Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sándor Pikáli

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindent. Épp ezért emberünk bevetett minden elérhetőt, így téve Almeráját olyan szörnyeteggé, ami elől mindenki futva menekül. Csak tudnám, az a piros mütyür mire jó ott lenn. Moskau. Ez itten kérem egy másik fázis. Az ott egy kipuff? Őőő, valami más. Kisasztal…..
Nehéz megmagyarázni az alábbi videóban látható teherautós viselkedését. Emberünk az út mellett parkolva egyszer csak gondolt egy merészet, és úgy döntött, megfordul a kétszer kétsávos úton. Azt azonban egy pillanatra sem észlelte, hogy mögötte, a belső sávban érkezik egy…..
Az oroszok előszeretettel szerelnek fedélzeti kamerát autóikba, motorjaikra. Ezeknek számos megdöbbentő és érdekes videót köszönhetünk: olykor hatalmas mentéseket, hajmeresztő manővereket, durva baleseteket, vagy akár verekedést is rögzítenek.Nem lehetett könnyű annak a…..
Sándor Pikáli 2014.07.11 21:47:12
@Oldm4n:
á!
szóval te rendőr vagy?
olyan zsebseriff?
tudod, nem szoktam elfutni senki elől.
olyanok elől, akik visszaélnek a hatalmukkal pláne.
mert, tudod, azok bűnözők.
nem kell utánam lőnöd, persze, ha megakarsz úszni egy felfüggesztést, kirugást, akkor sunyiban, ahogy tanitották neked a szakmád nagy öregjei, csak tessék.
de azért fogd fel ésszel, hogy ami neked egy karcolás a kocsidon, az nekem egy súlyos kimenetelű sérülés.
szóval, kis vájett örpöm, ha motorost látsz, segitsd az útját, vagy öld meg ha akarod.
te fasz.
Sándor Pikáli 2014.07.11 22:30:47
@Oldm4n:)
na, kis köcsög, akkor randizzunk.
mondjuk, a gyáli lőtéren.
persze, ha ragaszkodsz ahhoz, csak nálad legyen fegyver, és nem célba akarsz lőni, akkor mond meg hol, és mikor.
egyedül megyek, szóval, ha nem akarsz beégni, hozd pár haverodat is a kis csúzlid mellé..
úgy korrekt lesz.
addig is, menj tanitsd meg az anyádat szopni, mert amióta nem te csinálod, sok panasz éri a családi vállalkozásodat.
FRISSÍTÉS! 2015. november 3. A videót egy felhasználói bejelentést követően törölte a YouTube az oldaláról.2015. december 15. Urbán Ádámmal egyeztetve úgy döntöttünk, hogy a Faludyról és feleségéről szóló rövidfilmet az index.hu videófelületére, az Indavideóra is…..
Sándor Pikáli 2014.03.23 14:26:14
Tragédia! Az ország egyik legszebb színésznőjének titulált Gregor Bernadett besokallt a Fókusz egyik riportjától, amiben képesek voltak egykori kapcsolatairól is beszélni, és megsértődött, mint egy hisztis tinipicsa, és mostani faszijával együtt kiszállt a műsorból. A…..
Hol alkalmazható a játékelmélet, ha nem egy (hideg)háborúhoz hasonló fegyveres konfliktusban! Mint ismeretes a kubai rakétaválságot már Neumann Jánosék segítségével oldották meg, kézenfekvő tehát, hogy krími konfliktust is stratégiailag elemezzük. Sajnos az elemzésnek mi…..
Hányszor, de hányszor gondoltunk rá, milyen jó is lenne, ha sikerülne elkapni azt a szarházit, amelyik feltörte az autónkat, és elvitte a rádiót, az akkumulátort, a gyerek plüssmackóját. Mondjuk pont akkor, amikor nekiáll felnyomni a kocsinkat. De ez sosem jön össze, a rohadékok…..
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..
Sándor Pikáli 2014.02.16 20:13:21
@Gyurcsany F.: :) kérlekszépen, csak a baloldalon van fasizmus. olvasgasd az ótestamentumot, a legfajvédőbb náci ideológia amit életemben olvastam. a mein kampf ahhoz képest amit például ezdrás próféta tolt az agyakba(?), csak egy szimpla vicc lap.
Sándor Pikáli 2014.02.16 20:21:02
@Vilmos Sándor: fideSS? ez jópofa. tudod, hogy a cionisták eladtak négyszázhatvanezer magyar állampolgárt a náciknak? mintha az övék lettek volna azok az emberek. kik is a fasiszták? megmondom neked kisfiam: a szervezett zsidóság a világ fasisztái. beléjük van kódolva a hazaárulás, hiszen mindenhol vendégek, abbólis az a fajta, aki sose akar haza menni a takarosan körbe kerített kis homokozójukba.
Sándor Pikáli 2014.02.16 22:46:18
@líder máximo:
hehehe... gyurcsány is a fidesz csinálmánya, valahányszor kinyitja a száját, a baloldal veszít pár ezer szavazatot.
Erkölcsösebb lesz a bank, ha magyar? Ugyan a Róna Péter által hangoztatott „hibás termék” fogalommal sokan nem értenek egyet a devizahitelek kapcsán, a hazai bankszakma erkölcsi és szakmai felelősségét ma már vajmi keveset vitatják. Való igaz, hogy a kétezres évek…..
Šime Nimac testvér a Split melletti Baška Voda római katolikus templomában szolgálta a híveket. Életfelfogása a Böjte Csaba atya képviselte jámbor, a földi javakról lemondó, önfeláldozó, a szegény gyermekeket istápoló ferences rendi elvektől viszont oly mértékben áll távol,…..
Kevesen tudják, hogy a világhírű gall pestisdoktor és látnok mindig megkülönböztetett figyelmet szentelt Magyarhonnak, és több próféciájában is rendre felbukkan e lángoktól ölelt kis ország képe. Nostradamus szinte mérnöki pontossággal jósolta meg Magyarország részvételét…..
Sándor Pikáli 2014.01.26 19:25:02
Hazudott a jobbegyenes blog a szlovák állami könyvtámogatásról. Szlovákia által támogatott, olcsó, magyarellenes könyvekről jelent meg összeállítás december végén a jobbegyenes blogon. A posztot átvette több szélsőjobboldali híroldal és a Fidesz-közeli Mandiner is…..
Sándor Pikáli 2014.01.03 20:00:27