Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Almás Peti

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy döntöttem,hogy ezután zöldségeket fogok termeszteni a teraszon...vagyis azon a pár négyzetméteren amim van. Ehhez persze kellett pár láda, meg föld..amit a barkácsáruházban szereztem be.....az eladónak szép kék szeme volt.  Meg vettem magokat is,amiket elültettem,és vártam a növekedést.. Aztán…..
Almás Peti 2017.10.05 20:02:18
@Leylandi: az elmarad, mert Melinda Biberachot kapott. Ja nem. Az a Bánk Bán.

:)
asikerutjain A vég kezdete 2017.10.04 10:41:52
Hajnalban ébredtem...öszegyürt lepedő..félredobott ruhák. Hamar magamra kaptam és kiosontam. nem akartam látni Őt..Elég hülyén néztem ki a kisestélyiben a reggeli forgalomban, de nem érdekelt...semmi sem érdekelt,legszívesebben a falat rúgtam volna. Hívogatott nem vettem fel, facebookon írt nem…..
Minden este közös főzés, közös filmnézés a kanapén. Utána kielemeztük...bármint a Sanyi..én csak hallgattam..és közben arra gondoltam,hogy ez a fickó simán elmehetne statisztának egy reformkorról szóló filmbe. Hogyaztán egy délután meglássam a volt főnököm egy parkolóban...a szél kissé megborzolta…..
Almás Peti 2017.10.03 17:51:24
@PeniValdes: pajták? Szóval a végén több helyre rejtette a hullát? :)
asikerutjain Sanyikról 2017.10.02 11:02:37
Újév volt,új élet,új fogadalmak.. Elhatározásom tett követte. Bementem az irodába,és elmondtam, hogy nekem ez kevés,meg én modern nő vagyok,és...Felmondtam,otthagytam.  Új élethez új külső járt, így veresrezes hajam levágattam, és kiszőkítettem. Ez illet új tervemhez,ami az volt,hogy a képeimet…..
Almás Peti 2017.10.02 22:57:50
@PeniValdes: a tök hülyéken én is szoktam. :)
TINTA blog Hány magyar nyelv van? 2017.09.11 19:01:43
Egy magyar nyelv van, ezt mindnyájan így valljuk. Az alapszókincs és a nyelvtani rendszer minden magyarul beszélő számára lényegében azonos. Lényegében! De a részletekben azért vannak különbségek. Dunántúli és tiszántúli származású katonák nemegyszer összeverekedtek már azon, hogy a szeder terem-e…..
Ezzel a címmel büszkélkedhet a nem éppen szokványos nevű a Lockheed SR–71 Blackbird, nagy hatótávolságú stratégiai felderítő repülőgép. Az SR-71-et 1964-ben mutatták be, 1966-ban debütált "élesben", 1999-ben "nyugdíjazták" a típust - és bizony közel 20 évvel később sem talált legyőzőre a világ…..
Almás Peti 2017.05.11 15:06:16
@molnibalage: Ezek szerint a Space Shuttle volt a leggyorsabb glider is. :)

És szarni a világra, jókat írsz. Egy dolog csak. Egy darabig gondolkodtam a Streak Eagle vs Strike Eagle dolgon, mire rájöttem, hogy manöken-menő kan szituban vagyok. :)

Peace. :)
Az első részben áttekintett városi buszok terén ugyan a szovjetek érezték inkább a világ haladásának az irányát, de a magyar buszgyártásnak sincs szégyenkezni valója, ha egyéb szegmenseket is megnézünk...
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
A szülőnek mindig hangos és hallgathatatlan az a muzsika, amit a gyermeke szeret és hallgat éjt nappallá téve. Nincs is ezzel semmi gond, zenei stílusok, zenekarok mennek, majd újak jönnek a helyükre, és ez évről évre, generációról generációra így megy. Valamilyen hiba mégis csúszott a gépezetbe az…..
Almás Peti 2016.08.19 13:40:49
Mindamellett, hogy itt-ott egyetértünk, azért a kép ennél sokkal árnyaltabb.

A stílus: d&b, HUNtüctüc, akármiről is beszélhetúnk, az ízlés kérdése, amiről ugye nem illik vitát nyitni. Például itt van a velős pacal esete, ami büdös is és gyomrot eszel csontvelővel. Van, akit ez idegesít. Sztem fatvát hirdetnél ellenem, ha meghallanád én mit hallgatok. :D És igen, engem nyugtat, kifejezetten jól tudok aludni, bulizni vagy dolgozni rá.

Lakásban valóban nem szép dolog üvöltetni, ugyanakkor a fülesből kiszűrődő zene szerintem tolerálható. Amikor telefonhangszórón tolják, akkor azért én is összevonom a szemöldököm. :)

A kocsi menet közben az egyetlen hely, ahol el lehet engedni a hangerőt, mert mozogsz, sehol nem vagy annyit egy helyen, hogy az reálisan zavarjon. Természetesen nem éjjel, sűrűn lakott környéken. :)

A 10 órás szabály ok, én is voltam ilyen helyen, szerettem, ugyanakkor ma kis hazánkban a szabályok miatt nyilvános helyen nem lehet semmilyen zenét normális minőségben hallgatni (minőségen a különböző magasságú és mélységű hangok egyensúlyát értem egyben a tisztasággal, nem a hangerőt). Bármennyire is furcsán hangzik, a basszus része a zenének. Én először tavaly hallottam rock zenét élőben először úgy, hogy nem a magyar szabályok szerint volt beállítva a rendszer. Ha ez 30 évvel ezelőtt történik, lehet, hogy most rocker vagyok, annyival jobban szólt.

Száz szónak is egy a vége, az ízlést nem keverném a hipokultúr viselkedéssel. :)

Béke. :)
  De egyedülálló nők és elvált asszonyok... ti is? Csak azért, mert élvezitek az életet és urambocsá' nem siránkoztok, amiért éppen nincs mellettetek senki? Avagy miért szembesülnek a nők ezzel az előítélettel olyan gyakran, ha a párkeresés nem éppen akadályoktól mentes útját járják? Azért,…..
< E-Tanú > Driftelés Sülysápon 2015.08.22 11:06:42
A sülysápi városnapon driftelést is megtekinthettek az érdeklődök. Egészen közelről, csupán pár méter és egy kordon volt a védelem. Volt olyan szülő, aki még babakocsiban a kisgyermekét is odatolta. Én nem mertem a tömegbe állni, inkább egy tűzoltóautó, majd egy mentőautó…..
Almás Peti 2015.08.22 22:41:35
No nem bántásiból, de amit te a tűzoltóautó takarásából driftnek láttál, az annyira volt drift, amennyire a Titanic párás ablakos szerelmes jelenete pornó. Ez csupán kis helyben pörgés volt füstöléssel keverve.

Mindenki okulására, ez drift:
youtu.be/S-idjJcorxM

Ha ők uezt csinálták volna, akkor teljesen egyetértek veled.

Mindamellett megértem az érzéseidet, de attól még nem kell pánikot kelteni. Ezzel az erővel tiltsunk be minden autóversenyt, mert káros a fülre.

A videón nézve a tempó nem volt akkora, hogy bármikor ne tudott volna megállni a vezető a kordon előtt, illetve nem csinált semmi olyat, amin ne látszott volna, hogy ura a helyzetnek.

Elfogadom az véleményedet, de kérlek, ne ess az elvakultság hibájába nem elfogadván másokét. :)

Peace! :)