Regisztráció Blogot indítok
Adatok
károlybá

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis ez derült ki egy csütörtökön nyilvánosságra hozott nemzetközi felméréséből. 65 ország több mint 66000 megkérdezett polgárának 24%-a gondolja, hogy az USA jelenti a legnagyobb fenyegetést a világ békére. Az Egyesült Államokat tartja a világbékére leselkedő…..
károlybá 2014.01.04 16:53:10
Na most ezen én egyáltalán nem csodálkozom!Ami beszédesebb adat,hogy az amerikai nép tizenhárom százaléka is úgy gondolja,hogy a romantikus álmaikban létező "birodalom",gyakorlatilag úgy viselkedik,mint egy egyszerű útonálló.Amire megfájdul a foga,azt egyszerűen erőszakkal elveszi.Semmiféle humanitárius inditatás nem játszik szerepet,csak és kizárólag a javak elvétele.Természetesen nem mondom azt,hogy például Kína lenne a megtestesült béke,viszont az amerikai nép még mindig abban a tévhitben él,hogy országuk az emberi jogok és a demokrácia pallosa,aki szembeszáll a gonosz latorokkal.

@_most_:

Na most ha valóban egy náci mintára épülő "demokráciát" szeretnél látni,akkor én is javasolnám neked,hogy ásd bele jobban magad Izrael jelenlegi politikájába.A legjobban akkor kaptam fel a fejem,mikor a bevándorló színes bőrű -egyébként zsidó vallásra áttért nőknek-,meddőséget okozó injekciót szerettek volna beadni.Mivel ebben a kérdésben nagy lett a közfelháborodás,végül úgy döntöttek,hogy inkább kizavarják őket az országból.Az Origo is cikkezett róla,ami nagy szó!Na most mi ez,ha nem a szín tiszta nácizmus reneszánsza?