Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luc Mandelor

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már több éve annak, hogy John Landgraf, az FX csatorna fejese először beszélt a 'Peak TV' jelenségről, miszerint a televíziós sorozatgyártás olyan minőségben és volumenben fejlődik, hogy nyugodtan lehet beszélni a formátum csúcsairól. Manapság már azok a platformok is…..
Luc Mandelor 2018.07.19 09:04:09
@,,: egyetértek. Maga a sorozat is zseniális, nagyon sajnáltam, amikor vége lett. A Mad Men az egyik alapsorozat a Sopranos mellett.(meg a Homeland mellett :))
Kevés pejoratívabb jelző létezik az egyslágeres csodánál: mintha valamiféle szégyellnivaló lenne abban, ha az adott pop/rock előadó mindösszesen csak egy dalával ért el globális sikert és alapozta meg minden bizonnyal egy életre saját anyagi helyzetét. Pedig zenekarok tízezrei adnák oda kollektív…..
Nagy örömömre rendhagyó interjút készíthettem egy legkevésbé sem hétköznapinak mondható emberrel, Czigány Ildikóval, aki 1998-ban, kilenc év képzés után elsőként kezdett el hazánkban női pilótaként repülni. Története abszolút sikerrel zárult, hiszen mindent elért, amit a szakmában el lehet érni,…..
Szöknek fölfelé a hőmérsékletek, érkezik a nyár, amikor alapvetően mikulásos őrület nélkül magunktól is egyre gyakrabban kapkodunk egy üdítőspalack után, hogy lehűtsük magunkat a tűző napon. A nagy üdítőscégek pedig jó és kevésbé jó újdonságokkal rukkoltak elő, ezeket veszem most górcső alá. Red…..
Nincs ezen mit szépíteni: a fél ország azt mondja, hogy Orbán kell. Majdnem 50 százalék listán a Fidesznek, ez magáért beszél. Mi gondolhatjuk azt, hogy ez tragédia. Hogy 2018 április 8. a legszomorúbb nap a rendszerváltás óta. Ettől még a tény tény marad: a fél országnak ez kell. Kádár nyomdokain…..
Luc Mandelor 2018.04.09 14:16:02
@Balango: Nézd, azzal az ellenzék nem tud mit kezdeni, hogy a mafiafőnök és oligarchái kezében vannak a városi televiziók, a megyei, városi lapok etc. Nézd meg, hogy pl. a mészáros lőrinc tulajdonában lévő lapoknak mi volt a címlapján Április 7-8-n....Ugyanaz a kép orbánról, ugyanaz az üzenet: jönnek a mingránsok, és megeszik a gyerekeiteket. Ekkora pénzügyi és média túlsúllyal nem tud versenyezni senki. A cikkírónak tökéletesen igaza van abban, hogy ezzel nyert a fidesz. Cáfolj meg. Láttad a programjukat? Egészségügy? Oktatás? Társadalmi szolidaritás? Az ország felkészítése az információs/tudásalapú gazdaságra etc..Láttál ilyet? Én nem. Még szórólapon sem. Akkor miről beszélünk?
Luc Mandelor 2018.04.09 16:36:46
@ekat: A cikkíró nem hülyézett le senkit. Idézek: "Nincs mese, átlagmagyarjózsi éhen halhat, hülyére vehetik, elég elterjeszteni a faluban, hogy jönnek az arabok, meg hogy ha nem Fidesz nyer, elveszik a segélyt és a családi pótlékot, már húzza az ikszet a Fideszre. Végül is nem túl bonyolult ez, semmi más nem számít. "
Éppen a fidesz nézi hülyének ezeket az embereket, fenyegeti és megrémiszti őket, és aláz meg mindenki azzal, hogy zsarol. Mert valljuk be: ez ment mindenhol. Pista, ha nem Fidesz Marcsira szavazol, holnaptól nem söpörheted az utcát havi 47k nettóért. Vagy segély se lesz. Éppen az a rémísztő, hogy a magyar falvak nagy részében ilyen állapotok uralkodnak még mindig....Félreértettétek a mondanivalót.
A kiadatlan vintage R1-es droid  Az R1-G4 egy asztromech droid, hasonló, mint az R2, de sokkal régebbi és csúnyácskább modell. A droid leginkább a New Hope Jawás jelenetéből lehet ismerős, ahol egy ilyet is kipakoltak a terítékre a kis guberálók.  Nos az is köztudott, hogy a Kenner eredetileg…..
Eredeti kiadás dátuma: 1983 Platform: Zx Spectrum, majd később több platformra átirat  Fejlesztő: Matthew Smith Műfaj: Platform Manic miner. A nagy Ő. Ő tehet mindenről. Őmiatta lettem talán egész életemre játékos. Ő volt az első, akit megpillantottam. Valamikor 1987 tájékán az unokatestvérem…..
. BŐRrák(om) 2017.08.10 10:14:35
Autóban ülök, néma csendben. M6. Szélsebesen rohan velem a táj. Hirtelen megpillantom a zöldellő szőlőtőkék között a domboldalon, a már ismerős, hófehérre meszelt présházakat.  A cserepek színe is illeszkedik a környezethez, mintha tudatos gondossággal tervezték volna a természet színpompás…..
Kitty a démonjaival küzd - kígyók és egerek: "E kígyó mozgásának a zaját jól ismertem, annál is inkább, mert az üldözött egér néha a spirituszos üvegek közé menekült, s az üvegek össze-össze-koccanása  meg a pápaszemes kígyó csúszkálása hátborzongatóan emlékezetes zene maradt számomra."…..
Luc Mandelor 2017.02.02 14:51:33
Miután elbúcsúztunk az eléggé gyenge mozis felhozatalt hozó 2016-tól, jöjjön az a lista melyben összegyűjtöttem az előttünk álló év legjobban várt filmjeit. Nem akarok semmit elkiabálni, de 2017 ígéretes szezonnak tűnik, legfőképp a sci-fi és a képregényrajongók számára: régi klasszikusok fogják…..
A múlt héten 66 emberrel a fedélzetén eltűnt az EgyptAir Párizsból Kairóba tartó járata kapcsán még mindig folyik a találgatás arról, vajon mi történhetett. Ilyen esetek kapcsán érthető módon mindig felmerül a biztonság kérdése, most is csak az a biztos, hogy semmi sem…..
Mihálydeák Rita Szokásom dicsérni a franciákat, mert valljuk be: elég sok területen jeleskednek, így nemcsak a gasztronómiájukkal, hanem filmjeikkel is képesek elkápráztatni a világot. Rengeteg tehetséges és ismert francia színész van, akiket volt szerencsénk a magyar csatornák képernyőin…..
Olimpiai sorozatunkban ma nem a gladiátorok, hanem a csodás hírek hozói következnek. Van, akire ma már nem is emlékszünk, van, akit legszívesebben elfejtenénk, és van, aki azóta is feledhetetlen. Egy mesebeli korszak következik, amikor Héder Barnának még volt haja, Palik László…..
Mostantól új festést kapnak a Wizz Air gépei, a hangárból kigördült első példányról ki is került a netre néhány fotó. A lilának reszeltek, helyette jött a kék, de nem ott, ahol eddig. Alul lehet szavazni, hogy tetszik-e. Az első hírek fél éve jöttek, hogy változás lesz,…..
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
Kósa Lajos, amellett, hogy a cívisváros ügyes-bajos dolgait intézi, stadiont gründol, motorozik és művészeti kérdésekbe ad minden bizonnyal felbecsülhetetlen értékű tanácsokat a debreceni MODEM galéria vezetőségének, legutóbb hírszerkesztőnek is felcsapott. A debreceni…..
Kósa Lajos a Blikknek nyilatkozott az RTL Klubnak adott nyilatkozatával kapcsolatban. Azt mondja, hogy egyáltalán nem számított rá, hogy az RTL le fogja adni ahogy kilép a képből. Azért állt ki a kamera látóteréből, hogy jelezzen az újságírónak, inkább beszéljenek…..
Luc Mandelor 2014.01.08 15:28:22
@Phteven: Így van. kósalajos igazi hű lenyomata az egész fideszmaffiának.