Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Langzam Spaciren

8 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világok arca Szerencséd 2014.11.20 22:06:01
 Ajándék, vagy átok az, ha a mellettünk élő társaink hibáit sokszor előbb meglátjuk, mintsem szeretnénk?  Ha beleütközünk azokba a falakba, amelyek mentén élnek, és nem tudnak rajtuk átlépni, nem tudják arrébb rakni azokat a korlátokat, melyek lassan gúzsba kötik őket?…..
Langzam Spaciren 2014.11.26 18:55:56
@Zsizi M.: Lehet persze szerencse nélkül is húzogatni az arcon a bőrt,mintha örülnénk, de pénz,paripa fegyver nélkül csak kisiparos lehetsz a névtelen alkoholisták közt.
 Mai témánk a női popsi, a kerek hátsó, az élet értelmének gyönyörűséges és egyetlen igazi földi helytartója. Mivel pont olyan, mint egy jó kifogás, ezért mindenkinek van belőle, mínusz afrikai aknakereső hadirokkantak. A lényegi kérdés e csodás szerv milyensége. Mert hogy…..
Világok arca TV, celeb,világ 2014.10.17 11:37:13
Kedves tini emlékeim között örök dobogós helyen van a Sebhelyes Arcú Rém első és azóta egyetlen számomra hiteles fenti mondata  (ld: http://www.youtube.com/watch?v=gEcrB8S7ztA ), amit még anno mutatott és mondott a bekapcsolt kamerába, miszerint : „Szopjatok le mind!”,  vagy a…..
 Adva van egy élethelyzet, mely elkerülhető ugyan, de ez csak keveseknek adatik meg teljes sikerrel. Buzi-leszbi-egyéb nótacsokor most mellőzve. Ez a házasság+gyerek kombó. Előbb-utóbb eljön ebben az intézményben az a periódus, amikor szigorú monoton beleáll a dugásvektor a…..
A halak jelleme A vidéki élet 2014.10.14 22:31:56
Ez a hirtelen felindulásból elkövetett írás egy, a facebook üzenőfalamon megjelenő panaszkodó poszt hatására született. Pontosabban nem is a konkrét megjegyzés okán, hanem inkább a miatt, mert az utóbbi időben többektől több hasonló beírást olvastam. Szóval arról van…..
Mindenkinek megadatik néhányszor, hogy sikeresen elcsesszen dolgokat. Kinek ezt, kinek azt. Aki  30 évesen nem repül már annyira az ekitől és nem rajzolgat hajnalban répás pizzát a betonra ordibálva, az előbb-utóbb belenéz a tükörbe, és felszisszen, hogy aztak. , és bázeg, de…..
Világok arca Fél elem 2014.10.14 14:35:34
Minél többet élsz, annál többet érsz. Magadnak. Szociopaták, tömeggyilkosok, skizofrén beteg állatok kukába, a többiek állhatnak tovább a sorban.   Minél tovább gombolyítod az aranyfonalat, annál jobban fosol minden reggel, délben és este, hogy valami, valaki elbassza,…..
Világok arca Hit vagy erkölcs? 2014.01.10 09:25:50
  Valakik, valahol ebben a furcsa kultúrájú országban – most kérem az összes akármilyen irányultságú agitprop órarugógerincű parasztot, hogy húzzon a picsába – megszavazták, hogy a gyerek az iskolában vagy erkölcstant tanul, vagy hittant. Mivel még nem, de egyre közelebb…..
Világok arca Férfi-e vagy? 2014.01.09 15:09:58
 Az előtted lévő évek sok mindent nyújthatnak, megvalósítható célokat, értelmes vágyakat, egy berendezhető keretet annak a pár évnek, amit még erre szánsz. Szinte bármit. Kicsiket, nagyokat, mindegy, csak olyan célokat, amiket egyszer majd elérsz, vagy elérhetsz. Ha viszont…..