Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Douglas

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szinti blogja. január kilenc. 2013.01.09 22:29:40
a mai nap a fizetésé,ez így volt jó.ortopédus tegnap,20 alkalmas fizioterápia,aztán egy térd mr.oké.havazás?na de komolyan két napig szakadt a hó.és hogy ma dolgoznom kellett volna?na ez az,csak kellett volna,mert nem.ja,és mellesleg nagyon jó film a LOL. több mint tizenhat hónapja…..
Douglas 2013.01.14 21:20:11
Quizbird Hungary Feladvány No. 5. 2009.12.22 10:08:00
 A tippeket a kommentekben írjátok le!..
szinti blogja. 23.-a 2009.09.23 20:16:00
Pár héttel ezelött mikor sétáltam az utcán,még minden olyan szabadnak és nyugalmasnak tűnt.de másnap.hirtelen a nagy forgás,készülődés az iskola körül.ez az szeptember.már eltelt 23 nap,a tanévkezdés óta.milyen fura?mintha csak most lett volna,hogy Borgátán a rengeteg edényt…..
szinti blogja. ** 2009.07.26 21:58:00
ezzel kezdem..Oly furcsák vagyunk mi emberek, A lelkünk sír, az ajkunk nevet. Egymásról azt hisszük boldog talán, S irigykedünk egy-egy boldog szaván. Azt hisszük, ha a másik szeme ragyog, Gondolatai tiszták, s szabadok. S nem vesszük, dehogy vesszük észre, Hogy könnyei égnek…..
Egy fecske nem csinál nyarat. Két dudás egy csárdában, két asszony egy konyhában nem fér meg. Három a magyar igazság. A lónak is négy lába van, mégis megbotlik. Hol öt ember jóllakik, a hatodik sem marad éhen. Heten vannak, mint a gonoszok, ráadásul az egyik tizenkilenc, a másik…..
Tizennyolc év múltán részesül pénzjutalomban Ötzi, a gleccsermúmia megtalálójának családja. Nem kevésbé örvendetes, hogy tizennyolc éves a Tilos Rádió, és ebben az évben is elstartolt a Tilos Maraton. Az NST pedig tizennyolcadik alkalommal is kétségbeesve keresi Susant,…..
Az, hogy a két legjobb csapat játssza a döntőt ma este, még nem jelenti azt, hogy jó meccset is látunk, de legalább leegyszerűsíti a helyzetet, ami a várakozásokat illeti. A legszebb, és a leghatékonyabb focit játszó társaság fináléjának színvonalát az dönti el, melyikük…..
Douglas 2009.05.27 22:29:36
Nou San Trafford Mocskos Barcelona! 2009.05.26 14:10:00
(A hagyományokhoz hűen idén is összegyűjtöttük a holnapi döntő előtt az egyes csapatok ellen szóló érveket, mindezt persze tudományos alapossággal végeztük.) Tapsikolhat a sok metroszexuális futballkontár, minket nem téveszt meg, hiszen jól tudjuk, ők azok, akik…..
hééé.nem véletlenül lett ez a bejegyzésem címe.:/elvagyok magammal.Este nem voltam túl jól.Kedvetlen voltam,és basztam a világra.De ráébredtem Van miért élni,ott vannak a barátaim(nememelekkisenkitsem)na és ott van a barátom is.szeretem.hiányzik.Úgy megölelném.:/itt a családom…..
szinti blogja. áááááá. 2009.03.01 20:01:00
helloszia.éjjelifoci volt az éjjel.átestem a Jetin és áááááá.:DAki ott volt érti.Nagyon jók voltunk gratula a csapatnak.:Dáááááááá,na de mellettünk a bácsi....áááá:DNa szóval csoport 3.ként juottunk tovább...:(De áááá.emlékezetes éjjel volt.Haza értem fél 7…..
Douglas 2009.03.02 14:02:10
höhö mióta beírtam ide kommentembe a blogom azóta gyakrabban nézik, szóval kihasznállak Cinti XD
tessék, már videók is vannak rajta meg muzsika is:)
www.nagykorvilaga.blog.hu vagy nagykorvilaga.blog.hu ahogy jól esik Nektek :)
ja te meg ne rijjá má megin xD tegyél be a kib*szott linkblogodba végre és akkor nem kell ide írkálnom a blogom:)
szinti blogja. hétköznapinap. 2009.02.25 19:56:00
háthellószia.Álmosvagyok.Ma megint korán keltem fel,mert bevettem a gyógyszerem,aza fél 6kor.De visszaaludtamm és később keltem fel...:Pfél10kor.Gondoltam azokra akik iskolában voltak.Nem éreztem magamat túljól délelött,ezért csak feküdtem.Megpróbáltam normális kaját lenyomni a…..
Douglas 2009.02.25 23:47:20
Te Cinti hallod tök jó a blog meg minden, rájöttél, hogy ez a honlap is ér valamit, DE nem kéne azért sok dolgot itt leírnod, mert mindenkinek vannak rosszakarói is és neten ők is beleleshetnek és akkor meg már f*ck nekik XD mer gecik XD na de ne rinyájjá itt Obamáról teeee!! Kit érdekel én követem majd Őt:) megpályázom az elnökséget, mit nekem a távolság :) ja amúgy jól nézd meg, mikor írom ezt , mert hajnalba 5kor kelek XD szal basszá rá XD de a helyesírásodra odafigyelhetnél kicsit jobban is már nem ezért vagy azért. Csak semmi reklám: nagykorvilaga.blog.hu ezt lessétek ez a császárság de lesz ennél jobb is, mikor már majd az ennél szarabb kifogy a pakliból.XD ha Neked meg jó zene kő akkor hallgasd a mappámba az Armin van Buuren- If you should go na ez faja zene.Ja és House and club music the fákin bests / Bárány Attila az Isten!!! :) ellenvetés nincs? én is így gondoltam.:) ha van akkor bazze tartsd meg magadnak mer én leszarom :) puszta jóindulatból:)na kíváncsi vagyok te meg mit szólsz ehhez a kommenthez, mert jól nézd meg ez nem csak falun megy el:)XD ja és egyél bazze franc a finnyás fejedet ne kamuzz egyél vöröshagymás-zsíros energiaszecsót jó kis tormás kolbásszal meg tepertős kiflivel XD ez nem gyorséttermi kaja lesz ám úgy készülj :):) zsírtartalom 100 % :) na csákány zúzok TV-zni, aztán majd 1körül kidőlök 5kor meg kelés. Miatyánk Ámen stb :) szal ésszel írj ide és helyesen:) CSé voltam:)vagyok leszek :) Ave Én meg miegymás :)