Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slayer Ray

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a zseniális darabbal vezetem be az osztályzást, mert nem minden alkalommal derül ki pontosan, hogy tulajdonképpen miért is szerepel a Subba Records rovatban az alkotás. Csillog a felni ha jó, és így néz ki amikor nem:  ..
Slayer Ray 2011.01.27 18:30:55
@Leadfoot: a kereszténység semmi ilyet nem csinál :P
Slayer Ray 2011.02.04 18:17:42
@Leadfoot: ha logikusan belegondolsz, csak a 10 parancsolatot és a Bibliát nézed, nem az egyháznak egyes képviselőit, törvényeit, akkor sztem a keresztény élet az értelmes élet. Pl. nem rég olvastam egy tanulmányt, miszerint az egyes fajok, köztük az ember, utódainak tulajdonságait befolyásolja az anya összes megelőző aktusa, akár megfogant, akár nem. Pl. egy fajtiszta kutya közösült egy korccsal, ha nem is lett belőle kölyök, akkor is a későbbi almokban nem lett 100%-os a fajtisztaság. Vagy egy másik példa: ha egy nő diszkóban, berúgva veszti el a szüzességét, még ha akkor nem is lesz gyermeke, attól még a közel jövőben születendő gyermekeinél jelentkezhetnek betegségek. Szal nem is olyan nagy hülyeség a Ne paráználkodj!... meg ha belegondolsz, ha mindenki önző, akkor egy idő után csak az emberiség egy részének lesz jó, de ha mindenki önzetlen és a másiknak szeretne jót tenni ("Szeresd felebarátodat, mint önmagadat!"), akkor az mindenkinek jó :P
@Fira Heffner: azt egy szóval sem mondtam, h a múltban nem voltak olyanok - de ezekre Jézus sosem buzdított, míg pl. az iszlám egyik alapja a dzsihád, s gondolom, tudod, h mi az. Azt nem tudom, mibe "pofázik bele" a Vatikán, de egyrészt pl. az abortuszt meg az óvszert bizonyos esetekben nem tiltja, meg sztem sokkal nagyobb baromságok jönnek Amerikából a liberalizmus nevében - azok a buzik/lezbik tiltakoztak az ellen, h egy hivatalos iratnál az szerepel, h anya és apa - erre bevezették, h szülő 1 és szülő 2 ... milyen baromság már, h a homokosoknak ennyi jogot adnak? én gyereket se adnék nekik, fogadják el, h evolúciós zsákutcák... teljesen aláássák a család szerepét, s így jut nyomorba ország-világ.
Aki meg idióta, az idióta, én is találkoztam már hülye emberekkel, de nem biztos, h azért hülyék, mert keresztények, csak a hülyeségükben tudnak vmire hivatkozni...
Slayer Ray 2011.02.11 14:21:53
Az iszlámnál a vallás egyik alapja a dzsihád - nem tudom, mennyire tanultál róla, de ez így van. A kereszténység esetében pedig sehol egy szó sincs arról, hogy űzd ki a mohamedánokat Jeruzsálemből, vagy ha vkinek más a véleménye, azt égesd el máglyán. Nem tudom, Te mennyire ismered, de a Tízparancsolatban az szerepel, hogy "Ne ölj!" - nem azért, de ezt én nem úgy értelmezem, hogy "Öld meg azokat, akik nem zsidók és Jeruzsálemet rombolják!" vagy "Irts ki minden hitetlent, vagy azt, aki számodra nem tetsző dolgot mond/tesz!" A másik, hogy Jézus a következőket mondta: "Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből!
Szeresd felebarátodat, mint önmagadat!" (Mk 12,30-31) "Úgy szeressétek egymást, amint én szerettelek titeket!" (Jn 13,34) - értelmes fejjel nézve, ez nem buzdít, hanem inkább eltilt a keresztes háborútól és az inkvizíciótól. Az megint más, hogy az emberek kapzsik vagy enyhén szólva túlbuzgóak voltak, de erről nem a vallás tehet.
Miért mondod a cigisnek, hogy "Ne dohányozz!", az alkoholistának, hogy "Ne igyál!"? Nem azért, mert ártani akarsz neki, hanem mert jót akarsz neki. Én sem azt akarom, hogy uk-muk-fukk csatlakozz a kereszténységhez, mert én azt mondom (ellentétben az iszlámmal - láttál már katolikus öngyilkos merénylőt?); hanem csak szeretném, ha boldogan élnél, s nem az ösztönök vezérelnének utadon, mint a kutyát az utcán vagy a majmot fenn fán, stb. Azért vagyunk emberek, hogy gondolkodjunk, s belássuk, hogy ez a világ nem csak abból áll, amit látunk; vannak megmagyarázhatatlan dolgok. Az egy dolog, hogy nagy részét ezeknek már belátták a tudósok, hogy miért keletkeztek/történnek, s ún. "egyetemes igazságokat" alkottak belőlük, de azt hogyan magyarázod meg, hogy mitől keletkezett a világ? Az addig okés, hogy volt egy Nagy Bumm, aztán különböző kémiai reakciók folyamatán fokozatosan kialakult az élt a Földön, de azt a Nagy Bummot meg a kémiai reakciókat mi okozta?
Nem akarlak erőszakosan megtéríteni, csak próbálok amellett érvelni, hogy szerintem miért van igazam. Engem nem zavar, ha a pokolra jutsz - na jó, egy kicsit zavar, de attól nekem nem függ az életem, hogy Te hogy végzed be a tiedet.
Az meg, hogy Jézus meg az első keresztények után hogyan alakult a történelem, ne Isten, hanem az emberek számlájára írd - persze nem csak utána voltak olyan dolgok, de attól, hogy vannak, nem biztos, hogy Isten akarata szerint történtek.
Nos, ha van az egész RPCJS-nak egy belső szégyenfoltja, akkor az ez. Nemrég találtam szortírozásnál egy játékot, amelyet még 2007-ben adott át személyesen 2 srác (az a találka volt egyébként az eddigi leghangulatosabb. Oda társult még egy "Rocky" nevű kommentelő is,…..
Kicsit gondban vagyok, ami a toplistám illeti. Még sajnos nem néztem végig az összeset, úgyhogy nem tudom meglesz-e még ma, de azt sem tudom, hogy tényleg TOP 10-et rakjak össze, vagy mondjuk egy Top 6-ot? Mert ha kirakok tíz videót, gyanítom úgysem fogja senki végignézni az…..
Slayer Ray 2009.12.28 13:11:49
Mire ezt végigolvastam, eltelt kb 20 perc, szal... A videók meg egyrészt élvezetesek, másrészt gondolom, nem 3 óráig lesznek kint, h mindenki szavazzon rájuk, hanem minimum egy napig, és akkor maga a szavazó is több részletben meg tudja nézni, és miután mindegyiket látta, szavazhat a szerinte legjobbra - és így közben tud vmi mást is csinálni, és nem fogja az utolsó 3-nál már unni - ezt még vki fentebb felvetette.
A másik, amit szintén mondtak már, h nem tudom mennyi az összes beadvány, de Freddynek az mindet végig kellett néznie, véleményt alkotni róla, és tegnap is írta, h bár azt hitte, be fogja fejezni, nem fejezte be, szal ha már ő is végignézett 100-200 videót, akkor sztem mi vehetnénk a fáradságot, h 10-20-at végignézzünk - nekem ez lenne az ötletem: az összes videónak a 10%-át rakja ki Freddy, hogyha ez nem haladja meg a 30-at, és legalább 2 napig legyenek kint, akkor pedig lesz mindenkinek ideje megnézni az összeset, akár részletekben is, azt meg fel lehet írni, h az eddig megnézettek közül melyik tetszett, és a következő tetszővel össze lehet hasonlítani.
Én azért tartom hülyeségnek azt, h csak top5 legyen, mert Freddy is végignézte az összeset, akkor vegyük mi is a fáradságot 1-2 óra videónézésre, a másik, h a készítőknek is sok időbe tellett megcsinálni, nem hinném, h negyed óra alatt kész voltak, szal ha már ők is "elvesztegették az idejüket", akkor mis "vesztegessük el".
Ha a fenti javaslat nem tetszik, akkor esetleg még lehetne olyat, h 5-ösével időközönként kirakni, vagy egymás mellé, és azt is meg lehetne nézni részletekben, de sztem a minimum videó, amit így a toplistában ki kellene rakni, az a 10.
Látom a játék szörnyei nagyon tetszettek nektek, úgyhogy a legszebbek képeit elérhetővé tettem. Ugyanúgy most már elolvashatjátok a fantasztikus történetet is szép nyugodtan, illetve a credits-nél kiderül az is, hogy ez a játék valami családi vállalkozás lehetett, mert a négy…..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
A blog kezdete óta kapom rendszeresen azokat az e-maileket, hogy mutassam be a Postal 2-őt. Azóta már készültek videók a játékról, hol éltették, hol lehúzták. Én meg lapítottam, mert nem játszottam soha a játékkal. Bevallom őszintén, mikor már anno megjelent EVM kiadásban,…..
Ti letöltenétek innen zabad zoftvert?Köszönet OsconnakDe ha már itt vagyok, kedves WoWRazorWoW (aki profil szerint magyar), mit szándékozott  mondani nekem az "Eight legged freaks" videómnál és miért magával beszélget?..