom kicsim szerinted honnan tudjam?.-Én-Most keltem fel!-Ja tényleg bocsi.-Tom mosolyogva-Nem megyünk el sétálni?.-Én-Oké.-Én-Csak…..
Van rész!!! De kommentet kérek!! KöcceMikor megláttuk őket nagyon megijedtünk. Ott ültek egy fa alatt. Bill szinte megfagyva. Bill kabátja Lindán volt.-Úristen Tom.-Én megrémülve-Gyere, segíts.-Tom-Mit csináljak?.-Én.-Fogdd meg Bill lábát, én a kezét hazavisszük-Tom és már…..
Nah van rész!! Melindának köcce a komit!!! Naon ceri!!-Mi lenne, ha párt cserélnénk?.-Én -Tessék?.-Linda, Bill, Tom-Légysziiiiiii.-Én könyörögve-Na jóóó.-Linda-Fiúk?.-Én -Oké.-Bill, TomNa az elrendeződés ilyen volt. Bill-ÉnTom-Linda-Bill?.-Én-Igen?.-Én most átcuccolok ide…..
HELLO!! EGY IDEIG NEM LESZ RÉSZ. EZ NEM AZT JELENTI HOGY ABBA HAGYTAM AZ ÍRÁST!! CSAK HÁT ITT A SULI!! TANULNI KELL! AKI EDDIG IS OLVASTA KÖSZI!! LEHET HOGY HOLNAP LESZ EGY RÉSZ NEM TOM! LEHET HOGY CSAK 1 HÉT UTÁN, 3 NAP, HOLNAP!! NEM TUDOM!! DE HA FELNÉZTEK AKKOR MEGTUDJÁTOK :-)!! PUSZA…..
Nah van rész!! Lécci komizzatok pls!! Köce  Tom mikor meglátta bele ugrott.-Gyertek már olyan jó a víz.-Tom ki kiabálva nekünk.-Oké.-Én és már mentem is bele.-Bill szivem nem jössz?.-Melinda a nagy zöld szemeivel-Ez a víz.-Bill undorodva.-Jajj szivem.-Linda-Oké.-BillNagyon…..
Nah van rész!! Köszönöm Zsucának a kommentárt! Are nagyon!! Folytatom a sztori!-Te itt?.-Én-Zavarok?.-Pete-Nem, nem dehogy. Gyere be.-Én -Kik laknak még itt rajtad kívül?.-Pete-Tom a barátom, Bill, Linda.-Én elsorolva a barátaimat-Ohh. Barátod?.-Pete csalódottan.-Aha.-ÉnEkkor…..
Tokio Hotel Story 19. rész Unalom 2008.01.01 21:45:00
Van rész! Melinda komit köszi!!Reggel én keltem fel elsőnek. Nagy csend volt. Egyszercsak hallom hogy valami, valaki kaparja az ajtót. Kinyitom és egy feket macska állt előttem. -Jajj nagyon sajnálom.-Pasi-Semmi.-Én mosolyogva-Pete.-(na ki mondta xd)-Bea.-Én-Hát örülök hogy…..